Despre noi

DESPRE NOI

Credem într-un parteneriat puternic.

Suntem într-un ecosistem în care parteneriatele joacă un rol important. Succesul clienților noștri este și succesul nostru, la fel cum succesul nostru este și succesul furnizorilor noștri. Piața este în continuă dezvoltare, tehnologii noi apar periodic, de aceea parteneriatele stabile bazate pe încredere reciprocă joacă un rol foarte important.

abt banner inner

Cu un timp de funcționare de 99,95% și o monitorizare proactivă, suntem întotdeauna cu un pas înaintea oricăror probleme. Satisfacția clienților este în centrul a tot ceea ce facem și rezolvarea problemelor rapid și eficient este prioritatea noastră.

Cu o experiență de peste 20 de ani în hosting, centre de date, rețele și securitate IT, am decis să creăm proiectul TPC Hosting pentru a oferi o soluție sigură și performantă pentru companii de orice dimensiune.

Despre proiectul de găzduire TPC

TPC Hosting este un proiect început în 2020 conceput pentru a oferi cea mai modernă tehnologie care poate răspunde cerințelor pieței actuale în termeni de performanță, securitate și costuri. Scopul este de a oferi cea mai sigură soluție de găzduire de pe piață, combinată cu un suport excelent.

  • Suntem dedicați clienților și serviciilor oferite.
  • Folosim automatizarea pentru a avea prețuri competitive.
  • Dispunem de o echipă dedicată serviciilor oferite, cu un înalt standard profesional.

De ce să ne alegeți pe noi?

Câteva dintre punctele prin care dorim să ne diferențiem și să excelăm

Calitate și Fiabilitate

Suntem dedicați clienților și serviciilor oferite. Îmbunătățim constant tehnologiile folosite, optimizăm procesele, încercăm lucruri noi.

why choos icon 1
why choos icon 2

Suport 24/7

Știm că nu toată lumea lucrează între 9 și 17, ci oricând, ziua, seara, noaptea, dimineața. Chiar și noi. De aceea, ne găsiți întotdeauna online.

Garanție de 30 de zile

Vrem să îți venim în ajutor și de aceea am listat servicii noastre. Poți evalua majoritatea serviciilor pentru 30 zile.

why choos icon 3
we take care img 600x499 1

Noi ne ocupăm de actualizări, întreținere și securitate

Ne ocupăm non-stop de toate sistemele noastre. Avem procese stabile și validate pentru a putea actualiza sistemele cu perioade de nefuncționare zero, asigurând astfel servicii neîntrerupte.

Securitatea este monitorizată non-stop de echipa noastră calificată, pentru a înțelege orice probleme care pot apărea. Sistemele de securitate au componente AI integrate, astfel încât să poată reacționa în orice caz, chiar și în cazurile care apar pentru prima dată.

Suport 24/7

Echipa noastră de asistență vă stă la dispoziție 24/7 pentru a vă rezolva solicitările în mod eficient, indiferent de momentul în care ni le comunicați și vă oferim asistență prin telefon, e-mail sau chat.

În funcție de complexitatea cererii dvs., vă oferim cea mai potrivită și eficientă metodă de asistență, astfel încât solicitarea dvs. să poată fi soluționată cât mai curând posibil.

  • Problemele simple sunt rezolvate de echipa de primul nivel.
  • În cazurile complexe, intră în joc experții noștri.
  • Rareori suntem nevoiți să contactăm producătorul.

award wining supports

Zile :
Orele :
Proces-verbal :
Secunde

- OFERTA SPECIALĂ DE PRIMĂVARĂ 2024 PENTRU PACHETELE ANUALE -

Gazduire WEB
30% OFF

Valabil pentru pachetele anuale
Domeniu gratuit inclus