De ce am nevoie de un VPS?

Un server virtual privat sau, pe scurt, VPS este soluția perfectă pentru afacerea dvs. atunci când aceasta este prea mare pentru o simplă găzduire web, partajată cu alte companii și persoane, dar și atunci când aveți nevoie de mai multe resurse. VPS este, de fapt, o mașină virtuală care utilizează serverele din cloud. Cea mai importantă calitate este că poate fi redimensionat flexibil și permite diferite sisteme de operare.
Un serviciu VPS vă oferă în primul rând stabilitate și securitate. Deși există asemănări între acest serviciu și găzduirea partajată, acesta din urmă este destinat proiectelor mici care nu au nevoie de multe resurse și nu au un trafic intens.
Dacă doriți să trimiteți e-mailuri în masă, doriți personalizări ale sistemului, securitate sporită și prețuri mici, împreună cu un control ridicat, atunci VPS este ceea ce aveți nevoie.
Pe lângă spațiul de stocare de pe server, vă punem la dispoziție și alte facilități, cum ar fi domenii, adrese de e-mail, rapoarte de vizitatori, diverse scripturi și multe altele.