Cum să citiți e-mailurile cPanel în Android

Să presupunem că ați adăugat deja conturile de e-mail cPanel la aplicația de e-mail încorporată în Android. În acest caz, puteți, de asemenea, să adăugați un widget pe ecranul Android pentru a vă citi cu ușurință e-mailurile cPanel prin simpla deschidere a unui widget.

1. Deschideți telefonul mobil Android. Atingeți timp de câteva secunde o zonă goală din ecranul principal și veți vedea afișate mai multe opțiuni, cum ar fi Wallpaper și Widgets. Apăsați pe Widgets.

2. Localizați Gmail și atingeți ușor pentru a-l extinde. Atingeți widgetul Gmail și țineți-l apăsat. Trageți-l pe ecranul Android și eliberați-l.

3. Am tras-o pe ecranul Android.

4. Dacă aveți mai multe conturi de e-mail, selectați un cont de e-mail corespunzător. Se va afișa apoi o opțiune pentru a alege un dosar. Atingeți ușor Inbox.

5. Atingeți Done (Efectuat).

6. Deschideți widgetul. Atingeți ușor Take Me to Gmail.

Felicitări. De acum încolo, puteți citi, compune sau verifica cu ușurință e-mailurile prin simpla deschidere a unei pictograme de e-mail de pe ecranul principal.

Aceasta va începe automat să sincronizeze e-mailurile ori de câte ori deschideți această pictogramă, iar dacă primiți unul, îl va afișa pe ecran. Vă recomandăm să parcurgeți și celelalte tutoriale Android.