Cum să configurați un cont de e-mail cPanel în Android

Puteți adăuga un cont de e-mail cPanel la aplicația de e-mail încorporată în Android. Nu este nevoie să utilizați nicio aplicație externă din Google Play.

1. Deschideți telefonul mobil Android și trageți cu degetul în sus din partea de jos a ecranului spre partea de sus. Găsiți pictograma Settings (Setări ) și deschideți-o.

2. Derulați în jos până la opțiunea Passwords & Accounts (Parole și conturi ) și apăsați pe ea.

3. Apăsați pe + Add account.

4. Acum, alegeți opțiunea Personal IMAP.

5. În secțiunea “Add your email address” (Adaugă adresa de e-mail), introduceți adresa dvs. de e-mail completă, cum ar fi you@example.com. Apoi atingeți Next (Următorul ) și introduceți parola. Confirmați din nou cu Next (Următorul ).

6. Consultați Incoming Server Settings (Setări server de intrare și Outgoing Mail Server Settings (Setări server de e-mail de ieșire). Dacă totul pare în regulă, atingeți Next (Următorul).

7. Puteți selecta Frecvența de sincronizare a e-mailurilor și alte opțiuni în cadrul opțiunii Conturi. Alegeți în funcție de nevoile dvs. și apăsați Next (Următorul).


8. În caseta de intrare Your Name (Numele dvs. ), introduceți numele dvs. și apăsați Next (Următorul).

Felicitări! De acum înainte, de fiecare dată când veți primi un e-mail, veți primi o notificare. Puteți vedea o listă de conturi de e-mail din Setări Android >> Parole și conturi.

De asemenea, îl puteți accesa direct din aplicația Gmail încorporată.

Consultați celelalte tutoriale Android despre cum să citiți/verificați manual e-mailurile sau să compuneți și să trimiteți un mesaj nou.