Creați mediul WordPress ideal ca PaaS.

Aveți nevoie de un mediu sigur și redundant pentru site-urile dvs. WordPress? Nu căutați mai departe! Platforma noastră PaaS (Platform-as-a-Service) vă oferă cele mai bune caracteristici și cea mai înaltă performanță, menținând în același timp site-ul dvs. în siguranță și securitate.

email security banner 1

Eliberați puterea lui WordPress cu soluții PaaS scalabile

Un mediu WordPress flexibil, redundant și securizat ca Platform-as-a-Service (PaaS) este o soluție ideală pentru companiile care doresc să își maximizeze experiența WordPress. Acesta oferă scalabilitate, fiabilitate și securitate pentru orice site web WordPress. Acest mediu include mai multe servere, permițând echilibrarea automată a încărcăturii și scalarea automată. Acesta include, de asemenea, mecanisme de stocare în cloud și de backup, asigurând o redundanță și o securitate complete. În plus, acest mediu oferă caracteristici avansate de securitate, cum ar fi autentificarea cu mai mulți factori, detectarea intruziunilor și firewall-uri, pentru a vă asigura că datele dumneavoastră sunt întotdeauna în siguranță. Cu acest mediu, întreprinderile pot profita de cele mai recente tehnologii și pot rămâne în fața concurenței.

  • Servere LiteSpeed Web Server sau NGINX PHP cu scalare automată preconfigurată
  • Cluster MariaDB Galera Cluster cu disponibilitate ridicată sau replicare master-slave MySQL
  • Redis caching și stocare partajată
  • Let's Encrypt SSL preinstalat ca un add-on
  • Integrare CDN premium pentru încărcarea rapidă a activelor statice
  • Web Application Firewall în LiteSpeed Web Server
  • Filtrare anti-DDoS Layer-7 pentru protecție împotriva traficului botnet
  • WordPress Multisite Networking
ghhgfhfghfg

Începeți în câțiva pași

The ability to run WordPress in Clusters or as Standalone is one of the main benefits of TPC PaaS Hosting. Within seconds you can deploy a cluster/standalone architecture to optimize website performance and adaptability. To install the architecture of your choice, go to the TPC Hosting Marketplace, select WordPress Cluster or WordPress Standalone Kit, and then proceed with the installation. You can use WordPress in clusters/ standalone immediately in production, or create development environments to test your applications and use different versions of PHP. You need to be logged in to access the Marketplace.

wp 1 small

The ability to run TomEE in clusters is one of the main benefits of TPC. You can deploy a TomEE cluster in TPC by simply visiting our MarketPlace.

wp 1 small

Once you have finished deploying the environment, log in directly to the deployed WordPress instance and you will be able to manage all the components that have been configured automatically (database, network, etc.) and tailor it to suit your specific requirements.

wp 6 small 1

You can have a full-featured WordPress site without investing in a custom or premium domain. In fact, TPC Hosting gives you a free subdomain to use with your environment, so there’s no cost or technical expertise required to get started.
If you want the added benefits of a custom domain name, like improved brand recognition, faster site load times and greater search engine visibility, you’ll need to upgrade your account. Just log in to your account and add your own domain by going to the settings page.

wp 7 small

Alegeți planul dvs. de găzduire PaaS WordPress

Alegeți între două kituri de găzduire administrată pentru WordPress, în funcție de
experiența, traficul preconizat și accesibilitatea automatizării.

Găzduire independentă WordPress

Căutați cea mai bună modalitate de a implementa și gestiona site-ul sau blogul dumneavoastră? WordPress este soluția perfectă pentru tine! Cu WordPress, primiți un container independent cu un kit încorporat pentru alegerea serverelor de aplicații optime și un set de caracteristici avansate pentru a rula site-uri web și bloguri. În plus, WordPress CMS este implementat folosind resurse minime alocate pentru o eficiență a costurilor. Așa că nu așteptați, începeți să folosiți WordPress astăzi și experimentați puterea unui CMS puternic și ușor.

wp cluster topo 2

Clusterul WordPress cu scalabilitate automată

Sunteți în căutarea unei soluții eficiente și eficiente din punct de vedere al costurilor pentru a vă optimiza proiectele foarte încărcate? Nu căutați mai departe de WordPress Cluster Kit! Acest pachet vă oferă o alegere integrată de servere, clusterizare a bazei de date și un mod de scalare pentru a crea un mediu optim. De asemenea, dispune de autoscalare și disponibilitate ridicată atât pentru mediile de dezvoltare, cât și pentru cele de producție, astfel încât să puteți fi siguri că sarcinile de lucru sunt gestionate în mod eficient. Nu mai așteptați încă un minut pentru a obține WordPress Cluster pentru proiectul dvs. astăzi!

wp standalone

Începeți încercarea gratuită a TPC Cloud

14 zile de încercare gratuită. Nu este necesar niciun card de credit.
Începând de la 1,61 €* / lună

(*TVA nu este inclusă)

Implementați WordPress

Cu cele 2 opțiuni de mai jos puteți implementa direct WordPress Standalone sau ca Cluster.
Aveți nevoie doar de adresa dvs. de e-mail pentru a testa gratuit timp de 14 zile.

Securitatea noastră

Aplicație Web Firewall

Funcții de securitate WAF încorporate în Litespeed pentru a bloca conexiunile defectuoase.

Automatizare puternică

API-ul nostru simplu și intuitiv pentru dezvoltatori vă permite să gestionați și să extindeți produsele existente, precum și să trimiteți comenzi noi fără interacțiune.

Protecție DDoS gratuită

Toate centrele noastre de date sunt echipate cu rețele protejate împotriva DDoS pentru a vă asigura că mediile dvs. sunt sigure.

Certificat SSL gratuit și reînnoire automată

Oferim certificate SSL LetsEncrypt gratuite, care se reînnoiesc automat. În timpul instalării, add-on-ul descarcă și configurează clientul Let’s Encrypt (așa-numitul agent de gestionare a certificatelor (CMA)), solicită certificate de la Autoritatea de Certificare Let’s Encrypt (CA), aplică certificatele emise la stiva de software în funcțiune în funcție de specificul integrării SSL și adaugă un cron job special pentru a iniția actualizarea certificatelor atunci când data de expirare este aproape.

WordPress Brute Force Attack Protection

Un “atac de autentificare prin forță brută” este un tip de atac împotriva unui site web pentru a obține acces la site prin ghicirea numelui de utilizator și a parolei, din nou și din nou. WordPress este cel mai popular CMS și, prin urmare, este o țintă frecventă a acestui tip de atac. Paginile wp-login.php și xmlrpc.php sunt cele mai frecvente ținte ale atacurilor de forță brută prin metoda POST. WordPress nu are nicio protecție încorporată pentru a preveni acest lucru, de aceea este nevoie de o soluție terță. Acest sistem încorporat de protecție împotriva atacurilor de forță brută WordPress Hosting va proteja mediile WordPress de găzduire partajată împotriva atacurilor de forță brută la scară largă, care au potențialul de a distruge servere întregi.

Centre de date conforme cu Tier 4

Securitatea fizică maximă este obținută prin parteneriate cu cele mai importante întreprinderi de centre de date din întreaga lume. Cu un minim de 99.9999% Data Center Uptime Record, clienții noștri pot fi siguri că aplicațiile și site-urile lor sunt în siguranță în fața dezastrelor naturale sau a actelor criminale.

Prețuri de tip Pay-per-Use pentru eficiența costurilor clusterului TomEE

TPC Hosting oferă un proces unic de scalare automată cu plata bazată pe consumul real, dar nu pe partea de server.

Pay As You Use 1

Sistemul măsoară din oră în oră cât de mult se consumă memoria RAM și procesorul din fiecare container și solicită plata doar pentru aceste resurse utilizate, dar nu și pentru limite. Puteți seta o limită maximă de scalare pentru fiecare container, astfel încât resursele să fie întotdeauna disponibile în cazul unor vârfuri de sarcină sau al altor modificări ale consumului. Indiferent cât de mare este limita - plata se va baza doar pe utilizarea reală. Restul resurselor alocate vor aștepta în pool ca aplicația să le solicite, iar acest lucru este complet gratuit.

Aveți nevoie de ajutor profesional?

Contactați reprezentantul nostru de la Serviciul Clienți pentru a vă oferi cele mai bune soluții personalizate de pe piață, indiferent dacă sunteți o afacere mică sau o întreprindere mare.

- OFERTA SPECIALĂ DE PRIMĂVARĂ 2024 PENTRU PACHETELE ANUALE -

Gazduire WEB
30% OFF

Valabil pentru pachetele anuale
Domeniu gratuit inclus