Actualizarea Acronis Backup din portalul de găzduire TPC

Cu câteva clicuri pe portalul clienților TPC Hosting puteți actualiza instantaneu backup-ul Acronis.

1. În meniul produsului, selectați Acronis Backup.

Tablou de bordAcronis 1

2. Pentru elementul de rezervă pe care doriți să îl actualizați, faceți clic pe Show Details (Afișare detalii ). Faceți clic pe Upgrade Backup Item (Actualizare element de rezervă).

AcronisBackupVizualizareActualizare

3. Selectați Mărimea de actualizare a copiei de rezervă la care doriți să faceți upgrade. Prețurile utilizează același contract și termen de facturare ca și în cazul contractului inițial și se aplică aceeași reducere. Faceți clic pe Next (Următorul).

UpgradeSize

Nu sunt suficiente opțiuni?

Dacă aveți nevoie de mai mult spațiu de depozitare decât opțiunile disponibile, vă rugăm să contactați echipa noastră de vânzări și să specificați nevoile dumneavoastră – vom fi foarte bucuroși să vă ajutăm.

4. Revizuiți rezumatul actualizării. Bifați căsuța Termeni și condiții dacă sunteți de acord cu aceștia și faceți clic pe Comandă.

UpgradeSummary

5. Ar trebui să vedeți un mesaj de succes pentru comanda dvs., care indică faptul că lucrăm deja pentru a vă livra actualizarea produsului cât mai curând posibil.

UpgradeConfirmă

Când ar trebui să mă aștept ca produsul meu să fie actualizat?

Livrarea copiilor de rezervă Acronis este un proces automat care ar trebui să se încheie în câteva minute. Cu toate acestea, în cazul puțin probabil în care se întâmplă ceva neașteptat, echipa noastră se va ocupa de comanda dvs. și vă va livra actualizarea produsului de rezervă în termen de o zi lucrătoare.