Pentru a crea un cont cPanel, trebuie să creați cel puțin un pachet de găzduire. În WHM, puteți crea cu ușurință pachete de găzduire.

1. Conectați-vă la contul dumneavoastră WHM.

2. Accesați Funcțiile contului >> Create a New Account (Creați un cont nou ) sau tastați Create (Creați ) în caseta de filtrare din meniu. Va apărea opțiunea. Faceți clic pe el.

3. Introduceți următoarele detalii la Informații despre domeniu:
Domeniu: Numele de domeniu pe care doriți să îl găzduiți, cum ar fi exemplu.com.
Nume de utilizator: Faceți clic oriunde în zona goală, iar acest câmp va fi completat automat. De asemenea, puteți introduce orice alt nume de utilizator pe care doriți să îl utilizați.
Parolă: Introduceți o parolă sau utilizați un generator de parole. Copiați parola într-un loc sigur. Veți avea nevoie de el pentru a accesa contul nou creat.
Email: Adresa dumneavoastră de e-mail.
Alegeți un pachet: Puteți alege un pachet din meniul derulant. Dacă nu există unul disponibil, îl puteți crea din opțiunea Add a Package.

  • În Settings (Setări):

Acces CGI: Bifați această opțiune pentru a activa accesul CGI.
Tema cPanel: Puteți să o lăsați așa cum este sau să alegeți o temă pe care doriți să o utilizați pentru contul de utilizator cPanel.
Localitate: Selectați o limbă pentru contul dumneavoastră de utilizator cPanel.

  • În secțiunea Reseller Settings (Setări distribuitor):

Faceți din acest cont unul de revânzare: Nu bifați această opțiune dacă nu doriți să acordați acces de revânzător la contul dumneavoastră cPanel. Această opțiune este disponibilă numai pentru utilizatorii root.

  • Sub DNS Settings (Setări DNS):

Activați DKIM pentru acest cont: Este activată în mod implicit. Vă recomandăm să o mențineți activată.
Activați SPF pe acest cont: Bifați această opțiune pentru a împiedica abuzatorii să trimită e-mailuri false în numele domeniului dumneavoastră.

4. Lăsați toate celelalte opțiuni așa cum sunt. Vă rugăm să derulați în jos până la butonul Create (Creare ) și faceți clic pe el.

Contul dvs. cPanel va fi creat cu succes.