Codeguard Backup

CU BACKUP ZILNIC AUTOMAT

Obțineți protecție împotriva virușilor, hackerilor și chiar a propriului cod care vă distruge accidental site-ul cu CodeGuard Website Backup.

La fiecare 0,65 secunde, un nou site este infectat cu malware

Protejați-vă site-ul de pierderea sau coruperea datelor în același mod ca și împotriva virușilor, hackerilor și programelor malware cu backup zilnic automat de la CodeGuard.

Cu CodeGuard Website Backup, site-ul dvs. este salvat zilnic, iar în cazul unui dezastru, puteți restaura site-ul dvs. bazat pe un backup precedent, prin simpla apăsare a unui buton.

Restaurare Site
din Backup

Backup automat
zilnic

Restaurare Site
din Backup

Actualizări pentru
Plugin-uri WordPress

Alerte de monitorizare
ale schimbărilor de fișiere

Detectarea programelor malware
și restaurare

Alegeți spațiul de backup

Backup SpaceMonthly Price
1 GB€1,76 Buy now
5 GB€2,94 Buy now
10 GB€5,30 Buy now
25 GB€11,79 Buy now
50 GB€17,67 Buy now
100 GB€29,45 Buy now
200 GB€47,12 Buy now

Backup-uri zilnice automate

Securizați-vă site-ul cu backup-uri automate zilnice în afara site-ului, cu redundanță integrată.

Backup-uri zilnice automate

Securizați-vă site-ul cu backup-uri automate zilnice în afara site-ului, cu redundanță integrată.

Fișiere și baze de date nelimitate

Efectuați backuprui pentru un număr nelimitat de fișiere și baze de date – sunteți limitat doar de spațiul de stocare pe care îl utilizați.

Restaurări cu un singur clic

Un proces simplu de restaurare facilitează redirecționarea unui singur fișier sau a întregului dvs. site către o versiune anterioară.

Monitorizarea programelor malware

Stați fără griji, știind că CodeGuard verifică cu sârguință modificările aduse site-ului dumneavoastră în fiecare zi.

Actualizarea automată a WordPress

Actualizați automat WordPress și plugin-urile sale pentru a-l menține în siguranță, cu recuperare automată în caz de probleme.

Monitorizarea Modificărilor de Fișiere

Notificări prin e-mail ori de câte ori se schimbă ceva în codul sursă al site-ului dvs.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

ÎNTREBĂRI & RĂSPUNSURI

Cu instantaneele zilnice ale CodeGuard, dacă site-ul dvs. este atacat, puteți reveni oricând la o versiune anterioară neinfectată.

CodeGuard poate monitoriza și vă poate notifica prin e-mail atunci când site-ul dvs. web se modifică pentru a vă alerta cu privire la noile amenințări și programe malware.

Da, și bazele de date pot fi copiate de rezervă. Copiile de rezervă ale bazelor de date sunt acceptate pentru bazele de date MySQL și MSSQL.

Da, copiile de rezervă sunt stocate criptate folosind standardul de criptare AES-256.

Copiile de rezervă sunt stocate pe Amazon Web Services Simple Storage System, care oferă o reziliență și o redundanță de top pe piață pentru copiile de rezervă.

Schimbarea planurilor este ușoară! Vă puteți actualiza și mări spațiul de stocare pe disc cu doar câteva clicuri simple prin intermediul zonei noastre de client.

CodeGuard realizează zilnic instantanee automate ale site-ului dvs. web. Cu ajutorul acestor instantanee, puteți restaura oricând întregul site sau un anumit fișier la o versiune anterioară.

CodeGuard oferă o soluție independentă de backup extern pentru site-ul dvs. web, împreună cu o monitorizare zilnică pentru a vă asigura că site-ul dvs. este online și fără malware.

CodeGuard este un serviciu de backup complet automatizat pentru site-uri web care vă oferă protecție completă împotriva pierderilor de date și a programelor malware.