Un plan de protecție este un set de reguli care specifică modul în care vor fi protejate datele respective. Un plan de protecție poate fi creat imediat sau mai târziu și poate fi modificat în orice moment.

1. Crearea unui plan de protecție pentru un dispozitiv

2. Aplicarea planului de protecție unui dispozitiv

1. Crearea unui plan de protecție pentru un dispozitiv

Efectuați următorii pași pentru a crea un plan de backup pentru un dispozitiv:

1. În tabloul de bord Acronis, accesați DISPOZITIVE și Toate dispozitivele și faceți clic pe rotița de pe dispozitivul pe care doriți să îl protejați. Faceți clic pe opțiunea Protect (Protejați ) pentru a deschide panoul de protecție.

AddProtectionBefore

2. În panoul care se deschide, fie selectați un plan existent, fie alegeți Create plan (Creați un plan ) pentru a selecta opțiunile. Selectați/modificați valorile pentru planul dumneavoastră și faceți clic pe butonul Create (Creare ).

LaunchPlanPane
ProtectionPlanOptions

Pot fi selectate/modificate următoarele opțiuni.

Numele câmpuluiDescriereInstantaneu
Denumirea planului de protecțieFaceți clic pe pictograma de editare care apare atunci când treceți cu aspiratorul peste numele planului pentru a edita numele planului de protecție (aici: Plan de protecție nou).
Ce trebuie să faceți o copie de rezervăSelectați ceea ce doriți să salvați.
Unde să faceți o copie de rezervăSelectați Stocare în cloud ca destinație unde doriți să faceți copii de rezervă.
ProgramareÎn mod implicit, copiile de rezervă sunt efectuate zilnic, de luni până vineri. Puteți selecta ora la care se execută copia de rezervă. Dacă doriți să modificați frecvența de backup, deplasați cursorul și apoi specificați programul de backup.
Cât timp să păstrațiDefiniți regula de retenție prin selectarea schemei de curățare.
CriptareSe recomandă să criptați toate copiile de rezervă stocate în spațiul de stocare în cloud. Pentru a vă configura criptarea, trebuie să specificați o parolă. Criptarea nu poate fi modificată după crearea planului de protecție.

3. Planul de protecție va fi creat pentru această mașină.

AddProtection

Referință:

Pentru mai multe informații despre configurarea setărilor de backup, faceți clic pe aici .

2. Aplicarea planului de protecție unui dispozitiv

Efectuați următorii pași pentru a aplica un plan de protecție existent unui dispozitiv:

1. În tabloul de bord Acronis, accesați DEVICES (Dispozitive ) și All devices (Toate dispozitivele ) și faceți clic pe ENABLE PROTECTION (Activarea protecției ) pe dispozitivul pe care doriți să îl protejați.

AddProtectionBeforeAddExisting

2. Planurile de protecție care se aplică afișajului mașinii. Selectați planul de protecție pe care doriți să îl aplicați și faceți clic pe butonul Apply (Aplicare ).

ApplyExistingPlan