Comandarea Acronis Backup de pe portalul TPC Hosting

Cu câteva clicuri pe portalul pentru cliențiTPC, puteți comanda și livra instantaneu Acronis Backup.

1.În meniul produsului, selectați Acronis Backup.

Tablou de bordAcronis

2.Faceți clic pe Order Backup.

AcronisBackupAdaugați

3.Primul pas este selectarea dimensiunii de stocare (cota) pe care doriți să o comandați. Faceți clic pe Next (Următorul).

BackupSizeFlorijn
Nu sunt suficiente opțiuni?

Dacă aveți nevoie de mai mult spațiu de depozitare decât opțiunile disponibile, vă rugăm să contactați echipa noastră de vânzări și să specificați nevoile dumneavoastră – vom fi foarte bucuroși să vă ajutăm.

4. Pasul 2: Selectați un termen de contract (luni) (durata contractului) și Selectați un ciclu de facturare (frecvența cu care doriți să fiți facturat). Faceți clic pe Next (Următorul).

AcronisBackupContractAndBilling

5. Pasul 3: Selectați o locație a centrului de date în care doriți să vă fie livrat backup-ul. Faceți clic pe Next (Următorul).

AcronisBackupSelectDatacenter

6. Pasul 4: Revizuiți rezumatul comenzii. Bifați căsuța Termeni și condiții dacă sunteți de acord cu aceștia și faceți clic pe Comandă.

Confirmarea comenzii

7. Ar trebui să vedeți un mesaj de succes pentru comanda dvs., care indică faptul că lucrăm deja pentru a vă livra produsul cât mai curând posibil.

AcronisBackupSuccess
Când ar trebui să mă aștept ca produsul meu să fie livrat?

Livrarea copiilor de rezervă Acronis este un proces automat care ar trebui să se încheie în câteva minute. Cu toate acestea, în cazul puțin probabil în care se întâmplă ceva neașteptat, echipa noastră se va ocupa de comanda dvs. și vă va livra produsul de rezervă în termen de o zi lucrătoare.