Cum să descărcați e-mail, FTP sau o copie de rezervă doar a bazei de date din DirectAdmin

Puteți descărca o copie de rezervă a datelor FTP, a e-mailului sau o copie de rezervă numai a bazei de date din panoul de control al DirectAdmin.

Cum se generează а backup-ul doar pentru baza de date, FTP sau e-mail?

1. Conectați-vă la contul dumneavoastră DirectAdmin.

2. În secțiunea Advanced Features (Caracteristici avansate ), faceți clic pe Create/Restore Backups (Creare/Restabilire copii de rezervă ) sau tastați Restore (Restaurare ) în caseta de filtrare a navigației, iar opțiunea va apărea. Faceți clic pe el.

3. În secțiunea Site Backup(Copie de rezervă a site-ului), dacă doriți să generați o copie de rezervă numai pentru e-mail, debifați toate celelalte opțiuni și bifați numai opțiunile afișate la e-mail. Pentru o copie de rezervă numai prin FTP, bifați numai opțiunea care se afișează sub FTP. Puteți face același lucru pentru copia de rezervă numai pentru baza de date.

4. Derulați în jos până la sfârșitul paginii și faceți clic pe Create Backup (Creați o copie de rezervă).

5. Se va afișa un mesaj de succes, cum ar fi Backup creation added to the queue. Odată ce backup-ul este generat, se afișează un mesaj în panoul DirectAdmin Panel >> Secțiunea Suport și ajutor >> Centrul de asistență >> Mesaje.

Cum să descărcați а generat o copie de rezervă a contului dumneavoastră?

1. Conectați-vă la contul dumneavoastră DirectAdmin.

2. În secțiunea System Info & Files (Informații despre sistem și fișiere ), faceți clic pe File Manager ( Manager de fișiere ) sau tastați File Manager (Manager de fișiere ) în caseta de filtrare a navigației și va apărea opțiunea. Faceți clic pe el.

3. Deschideți directorul de copii de rezervă.

4. Faceți clic dreapta pe fișierul de backup nou generat și faceți clic pe Download (Descărcare ) în meniul contextual. Fișierul va fi descărcat pe computerul dumneavoastră.

Felicitări. Ați generat și ați descărcat cu succes o copie de rezervă a datelor selectate.