DESPRE NOI

Credem în parteneriate puternice.

Suntem într-un ecosistem în care parteneriatele joacă un rol important. Succesul clienților noștri este și succesul nostru, la fel cum succesul nostru este și succesul furnizorilor noștri. Piața este în continuă dezvoltare, tehnologii noi apar periodic, de aceea parteneriatele stabile bazate pe încredere reciprocă joacă un rol foarte important.

Despre TPC Hosting

Cu o disponibilitate de 99.95% și monitorizare proactivă, suntem întotdeauna cu un pas înaintea eventualelor probleme. Satisfacția clienților este la baza a tot ceea ce facem, iar soluționarea rapidă și eficientă a problemelor este prioritatea noastră."

VEDEȚI POVESTEA NOASTRĂ

Cu o experiență de mai mult de 20 an în hosting, centre de date, rețele, securitate IT, am luat hotărârea să creem proiectul TPC Hosting pentru a oferi o soluție securizată și performantă pentru firmele de orice mărime.

Web Hosting Team Work

Despre Proiectul TPC Hosting

TPC Hosting este un Proiect început în 2020 gândit să ofere cea mai modernă tehnologie care să se poată adresa cerințele pieței actuale din punct de vedere al performanței, securității și costurilor. Scopul este să oferim cea mai sigură soluție de hosting de pe piață combinată cu un suport excelent.

  • Suntem dedicați clienților și serviciilor oferite.
  • Folosim automatizări pentru a avea prețuri competitive.
  • Avem o echipă dedicată serviciilor oferite, cu un înalt standard profesional.

De ce să ne alegeți

Câteva dintre punctele prin care vrem să ne diferențiem și să excelăm

1

Calitate & Fiabilitate

Suntem dedicați clienților și serviciilor oferite. Îmbunătățim constant tehnologiile folosite, optimizăm procesele, încercăm lucruri noi.

2
24/7

24/7 suport

Știm că nu toată lumea lucrează între 9-17, ci oricând, zi, seara, noapte, dimineața. Chiar și noi. De aceea ne găsești mai tot timpul online.

3

Garanție 30 de zile

Vrem să îți venim în ajutor și de aceea am listat servicii noastre. Poți evalua majoritatea serviciilor pentru 30 zile.

Ne ocupăm de actualizări, întreținere și securitate

Avem grijă non-stop de toate sistemele noastre. Avem procese stabile și validate pentru a putea actualiza sistemele cu zero downtime asigurând astfel servicii neîntrerupte.

Securitatea este monitorizată non-stop de echipa noastră calificată, pentru a înțelege eventualele probleme ce pot apărea. Sistemele de securitate au componente de AI integrate, pentru a putea reacționa în orice caz, chiar și în cele care apar prima dată.

Professional Web Hosting and Security
24/7 Support by TPC Hosting

24/7 suport

Echipa noastră de suport este la dispoziția ta 24/7 pentru a-ți rezolva eficient solicitările, indiferent de ora la care ni le comunici și îți oferim sprijinul prin telefon, email sau chat. În funcție de complexitatea solicitării tale îți propunem cea mai potrivită și eficientă metodă de asistență, astfel încât cererea ta să fie rezolvată în cel mai scurt timp posibil.

  • Problemele simple sunt rezolvate de o echipă de top.
  • În cazurile complexe, experții noștri intră în joc.
  • Foarte rar trebuie să intrăm în legătură cu producătorul.