Simplificați implementarea cu un cluster Kubernetes pregătit pentru producție cu un singur clic!

Production-Ready Kubernetes Cluster in One-Click este un instrument care ajută utilizatorii să implementeze și să configureze rapid un cluster Kubernetes complet operațional. Acesta dispune de configurare automată a clusterelor, rețele securizate și implementare automată a aplicațiilor. Acest instrument simplifică procesul de configurare a unui cluster Kubernetes pentru sarcini de lucru de nivel de producție, facilitând utilizatorilor începerea rapidă și fiabilă a utilizării Kubernetes.

tpc hosting header

Servicii de clustere Kubernetes Ready Environments vă ușurează munca.

Kubernetes Cluster-as-a-Service (CaaS) oferă o varietate de beneficii pentru companiile care doresc să își maximizeze capacitățile de producție Kubernetes. Kubernetes Cluster Services oferă o modalitate ușoară și eficientă de a crea clustere Kubernetes cu servicii de infrastructură integrate, cum ar fi noduri, stocare, rețele și servicii cloud. Companiile vor beneficia, de asemenea, de oferta noastră Kubernetes Platform-as-a-Service (PaaS), care permite scalarea și implementarea rapidă a unor noi medii Kubernetes în câteva minute. Ofertele Kubernetes CaaS și PaaS oferă măsuri de securitate solide la nivelul gazdei și al aplicației. În combinație cu asistența noastră cuprinzătoare pentru clienți 24/7, aceste instrumente oferă servicii fiabile cu mai puține obstacole tehnice pe care echipele și utilizatorii trebuie să le gestioneze pe măsură ce își extind implementările Kubernetes.

  • Se poate mări sau micșora cu ușurință: Kubernetes poate adăuga sau elimina automat noduri pentru a face față unei sarcini crescute.
  • Securizat: Kubernetes utilizează blocarea distribuită pentru a proteja nodurile unul de celălalt, asigurând că datele sunt întotdeauna consecvente.
  • Robust: Kubernetes a fost testat în luptă și este bine întreținut.
  • Ușor de utilizat: Kubernetes este un proiect open-source bine documentat, cu o comunitate bogată de utilizatori.
  • Flexibil: Kubernetes poate fi adaptat pentru a răspunde unor nevoi specifice, ceea ce îl face o platformă versatilă.
  • Scalabil: Kubernetes poate crește odată cu organizația dumneavoastră, permițându-vă să vă extindeți pe măsură ce nevoile dumneavoastră cresc.
kubernetes1024

Componente Kubernetes preinstalate la Configurare

kube
  • Se poate mări sau micșora cu ușurință: Kubernetes poate adăuga sau elimina automat noduri pentru a face față unei sarcini crescute.
  • Controlul de intrare Trafik pentru transferul cererilor HTTP/HTTPS către servicii
  • Managerul de pachete HELM pentru a auto-instala soluții preambalate din depozite
  • CoreDNS pentru rezoluția internă a numelor
  • Provisioner dinamic de volume persistente
  • Heapster pentru colectarea statisticilor
  • TPC Hosting SSL pentru protejarea rețelei de intrare
  • Tabloul de bord Kubernetes

Componente Kubernetes preinstalate la Configurare

Fiți eficienți din punct de vedere al costurilor
Prețurile de tip Pay-per-Use pentru Kubernetes reprezintă cheia eficienței costurilor și a maximizării bugetului dumneavoastră în lumea în continuă evoluție a tehnologiei. Cu acest model de tarifare, plătiți doar pentru resursele pe care le consumați efectiv, eliminând astfel nevoia de investiții inițiale și reducând costurile curente. Rezultă o soluție extrem de flexibilă și rentabilă, care vă permite să vă adaptați rapid la nevoile de afaceri în schimbare și să profitați de noi oportunități.
Faceți clic aici
Fii flexibil
Modelul nostru de găzduire kubernetes cu plata la utilizare oferă o mai mare flexibilitate, permițându-vă să vă ajustați utilizarea în funcție de necesități. Indiferent dacă vă confruntați cu vârfuri de trafic sau dacă aveți perioade de utilizare mai redusă, vă puteți adapta cu ușurință resursele pentru a vă satisface cerințele specifice. Acest lucru vă ajută să rămâneți competitiv și să evitați să plătiți prea mult pentru resurse de care nu aveți nevoie.
Faceți clic aici
Fiți previzibil
Modelul nostru de găzduire de tip pay-per-use oferă o structură de prețuri clară și directă, eliminând confuzia și imprevizibilitatea asociate cu structurile de prețuri tradiționale. Acest lucru îmbunătățește experiența generală a clienților și sporește încrederea în afacere, deoarece puteți înțelege cu ușurință costurile implicate și puteți lua decizii în cunoștință de cauză.
Faceți clic aici
Fii verde
Plătind doar pentru ceea ce folosiți, aveți mai multe șanse să utilizați resursele în mod eficient și să reduceți risipa. Acest lucru este benefic atât pentru dumneavoastră, cât și pentru mediu, deoarece asigură utilizarea resurselor în cel mai eficient mod posibil. Cu un model de plată în funcție de utilizare, nu este nevoie să irosiți resurse pe pachete inutil de mari, deoarece puteți să vă extindeți utilizarea în funcție de necesități pentru a vă satisface cerințele specifice.
Faceți clic aici

Comparare la nivel înalt a modelelor de plată

Pay As You Use 1

Sistemul va face o fotografie instantanee a resurselor utilizate de toate containerele la fiecare oră și va calcula cantitatea de RAM și CPU consumată de fiecare container. În cazul în care se atinge limita de RAM sau CPU pentru un container, sistemul nu va plăti pentru resursele acelui container. În caz contrar, sistemul va plăti pentru resursele consumate de container până la limita maximă, după care va înceta să plătească.

Instalarea Kubernetes într-un Singur Clic

Puteți face clic pe pictograma de mai jos și veți începe 14 zile de încercare gratuită și veți implementa direct clusterul Kubernetes.

Beneficiile găzduirii Kubernetes cu TPC Hosting

Start Ușor

Componentele pre-configurate ale Kubernetes și instalarea automată în câteva clicuri nu necesită intervenție manuală

Hiper Scalabilitate

Clusterul este proiectat pentru scalare automată pe verticală și orizontală, cu detectarea automată a noilor noduri de lucru.

Disponibilitate Multi-Cloud

Obțineți o disponibilitate ridicată și o latență redusă prin distribuirea sarcinilor de lucru între centrele de date și zonele de disponibilitate ale diferitelor cloud-uri

Management Simplificat

Tabloul de bord Kubernetes din dotare este completat de o interfață intuitivă, SSH Web încorporat și CLI pentru o orchestrare mai convenabilă.

Automatizare Flexibilă

Automatizarea DevOps integrată în cadrul pachetului poate fi personalizată și extinsă folosind API deschis și Cloud Scripting

Eficiența Costurilor

Plătiți doar pentru resursele consumate, beneficiind de densitatea și scalabilitatea containerelor, precum și de un model de tarifare “plătești cât consumi”.

Aveți nevoie de un răspuns?

Contactați specialiștii noștri! Echipa noastră de experți vă va oferi rapid răspunsuri fiabile. Cu zeci de ani de experiență, puteți avea încredere în noi pentru a vă ajuta să luați deciziile corecte. Obțineți un răspuns rapid

- OFERTA SPECIALĂ DE PRIMĂVARĂ 2024 PENTRU PACHETELE ANUALE -

Gazduire WEB
30% OFF

Valabil pentru pachetele anuale
Domeniu gratuit inclus