Cluster Magento

Clusterul Magento Auto-Scalable pentru Găzduirea Proiectelor de E-Commerce

14 zile de încercare gratuită | Nu necesită card de credit

email security banner 1

Clusterul Magento Auto-Scalabil

Magento este unul dintre cele mai bune sisteme CMS de comerț electronic disponibile în prezent. Pe baza a numeroase tehnologii IT,
dispune de o arhitectură modulară flexibilă și de un ecosistem agil care poate fi adaptat, personalizat și
extinsă pentru un site de comerț electronic, beneficiind de o mare varietate de caracteristici încorporate, cum ar fi date
gestionarea cataloagelor de date, instrumente de marketing, analiză, optimizare pentru motoare SEO, raportare, etc. Alegerea platformei potrivite este doar primul pas.

Topologia Clusterului Magento

Această soluție Magento Cluster cu scalabilitate automată are structura implicită, așa cum se arată în schema de mai jos.

Magento, platforma de eCommerce bazată pe PHP, este împachetată ca un cluster avansat, foarte fiabil și auto-scalabil, pe baza unor șabloane de stive dockerizate certificate de TPC Hosting, cu următoarea topologie:

  • Varnish load balancer este completat cu un server NGINX ca proxy HTTPS.
  • Servere de aplicații NGINX PHP scalabile cu scalare orizontală automată preconfigurată pentru a face față vârfurilor de încărcare
  • MySQL DB Cluster cu replicare asincronă master-slave pentru a asigura o disponibilitate ridicată, toleranță la erori și securitatea datelor.
  • Nodul Redis Sessions pentru a reține parametrii sesiunii utilizatorului
  • Nodul Redis Cache pentru stocarea cache-ului de conținut
  • Nodul de stocare elastică a datelor pentru fișiere media

Astfel, fiecare container dintr-un cluster primește limita implicită de scalare verticală de până la 8 cloudlets (echivalentul a 1 GB de RAM și 3,2 GHz de CPU) și un set de alerte de încărcare (pentru a vă notifica atunci când consumul de resurse se apropie de limită).

De asemenea, merită menționat faptul că, atunci când scalați fie nivelul de echilibrare a încărcării, fie nivelul serverului de aplicații, configurațiile corespunzătoare sunt ajustate automat pentru a include datele de pe toate nodurile serverului de aplicații pe care ar trebui să fie distribuită sarcina. În plus, nivelul serverelor de aplicații este adaptat automat de către sistem în funcție de cantitatea de trafic de intrare, pentru a face față sarcinii variabile.

magento topology

Implementarea în Cloud

Faceți clic pe butonul Deploy de mai jos, specificați adresa dvs. de e-mail în cadrul widget-ului, alegeți una dintre variantele TPC Hosting Public
Furnizori de cloud, apoi apăsați Install.
Notă: Dacă sunteți deja înregistrat la TPC Hosting, puteți implementa acest cluster prin importarea pachetului
manifest raw link în cadrul tabloului de bord.

Procesul de instalare

Pasul: 1

În fereastra de confirmare deschisă în tabloul de bord TPC Hosting, introduceți numele mediului și, opțional, personalizați numele de afișare al acestuia. Apoi, selectați regiunea preferată (dacă sunt disponibile mai multe) și faceți clic pe "Instalare".

magento installation

Pasul: 2

Odată ce implementarea este finalizată, veți vedea o fereastră pop-up de succes corespunzătoare cu acreditările de acces la panoul de administrare Magento, în timp ce aceleași informații vor fi duplicate în căsuța de e-mail.

magento successful install

Deci, acum puteți face clic pe butonul "Deschide în browser" în cadrul afișat și puteți începe să vă completa instalarea Magento disponibilă și fiabilă cu conținutul necesar, fiind gata să gestionați atâția utilizatori câți sunt necesari pentru serviciul dumneavoastră.

Personalizare

Reglare fină și personalizare: HA și DR multi-cloud, echilibrare a încărcăturii geo-distribuite, performanță
optimizare, WAF, CDN și alte componente suplimentare necesare pot fi instalate ulterior, la cerere.

Ce Spun Clienții Noștri

Am ajutat sute de clienți cu soluții cloud personalizate, permițându-le să opereze
mult mai eficient și mai sigur decât au făcut-o vreodată.

Aveți nevoie de ajutor profesional?

Contactați reprezentantul nostru de la Serviciul Clienți pentru a vă oferi cele mai bune soluții personalizate de pe piață, indiferent dacă sunteți o afacere mică sau o întreprindere mare.

Zile :
Orele :
Proces-verbal :
Secunde

- OFERTA SPECIALĂ DE PRIMĂVARĂ 2024 PENTRU PACHETELE ANUALE -

Gazduire WEB
30% OFF

Valabil pentru pachetele anuale
Domeniu gratuit inclus