Cum să actualizați DNS Nameservers la Name.com

Puteți găsi nameserverele noastre în e-mailul de bun venit pentru găzduire. Trebuie să vă actualizați nameserverele domeniului dvs. la nameserverele noastre.

Dacă domeniul dvs. este înregistrat pe Name.com, trebuie să urmați acest tutorial pentru a vă actualiza Nameserverele domeniului.

1. Deschideți site-ul Name.com și faceți clic pe Log in. Acesta vă va redirecționa către o pagină de autentificare.

2. Introduceți numele de utilizator și parola contului dvs. și apoi faceți clic pe Log in.

3. După o autentificare reușită, faceți clic pe My Domains (Domeniile mele) și veți vedea toate numele de domenii active sub fila Domain (Domenii ).

4. Faceți clic pe numele de domeniu pe care doriți să îl modificați.

5. Derulați în jos până în partea de jos a paginii și, la Nameservers, faceți clic pe Manage Nameservers (Gestionați Nameservers).

6. Navigați la Add Nameserver (Adăugare server de nume ) și introduceți serverul nostru de nume în câmpul de text (de exemplu, ns1.example.com). Apoi faceți clic pe Add (Adăugare). Repetați acest lucru pentru a adăuga al doilea server de nume.

Notă: Trebuie să verificați e-mailul de bun venit de la Hosting pentru a afla care sunt nameserverele dvs. actuale. În cazul în care l-ați pierdut, contactați-ne. Vom fi bucuroși să vă ajutăm. Este posibil să dureze între 12 și 24 de ore pentru ca modificările să intre în vigoare în întreaga lume.