Cum să activați autentificarea cu doi factori pe contul dvs. cPanel

Securitatea este importantă pentru siguranța datelor noastre. Vă recomandăm să activați Autentificarea cu doi factori (2FA) pe contul dvs. cPanel pentru a împiedica hackerii să vă acceseze contul cPanel, chiar dacă au obținut cumva detaliile contului dvs.

Care sunt cerințele?
Aveți nevoie de un smartphone cu o aplicație de parolă unică pe bază de timp compatibilă. Sistemele de operare ale telefoanelor mobile, cum ar fi Android, Windows și iOS, au o aplicație pentru 2FA.

Cum să activați autentificarea cu doi factori în contul dvs. cPanel?
1. Conectați-vă la contul dumneavoastră cPanel.


2. În secțiunea Security (Securitate ), faceți clic pe Two-Factor Authentication (Autentificare cu doi factori).

3. Faceți clic pe Setup Two-Factor Authentication (Configurare autentificare cu doi factori). La pasul 1, scanați codul QR utilizând aplicația Google Authenticator sau 2FA Authenticator. Dacă APP-ul dvs. nu are un cititor de coduri QR, puteți introduce manual numele contului și numărul de cheie.

4. Sub Security Code (Cod de securitate), introduceți codul de autentificare cu doi factori și faceți clic pe Configure Two-Factor Authentication (Configurare autentificare cu doi factori).

Acesta ar trebui să afișeze un mesaj de tipul ” Succes”: Autentificarea cu doi factori este acum configurată în contul dumneavoastră.