Cluster TomEE auto scalabil

Disponibil în One-click

website plans

Ce este Apache Tomcat

Apache TomEE este un server Java pregătit pentru întreprinderi, creat pe baza Apache Tomcat, cu implementarea
Caracteristicile MicroProfile și Jakarta EE. TPC oferă 3 distribuții diferite de TomEE

Profilul web

Oferă implementarea Jakarta EE, inclusiv Servlets, JSP, JSF, JTA, JPA, JPA, CDI, Bean Validation și EJB Lite.

MicroProfil

Extinde opțiunile WebProfile cu suport complet pentru MicroProfile Plus - conține toate tehnologiile din MicroProfile, la care se adaugă JAX-WS, JEE Connectors și JMS

PluME

Suportă tot ce este în profilul Plus, inclusiv Eclipse Mojarra și EclipseLink (această distribuție este necesară pentru organizațiile care migrează de la Eclipse Glassfish la proiectul Apache TomEE)

Serverul de aplicații TomEE rulează fără cerințe suplimentare de timp de execuție sau timp de pornire pentru aplicațiile mari și este compatibil cu majoritatea instrumentelor compatibile cu Tomcat și testate de Tomcat.

hosting web sites

Ce este gruparea?

Clusterizarea este atunci când aveți mai multe servere/noduri independente (servere/noduri) care sunt interconectate pentru a asigura o disponibilitate ridicată, o scalabilitate îmbunătățită, o mai bună disponibilitate și performanță a aplicațiilor, cu o întreținere ușoară.

O astfel de configurare se face în principal pentru a vă asigura că aplicația dvs. oferă un timp de funcționare de 100%, în timpul unui trafic ridicat sau în cazul unei defecțiuni hardware.

website cluster

Ce este topologia TomEE Auto Clustering Topology

tomcat tomee topology

Apache Tomcat Standalone este un program foarte performant de unul singur. În cazul în care doriți o arhitectură de înaltă disponibilitate și vă așteptați la un trafic foarte mare pe site-ul dvs., atunci Tomcat este cel mai bun.

Cu suport integrat pentru replicarea sesiunilor sincronă și asincronă în memorie și externă, segmentarea clusterului și compatibilitatea cu toate soluțiile comune de echilibrare a încărcării, serverele Tomcat sunt pregătite pentru cluster imediat ce sunt scoase din cutie.

Începeți în câțiva pași

Search for Auto Scalable TomEE Cluster and click on Install

Web hosting

The ability to run TomEE in clusters is one of the main benefits of TPC. You can deploy a TomEE cluster in TPC by simply visiting our MarketPlace.

wp 1 small

Give your environment a name, a subdomain name and Choose the location you want the application to be hosted in and click on Install and the platform will set up the environment for you.

Website and hosting

Your environment is ready. All the necessary credentials are sent to your registered email ID. This is how your environment will look like

TomEE Project

Hover your mouse in front of the deploy option and you can choose any of the 3 deployment options and Deploy your application. You can also automate the deployment process based on your requirements.

hosting site

Beneficii

  • Ușor de gestionat
  • Instalarea cu un singur clic
  • Scalare în timp real odată cu creșterea numărului de utilizatori
  • Soluție de replicare a datelor și de backup pentru a vă păstra datele în siguranță.
  • Infrastructură extrem de sigură
  • CDN încorporat pentru a satisface o audiență mondială
  • Facturarea granulară, facturată în funcție de consumul de resurse în timp real, vă ajută să economisiți costuri și elimină necesitatea de a reduce costurile.

Implementarea TPC Hosting

Pentru a găzdui instantaneu propriul cluster Tomcat/TomEE scalabil, faceți clic pe butonul DEPLOY de mai jos și introduceți adresa dvs. de e-mail.

Notă: dacă sunteți deja un client TPC, vă rugăm să vizitați piața și să urmați pașii de mai sus.

Prețuri de tip Pay-per-Use pentru eficiența costurilor clusterului TomEE

TPC oferă un proces unic de scalare automată cu plata pe baza consumului real,
dar nu pe dimensiunea serverului

Pay As You Use 1

TPC măsoară din oră în oră cât de mult RAM și CPU din fiecare container sunt consumate în fiecare oră și vă taxează doar pentru resursele care sunt utilizate efectiv, dar nu și pentru limitele de scalare pe care le-ați stabilit. Puteți seta o limită maximă de scalare pentru fiecare container, astfel încât resursele să fie întotdeauna disponibile în cazul unor vârfuri de sarcină sau al altor modificări de consum. Indiferent cât de mare este limita - plata se va baza doar pe utilizarea reală. Astfel, nu trebuie să plătiți niciodată pentru resurse nefolosite. Astfel, reduceți costurile de consum și, în același timp, obțineți o performanță mai bună. Pentru a afla mai multe despre prețurile noastre, vă rugăm să vizitați pagina de prețuri și blogul nostru de prețuri.

Aveți nevoie de ajutor profesional?

Contactați reprezentantul nostru de la Serviciul Clienți pentru a vă oferi cele mai bune soluții personalizate de pe piață, indiferent dacă sunteți o mică afacere.

Zile :
Orele :
Proces-verbal :
Secunde

- OFERTA SPECIALĂ DE PRIMĂVARĂ 2024 PENTRU PACHETELE ANUALE -

Gazduire WEB
30% OFF

Valabil pentru pachetele anuale
Domeniu gratuit inclus