Cum să dezactivați modul de salvare în Virtualizor?

Dacă ați activat anterior modul de salvare, dar nu știați cum să îl dezactivați, urmați acest tutorial.

1. Conectați-vă la panoul de control Virtualizor.

2. Din panoul din stânga, faceți clic pe List VPS.

3. Treceți cu mouse-ul pe VPS-ul corespunzător, iar linia respectivă va fi evidențiată. Apoi faceți clic pe pictograma Manage (Gestionare ) din linia evidențiată.

4. Faceți clic pe Rescue Mode.

5. Faceți clic pe Disable Rescue Mode (Dezactivați modul de salvare).

VPS-ul dvs. va porni în modul normal.
Dacă Virtualizor arată că nu sunt permise acțiuni, puteți face clic pe pictograma Reload this page (Reîncărcați această pagină) pentru a reîmprospăta pagina. Toate acțiunile vor deveni vizibile după dezactivarea modului de salvare.