Termeni și condiții

Acasă/Termeni și condiții

TPC Hosting, denumit în continuare TPC Hosting, este un serviciu oferit de:

TPC Management srl

Adresă:
Str. Lahovari 8C,
077016 Dumbraveni, com. Balotești
Județul: Ilfov
ROMÂNIA

Cod fiscal: RO3569121219
Registrul comerțului: J23/2598/2021

Contact: https:/tpc-hosting.com/contact

în calitate de furnizor de servicii:

Serviciile oferite de TPC Hosting se adresează în special persoanelor juridice, instituțiilor juridice, etc. care au capacitatea legală de a face parte dintr-o colaborare contractuală. De aceea, pe site-ul de prezentare, prețurile sunt indicate fără TVA. De asemenea, persoanele fizice pot contracta servicii, cu mențiunea că prețurile sunt afișate fără TVA, TVA-ul aferent se calculează la finalul comenzii și este afișat în coșul de cumpărături și în etapele premergătoare finalizării comenzii.

Termenii, condițiile și alte descrieri ale serviciilor oferite la care se face referire în acest document sub formă de linkuri externe fac parte integrantă din acești Termeni și Condiții.

Orice alt acord, termen sau condiție suplimentară necesită acordul scris al ambelor părți.
TPC Hosting este unicul proprietar al tuturor materialelor și informațiilor disponibile pe site. Clienții sau vizitatorii site-ului nu vor putea copia, reproduce, distribui, comunica public sau retransmite astfel de materiale sau părți ale acestora, sub nicio formă și prin niciun mijloc.

TPC Hosting își rezervă dreptul de a suspenda serviciile furnizate în cazul unei încălcări a prevederilor de mai jos sau în absența unui răspuns rezonabil la astfel de încălcări.

TPC Hosting își rezervă, de asemenea, dreptul de a dezvălui informațiile despre clienți în conformitate cu Politica de Confidențialitate pentru a îndeplini orice cerințe legale. În cazul în care această dezvăluire nu trebuie să rămână confidențială, clientul va fi notificat în acest sens.

TPC Hosting își rezervă dreptul de a șterge orice cont cu un preaviz de 15 zile.

Orice termen care nu este prezentat în acest document poate fi interpretat și modificat de către TPC Hosting fără notificare prealabilă.

Contract

Acceptarea prealabilă a acestor Termeni și Condiții este necesară pentru orice încercare de a achiziționa serviciile oferite de TPC Hosting.
La plasarea unei comenzi, clientul își asumă inițierea unei colaborări contractuale cu TPC Hosting. Vom confirma instantaneu această inițiere, dar această confirmare nu reprezintă o obligație pentru client sau pentru TPC Hosting de a continua activarea comenzii.
Ne rezervăm dreptul de a accepta sau de a refuza comanda unui client în termen de o zi lucrătoare, după ce examinăm autenticitatea și nivelul de încredere prezentat de comanda respectivului client.

Aplicație

Aceste prevederi se aplică tuturor clienților TPC Hosting, deținători ai oricăruia dintre pachetele sau serviciile oferite pe site-ul web și utilizarea serviciilor furnizate având loc numai în conformitate cu acești Termeni și Condiții, acestea se aplică tuturor relațiilor contractuale dintre client și TPC Hosting.

Legea în temeiul căreia operează acești termeni și condiții este cea valabilă la momentul inițierii colaborării.

Serviciile oferite de TPC Hosting în cadrul contractului sunt cele disponibile pe site-ul https://tpc-hosting.net

Financiar

General

Prețurile actuale și valabile sunt întotdeauna disponibile pe TPC Hosting. Prețurile sunt afișate fără TVA, acesta fiind calculat în momentul finalizării comenzii.

În funcție de serviciul ales, perioada de facturare poate varia. Toate plățile vor fi efectuate pe baza facturii proforme emise de TPC Hosting.

Clientul este de acord să plătească serviciile în avans față de momentul în care acestea sunt prestate.
Indiferent de moneda în care sunt afișate tarifele, facturile și plățile vor fi procesate în RON la cursul BNR de la data facturării, conform legislației în vigoare.

Livrare

Facturile sunt trimise electronic prin e-mail sub formă de atașament și pot fi descărcate în orice moment din contul clientului.

În cazul în care clientul solicită transmiterea facturilor în format fizic, costul transportului va fi suportat de către client.

Activare

Toate serviciile vor fi activate și furnizate după primirea plății.
Pentru plata cu cardul de credit, activarea este procesată imediat, iar serviciile sunt activate în cel mult 2 ore.

În cazul plăților prin transfer bancar, serviciile vor fi activate după primirea sumei totale facturate. Acest lucru poate dura de la una până la mai multe zile, în funcție de timpii de transfer bancar, de sărbătorile legale, de monedele folosite și de alți factori. Veți primi o notificare după ce plata a fost înregistrată.

Toate activările, datele de acces, conturile etc. vor fi trimise prin e-mail la adresa dumneavoastră de e-mail.

Amânare/Suspendare/Reactivare

Serviciile de găzduire oferite de TPC Hosting sunt active în mod implicit la 7 zile de la data scadentă prezentată pe factura proforma.

Serviciile pe care TPC Hosting le achiziționează de la alți furnizori (de exemplu, domenii, licențe, certificate SSL) pot fi prelungite doar atunci când sunt plătite, deoarece au o perioadă de expirare egală cu data scadentă de pe factura proformă.

Clienții pot solicita în orice moment o plată amânată pentru serviciile de găzduire TPC Hosting.
Conturile clienților care nu au achitat taxele pentru prestarea serviciului în termen de cel mult 7 zile de la data scadentă prezentată pe factura proformă vor fi suspendate automat în lipsa unei dovezi de plată sau a unei cereri de amânare.

Dovada plății va avea ca rezultat doar activarea/reactivarea serviciilor comandate/reținute, factura fiscală fiind emisă doar în momentul în care suma plătită va fi vizibilă într-unul din conturile bancare ale TPC Hosting.
TPC Hosting își rezervă dreptul de a redeschide/reactiva conturile numai după plata integrală a tuturor sumelor datorate de către client.

Neplata

TPC Hosting își rezervă dreptul de a suspenda contul clientului în caz de neplată a facturii până la data scadentă indicată pe factura emisă.

În cazul în care se depășesc 30 de zile de neplată, contul, împreună cu toate datele existente pe acesta, va fi automat șters de pe server.
Orice solicitare ulterioară privind obținerea sau restaurarea datelor din cont la momentul ștergerii, dacă pentru aceste date mai există încă o copie de rezervă, va fi supusă unei taxe de stocare și restaurare de 25,00 EUR.

Upgrade/Downgrade

Clientul are posibilitatea de a face upgrade sau downgrade la serviciile achiziționate în orice moment. Pentru upgrade, se va plăti doar diferența dintre pachetul inițial și cel care urmează să fie upgradat pentru perioada rămasă plătită în avans din pachetul inițial. În cazul downgrade-ului, creditul rămas poate fi folosit pentru a extinde serviciul respectiv, dar vă recomandăm să consultați echipa TPC Hosting cu privire la nevoile dumneavoastră înainte de aceste operațiuni.

Operațiunea de retrogradare este permisă o singură dată pentru o perioadă de 30 de zile dacă procesul implică migrarea și reconfigurarea pachetului de găzduire.

TPC Hosting își rezervă dreptul de a percepe o taxă unică pentru schimbarea caracteristicilor unui pachet de găzduire, indiferent de modul în care are loc (upgrade, downgrade, trecerea la o nouă ofertă etc.). Valoarea acestei taxe unice va fi comunicată clientului înainte de efectuarea operațiunii efective.

Serviciile pentru care se utilizează valori cuprinse între un minim și un maxim (“de la” – “până la”) au tariful afișat pentru valorile minime. Valorile disponibile până la maximul prezentat pot fi selectate atât în timpul procesului de comandă, cât și ulterior, dar numai contra cost.

Rambursare

Clientul are în orice moment dreptul de a solicita rambursarea serviciilor plătite către TPC Hosting, dar returnarea acestora se va face în următoarele condiții:

 • în cazul în care cererea este făcută în termen de 30 de zile calendaristice de la activarea comenzii clientului, suma integrală va fi rambursată
 • în cazul în care solicitarea este făcută la mai mult de 30 de zile calendaristice de la activarea comenzii clientului, se va rambursa doar suma pentru lunile rămase.
 • în cazul în care cererea a fost făcută pentru zona în cauză, clientului i se va rambursa doar suma pentru lunile rămase.
 • în cazul în care cererea a fost făcută de către clientul în cauză, se va rambursa doar suma pentru lunile rămase.

În cazul în care clientul beneficiază de o ofertă care include servicii gratuite (de exemplu domenii, licențe, certificate SSL), valoarea acestora va fi dedusă din suma totală care trebuie returnată.
Sumele plătite pentru serviciile a căror achiziție este intermediată de TPC Hosting în cazul furnizării sau rezervării acestor servicii de către TPC Hosting nu vor fi rambursate. Serviciile care se încadrează în această categorie includ, dar nu se limitează la:

 • înregistrarea sau reînnoirea domeniilor,
 • licențe de software,
 • Certificat SSL,
 • și altele.

Promoții

În cazul ofertelor cu produse/servicii gratuite, acestea pot fi utilizate doar pe echipamentele și rețeaua TPC Hosting. În cazul transferului de servicii către alți furnizori/înregistrări, clientului i se vor reține sumele echivalente cu activarea acestor servicii.

TPC Hosting își rezervă dreptul de a înceta valabilitatea unei oferte promoționale în orice moment.
În ceea ce privește serviciile furnizate gratuit, această gratuitate se aplică de obicei doar pentru primul an de utilizare, iar în al doilea an se va plăti valoarea serviciului dacă se dorește prelungirea acestuia.
TPC Hosting poate excepta de la această regulă orice serviciu pe care îl consideră adecvat pentru o perioadă nedeterminată.

Facturile fiscale vor fi emise numai după ce apar sumele plătite în conturile TPC Hosting.
Facturile fiscale vor fi emise în timpul programului de lucru al departamentului de vânzări, cu excepția zilelor de sărbătoare și a sărbătorilor legale.

În caz de încălcare a termenilor și condițiilor prezentate, TPC Hosting își rezervă dreptul de a bloca rambursarea sumelor către client.

Cupoane Promoționale

Cupoanele promoționale sunt structurate în mai multe categorii, în funcție de perioada de valabilitate, de numărul posibil de utilizări și de data lansării lor.

Pe această pagină vor fi afișate la intervale regulate cupoanele promoționale disponibile împreună cu pachetele/serviciile de găzduire și perioadele la care se aplică.

CUPOANE SĂPTĂMÂNALE

În fiecare săptămână, de luni până duminică, un pachet de găzduire va fi ales la întâmplare pentru a beneficia de un cupon promoțional. Valoarea reducerii și perioada minimă de achiziție vor varia săptămânal, oferind astfel posibilitatea de a alege direct pachetul potrivit la un preț redus.

CUPOANE FLASH

Aceste cupoane vor fi valabile doar 24 de ore, dar perioada scurtă de valabilitate va fi compensată de procentul mai mare de reducere în comparație cu restul cupoanelor.

CUPOANE LUNARE

Datorită faptului că nu toți avem resursele de timp necesare pentru a identifica cupoanele de scurtă durată, am decis să punem la dispoziția clienților oferte pentru toate pachetele de găzduire în fiecare lună. Factorul principal al acestei reduceri va fi perioada de facturare și nu pachetul ales.

CUPOANE DE VACANȚĂ

Unele sărbători merită să fie cinstite! Cu această ocazie, TPC Hosting va oferi cupoane de reducere pentru întreaga gamă de găzduire web/servicii.

CUPOANE LIMITATE

Spre deosebire de restul cupoanelor prezentate mai sus, acestea nu sunt limitate în timp, ci în funcție de numărul de utilizări. Odată ce fiecare cupon din această categorie este epuizat, nu va mai putea fi reutilizat.
Condiții generale de utilizare a cupoanelor promoționale:

 • Cupoanele promoționale sunt disponibile pentru toate persoanele fizice și juridice
 • reducerea va fi aplicată doar la noile comenzi de găzduire
 • activitatea site-ului trebuie să respecte Termenii și Condițiile de utilizare a TPC Hosting
 • cupoanele nu pot fi aplicate retroactiv
 • cupoanele nu pot fi legate de alte cupoane sau alte reduceri oferite de TPC Hosting sau de terțe părți.
 • cupoanele se aplică numai la prima perioadă achiziționată
 • cupoanele se aplică doar la pachetele de găzduire și serverele private TPC Hosting
 • serviciile/produsele oferite gratuit în pachetul de găzduire achiziționat nu sunt afectate de reducere
 • cupoanele nu se aplică la comenzile de upgrade

Domenii

În ceea ce privește relația privind înregistrarea/înnoirea numelui de domeniu, răspunderea noastră este limitată la furnizarea serviciului de achiziție/înnoire a numelui de domeniu.
TPC Hosting nu poate și nu va verifica legalitatea înregistrării numelui de domeniu, singura verificare efectuată de TPC Hosting fiind disponibilitatea domeniului pentru înregistrare.

Verificarea numelui de domeniu ales pentru înregistrare în ceea ce privește încălcarea anumitor legi, precum și încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală ale unor terțe părți este responsabilitatea clientului.
Cu excepția cazului în care se prevede altfel, fie prin furnizarea de date separate prin intermediul formularului de comandă, fie prin comunicarea scrisă către TPC Hosting, înregistrarea domeniilor se va face pe baza datelor de identificare existente în contul clientului. Prin urmare, clientul devine atât proprietarul de drept al domeniilor înregistrate, cât și responsabil în fața legii pentru acestea.

Alocarea actuală a domeniului nu se află sub influența sau controlul TPC Hosting, iar clientul poate fi sigur că înregistrarea/înnoirea a avut loc doar atunci când această operațiune a fost confirmată de noi.
TPC Hosting nu își asumă nici o responsabilitate și nu oferă nici o garanție în ceea ce privește înregistrarea/înnoirea domeniilor.
Extensiile de domeniu sunt gestionate de o multitudine de organizații diferite. Fiecare dintre aceste organizații are propriile condiții de înregistrare, administrare și contestare.

Pentru ca înregistrarea/reînnoirea să aibă loc cu succes, clientul va trebui să furnizeze informațiile și documentele respective solicitate de către membrii echipei TPC Hosting și să urmeze cu atenție instrucțiunile acestora.
Cerințele detaliate pentru fiecare extensie oferită de TPC Hosting pot fi văzute accesând termenii domeniului
Recomandăm ca plata reînnoirii domeniilor să se facă înainte de data scadentă prezentată pe factură, respectiv termenul de expirare pentru a evita situațiile în care domeniul nu va putea fi reînnoit.

În cazul în care domeniul este plătit după data scadentă/expirată, TPC Hosting nu își asumă responsabilitatea pentru taxele suplimentare solicitate de către registrator privind reactivarea/înnoirea domeniului.
TPC Hosting nu își asumă nicio responsabilitate pentru disponibilitatea numelor de domenii între momentul în care a trecut de la plasarea comenzii și plata efectivă pentru înregistrarea domeniului.

Răspundere

TPC Hosting nu poate fi tras la răspundere pentru daunele cauzate de indisponibilitatea temporară a echipamentelor sau a rețelei, indiferent de motivul acestei întreruperi. Această dispoziție include, de asemenea, daunele care rezultă din deteriorarea sau pierderea de date.

Clientul este de acord să garanteze și să ne declare nevinovați în legătură cu orice reclamații, daune, inclusiv, dar fără a se limita la, daunele cauzate terților, care rezultă ca urmare a utilizării serviciilor care cauzează daune clientului nostru.

TPC Hosting își asumă responsabilitatea dacă întreruperea furnizării serviciilor a fost cauzată intenționat sau este rezultatul neglijenței din partea echipei TPC Hosting. Clientul declară că înțelege și acceptă faptul că suma totală a despăgubirilor solicitate de el, indiferent de motiv, de la TPC Hosting și care ar putea fi plătite de TPC Hosting, nu va putea depăși în nici un fel și în nici un caz, suma totală a taxelor plătite de client către furnizor pe ultima factură privind furnizarea serviciilor pentru care se solicită despăgubiri.

Clientul își asumă responsabilitatea pentru orice daune cauzate de TPC Hosting direct sau indirect, prin utilizarea incorectă a serviciilor furnizate, respectiv prin încălcarea acestor termeni și condiții. Acest lucru include, dar nu se limitează la taxele judiciare, onorariile avocaților, taxele notariale și orice alte cheltuieli.

TPC Hosting oferă prin intermediul site-ului web tutoriale, exemple de configurare și răspunsuri cu privire la diverse aspecte ale funcționării serviciilor, aplicațiilor, sistemelor de operare, panourilor de control etc. Toate informațiile din aceste articole au fost testate și considerate valabile la momentul publicării lor, în funcție de modurile de funcționare de la acel moment, de versiunile aplicațiilor disponibile la acel moment și pe baza documentației existente. TPC Hosting nu garantează obținerea funcționalității prezentate sau dorite ca urmare a pașilor prezentați în articole la o dată ulterioară, pe alte configurații și alte versiuni ale aplicațiilor și, prin urmare, nu își asumă responsabilitatea pentru orice daune care pot apărea din aplicarea informațiilor prezentate în articole.

Integritatea datelor

În cazul conturilor de găzduire partajată și al serverelor administrate de noi, suntem responsabili pentru securitatea serverului, dar nu și pentru aplicațiile instalate de client.
TPC Hosting nu își asumă nicio responsabilitate pentru breșele de securitate în aplicațiile clienților și pentru orice daune cauzate de funcționarea acestora. Responsabilitatea pentru acest lucru revine administratorului și dezvoltatorului aplicației.
TPC Hosting nu își asumă nicio responsabilitate pentru protecția dispozitivelor electronice personale utilizate pentru a accesa conturile/serviciile contractate. Este responsabilitatea utilizatorului să se asigure că atât aplicațiile instalate/utilizate pe conturile de găzduire, cât și dispozitivele proprii sunt actualizate și sigure.
Clientul va avea acces la conturi printr-o combinație de nume de utilizator și parolă sau certificate digitale, după caz. El este responsabil pentru păstrarea în siguranță a acestor date și a altor informații sensibile.
Clientul va fi responsabil pentru orice abuz făcut prin utilizarea autorizată sau neautorizată a acestor date. În cazul în care constată că o terță parte neautorizată are cunoștință de aceste date, trebuie să le reseteze imediat. Dacă nu se poate face acest lucru, vă rugăm să ne contactați prin intermediul unui bilet de asistență.
O descriere a condițiilor în care se efectuează și se menține copia de rezervă este disponibilă la adresa de rezervă a TPC Hosting.
Trebuie remarcat faptul că nu oferim nicio garanție pentru integritatea copiilor de rezervă și că singurul responsabil pentru existența unei copii de rezervă a datelor este proprietarul acestora.

Suport / Asistență

Fiecare client TPC Hosting, indiferent de serviciul contractat, va beneficia de suport prin metodele și în intervalul de timp prezentat pe pagina de contact.
Timpul de răspuns poate varia în funcție de complexitatea problemei și de nivelul de solicitări de asistență deschise la un moment dat.

TPC Hosting încearcă să ofere un timp de răspuns cât mai scurt posibil pentru cererile trimise prin e-mail, dar uneori această perioadă poate crește până la 60 de minute.
Schimbul de informații prin telefon sau prin intermediul aplicației de asistență, deși are loc în timp real, nu garantează o rezolvare imediată a situației prezentate.

Asistență telefonică

Situațiile care necesită convorbiri telefonice care durează mai mult de 10-15 minute vor fi direcționate către canale alternative de asistență pentru rezolvare.

Migrarea datelor

Migrarea sau transferul de date este o operațiune care nu implică niciun cost și este susținută de echipa TPC Hosting atâta timp cât are loc către sau între serverele TPC Hosting (administrate).

În cazul în care această operațiune trebuie reluată/repetată ca urmare a unei acțiuni sau inacțiuni efectuate/neefectuate de către client în ciuda instrucțiunilor primite, TPC Hosting își rezervă dreptul de a refuza sau de a percepe o taxă pentru repetarea operațiunii de transfer ulterioare.

În această situație, clientul poate alege să transfere el însuși datele sau să plătească o taxă de transfer de 10,00 €.
Asistența oferită de către membrii echipei tehnice TPC Hosting se limitează la funcționarea serviciilor oferite.
Sprijin pentru:

 • instalarea și configurarea diferitelor aplicații
 • instalarea și configurarea diferitelor dispozitive
 • actualizarea diferitelor aplicații
 • optimizarea și securitatea diferitelor aplicații

Acesta nu intră sub responsabilitatea directă a TPC Hosting, cu excepția cazului în care se specifică în mod expres contrariul.
Suportul oferit în acest sens va fi oferit în limita timpului disponibil și a cunoștințelor, respectiv a experienței dobândite atât în domeniul respectiv, cât și în ceea ce privește aplicația/dispozitivul prezentat.

Server Privat Virtual - VPS administrat de TPC Hosting

Administrarea oferită gratuit de TPC Hosting pentru VPS-urile clienților se referă și se limitează strict la serviciile și aplicațiile necesare pentru funcționarea unui server de găzduire standard.
Printre serviciile și aplicațiile enumerate se numără: serverul web, serverul de mail, serverul de baze de date, panoul de control, serverul FTP, limbajele de programare necesare pentru a rula aplicațiile clienților.

În cadrul categoriilor de servicii și aplicații, se va aplica o limitare și la serviciile și aplicațiile cu care membrii echipei TPC Hosting au experiență.

Orice solicitare care nu se încadrează în acest domeniu de aplicare va fi considerată ca fiind o solicitare suplimentară de instalare/configurare a unui serviciu/aplicație și va fi taxată ca atare.
Această administrare include instalarea, configurarea, actualizarea și monitorizarea constantă a acestor servicii/aplicații pentru a asigura continuitatea funcționării lor la cele mai înalte standarde.

Clienții care doresc să instaleze sau să configureze servicii/aplicații suplimentare și/sau să înlocuiască serviciile/aplicațiile instalate de TPC Hosting, indiferent dacă acestea fac sau nu parte din categoria serviciilor/aplicațiilor inițiale, vor fi taxate pentru operațiunile necesare.

Această facturare se va face pe oră, la un tarif de 15,00 €/oră și cu o perioadă minimă de taxare de o oră.
Orice intervenție ulterioară asupra serviciului/aplicației va fi supusă aceluiași tarif.

Server Privat Virtual - VPS administrat de client

Clienții care își asumă responsabilitatea pentru administrarea serverelor VPS nu primesc asistență din partea echipei tehnice TPC Hosting. În special, toate aspectele legate de securitatea serverului sunt responsabilitatea clientului. Serverele sunt conectate direct la internet cu o adresă IP validă și sunt complet accesibile și nerestricționate. Recomandăm utilizarea unui firewall și securizarea accesului conform bunelor practici în domeniu (fără root login, nume de utilizator non-standard, utilizarea de certificate etc.).

TPC Hosting va prelua administrarea acestor servere numai în anumite condiții și prin plata unei taxe lunare de 25,00 €.
Restul serviciilor/aplicațiilor instalate pe server vor face obiectul unei analize separate în vederea preluării, operațiunea fiind supusă unei facturi orare cu un tarif de 15,00 €/oră și o perioadă minimă de facturare de o oră.

VPS-ul administrat de TPC Hosting beneficiază de optimizări la nivel de servicii/aplicații, precum și de diverse integrări pentru automatizarea anumitor sarcini legate de buna funcționare a serviciilor instalate pe VPS.
Din acest motiv, clienții care doresc să preia administrarea vor primi un nou VPS cu sistemul de operare instalat și vor instala serviciile necesare și își vor transfera datele pe VPS-ul anterior.

Clienții pachetelor de găzduire partajată, precum și clienții serviciilor VPS gestionate beneficiază de serviciile descrise pe pagina de securitate.
Instalarea de software sau de biblioteci suplimentare în mediile partajate, respectiv pe VPS, se va face numai după o analiză detaliată a modificărilor și a riscurilor pe care le reprezintă aceste adăugiri. TPC Hosting își rezervă dreptul de a refuza instalarea de noi aplicații, biblioteci, etc.

La nivelul unui server partajat, TPC Hosting își rezervă dreptul de a nu implementa modificări care ar afecta toți clienții, acest lucru include, dar nu se limitează la serviciile care rulează pe server (Web, FTP, E-mail, baze de date). Cu toate acestea, în cazul în care anumite cereri pot fi implementate pe VPS, clientului i se va recomanda să treacă la serviciul respectiv.

TPC Hosting își rezervă dreptul de a întrerupe asistența pentru clienți în cazuri excepționale, cum ar fi:

 • abuzul de cerințe de administrare a software-ului
 • limbaj indecent și comportament indecent de orice fel față de membrii echipei TPC Hosting

Acesta nu intră sub responsabilitatea directă a TPC Hosting, cu excepția cazului în care se specifică în mod expres contrariul.
Suportul oferit în acest sens va fi oferit în limita timpului disponibil și a cunoștințelor, respectiv a experienței dobândite atât în domeniul respectiv, cât și în ceea ce privește aplicația/dispozitivul prezentat.

Plan Reseller/Plan VPS

Clientul are dreptul de a avea propriile relații contractuale pe baza prezenței online furnizate de TPC Hosting. În acest caz, clientul rămâne, din punctul nostru de vedere, principalul partener contractual. Clientul este obligat să transmită termenii și condițiile stabilite în prezentul document tuturor părților terțe cu care tratează și să se asigure că acestea le înțeleg, le acceptă și le respectă.

În cazul în care se vor face modificări la clienții proprietarului de reseller/VPS, acesta este obligat să coopereze. La cerere, acesta trebuie să ne furnizeze datele de contact ale clienților săi.
TPC Hosting își rezervă dreptul de a solicita direct o confirmare scrisă pentru orice modificare care urmează să fie făcută clienților proprietarului de reseller/VPS.
Titularul reseller/VPS este responsabil pentru orice încălcare a termenilor și condițiilor de către clienții săi. Aceasta include, de asemenea, răspunderea financiară pentru orice daune cauzate ca urmare a unor astfel de încălcări.

Distribuitorul/titularul de servicii VPN este de acord să absolve TPC Hosting de toate pretențiile care pot apărea de la terțe părți și alți parteneri contractuali ai acestuia.

Politica de conținut

Serviciile oferite de TPC Hosting vă oferă libertatea de a încărca, implementa și opera aplicații atât pentru uz privat, cât și pentru uz comercial.
Utilizarea diverselor aplicații prin intermediul serviciilor TPC Hosting este supusă Termenilor și condițiilor aplicațiilor respective.
Este responsabilitatea clientului să identifice propriile informații și pe cele ale altor persoane fizice, persoane juridice și orice alte entități.

Respectarea și respectarea drepturilor de autor, a mărcilor comerciale și a altor drepturi de proprietate intelectuală este responsabilitatea clientului și, prin urmare, clientul se angajează să nu publice conținut care ar putea încălca drepturile unor terțe părți sau legile aplicabile.

În nici un caz și sub nicio formă, serviciile furnizate de TPC Hosting nu vor fi folosite pentru a comunica, a face referire sau a direcționa către oricare dintre următoarele:

 • materiale sau conținut informațional care încalcă drepturile de autor, drepturile de marcă și orice alte drepturi de proprietate intelectuală aparținând unei terțe părți
 • nuditate, pornografie, orice imagine sau text cu conținut sexual sau obscen, fără a respecta condițiile legale în vigoare
 • pornografie infantilă
 • amenințări, abuzuri, hărțuire, declarații calomnioase
 • orice imagine sau text menit să încurajeze xenofobia;
 • texte sau materiale de natură violentă
 • conținut defăimător, insultător, denigrator sau calomnios
 • conținut rasist sau discriminatoriu
 • conținut înșelător, fals, confuz sau fraudulos
 • conținut care încalcă viața privată a unei terțe părți sau încalcă drepturile legale ale acesteia
 • conținut vulgar, obscen, indecent sau ilegal
 • viruși, troieni, programe malware sau altele asemenea
 • software piratat sau care se adresează celor care piratează software sau se angajează în activități similare

Acesta nu intră sub responsabilitatea directă a TPC Hosting, cu excepția cazului în care se specifică în mod expres contrariul.
Suportul oferit în acest sens va fi oferit în limita timpului disponibil și a cunoștințelor, respectiv a experienței dobândite atât în acest domeniu, cât și în ceea ce privește apClientul se obligă să răspundă solicitărilor TPC Hosting privind reclamațiile făcute de terți cu privire la conținutul site-ului în termen de 5 zile de la primirea notificării prin e-mail.

TPC Hosting nu este obligat să verifice sau să revizuiască conținutul publicat de clienți.
TPC Hosting își rezervă dreptul de a elimina sau de a modifica, la discreția sa, orice conținut al clientului care se consideră că încalcă acești termeni și condiții, cu o notificare prealabilă.
TPC Hosting își rezervă dreptul de a suspenda contul oricărui client care încalcă aceste prevederi fără notificare prealabilă.

În cazul în care clientul colectează/prelucrează date cu caracter personal, este responsabilitatea sa să se asigure că această colectare/prelucrare este în conformitate cu legislația în vigoare.

Politica de utilizare corectă

Această politică este necesară pentru a proteja calitatea tuturor serviciilor furnizate clienților.
Dorim să răspundem cerințelor tuturor clienților noștri prin oferirea unor servicii de calitate, sigure, performante și stabile, obiectiv care poate fi atins inclusiv prin asistență pentru clienți.

Modul în care clientul utilizează serviciile furnizate de TPC Hosting este strâns legat de buna funcționare a echipamentelor și a rețelei, fiind necesar pentru a asigura un mediu adecvat pentru furnizarea de facilități de găzduire și alte servicii.

 • Nu permitem utilizarea de programe care rulează continuu în fundal.
 • Nu permitem rularea de scripturi în intervale de timp stabilite la intervale mai mici de 5 minute.
 • Nu permitem utilizarea de scripturi CGI.

Sunt interzise următoarele activități:

 • utilizarea serviciilor TPC Hosting pentru a crea sau transmite viruși de calculator, viermi, flooding, mail bombing sau pentru a se angaja în atacuri de negare a serviciului.
 • utilizarea de scripturi proxy sau IRC, sau FormMail, PhpShell sau similare, inclusiv scripturi comerciale care conțin găuri de securitate cunoscute, camere de chat, chat-uri wap; IRC Egg Drops bots, torrent trackeri etc., site-uri de top, jocuri online.
 • colectarea de informații personale pentru utilizare ilegală
 • accesul neautorizat la date, sisteme sau rețele (proxy, hacking, sniffing, phishing, spoofing etc.), inclusiv orice încercare de a testa, scana sau testa vulnerabilitatea sistemului sau a rețelei sau de a crea breșe de securitate fără permisiunea proprietarului rețelei sau al sistemului
 • orice intervenție asupra serviciului furnizat unui utilizator, asupra unui server sau a rețelelor, cum ar fi: mail bombing, flooding, acțiuni deliberate de supraaglomerare a sistemului
 • falsificarea pachetelor TCP-IP
 • pentru a încărca fișiere infectate cu viruși, fișiere corupte sau orice alt software sau aplicații similare care pot dăuna unei terțe părți
 • pentru a restricționa sau împiedica orice alt utilizator să folosească serviciile TPC Hosting
 • să colecteze sau să colecteze informații sau adrese de e-mail ale unor terțe părți fără consimțământul acestora

Orice încercare de a afecta serverele sau clienții este strict interzisă. Orice activitate care afectează buna funcționare a serverului va fi considerată abuz și va fi considerată ca o încercare de a afecta alți clienți plasați.
Orice script care prezintă un potențial risc de securitate sau care poate afecta performanța serverului sau securitatea rețelei va fi oprit automat sau eliminat fără preaviz.

TPC Hosting își rezervă dreptul de a acționa rapid pentru a elimina, bloca sau reseta accesul la orice cont, aplicație, activitate sau informație care, prin natura sa, poate afecta funcționarea echipamentelor respective ale rețelei TPC Hosting sau poate afecta drepturile unei terțe părți.

E-mail

Pentru ca schimbul de mesaje electronice să funcționeze în mod corespunzător, clientul trebuie să țină seama de următoarele dispoziții.
În conformitate cu prevederile legale, este interzisă transmiterea de comunicări comerciale prin e-mail, cu excepția cazului în care destinatarul și-a exprimat în prealabil consimțământul expres de a primi astfel de comunicări.

Lista de corespondență/Buletin de știri

Listele de e-mail pot fi utilizate cu condiția ca persoanele să își dea consimțământul expres în acest sens, consimțământ care trebuie să fie înregistrat de operatorul listei și păstrat pe toată durata de viață a listei de corespondență.
TPC Hosting solicită ca orice corespondență comercială sau ca parte a unei liste de corespondență să conțină opțiuni simple și vizibile de “dublu opt-in/dublu opt-out”.

Trimiterea masivă de e-mailuri determină consumul de resurse ale unui server, această acțiune are un impact negativ asupra calității serviciilor primite de client și de aceea avem câteva recomandări în acest sens:

 • trimiterea trebuie făcută dimineața devreme (până la ora 09:00) sau seara după ora 22:00.
 • trimiterea ar trebui să fie limitată la câteva zeci de e-mailuri/minut

Nerespectarea acestor recomandări poate avea ca rezultat:

 • congestia serverului de e-mail din cauza fluxului foarte mare de solicitări, în unele cazuri blocarea serverului de e-mail
 • înscrierea IP-ului de pe care este trimis pe liste multiple de spam, cu repercusiuni asupra tuturor clienților care găzduiesc aplicații pe serverul în cauză.
 • clasare foarte slabă la nivelul serviciilor de e-mail precum Yahoo, Gmail, etc.
 • un mare bun venit în trimiterea de e-mailuri
 • livrarea către alte servere de e-mail poate deveni imposibilă
 • care afectează toți clienții din rețea din cauza unei defecțiuni a serverului.

TPC Hosting nu limitează numărul de e-mailuri care pot fi trimise pe oră, dar monitorizează traficul SMTP și își rezervă dreptul de a interveni inclusiv prin ștergerea mesajelor trimise și prin contactarea clientului în cazul în care considerăm că o anumită trimitere nu se încadrează în volumul din pachet. Serviciile achiziționate sunt în detrimentul funcționării serverului.
În cazul în care clientul are o listă de corespondență, se recomandă să contacteze TPC Hosting pentru a stabili o bună practică de recomandare, respectiv pentru a face parte dintr-un pachet optim de servicii.
Limita unui atașament prin intermediul sistemului de e-mail al TPC Hosting este de 30MB.
Numărul maxim de destinatari ai unui mesaj este de 25.
Pentru serviciile de e-mail oferite în plus, puteți vedea limitele pe pagina produsului: Office 365, Open-Exchange, etc.
Nu recomandăm/permitem trimiterile cu un număr mai mare de abonați CC/BCC, deoarece dacă doar o singură adresă a destinatarilor este greșită / întregul mesaj va rămâne blocat pe server.
Pentru a preveni orice efecte negative asupra funcționării serviciilor, TPC Hosting își rezervă dreptul de a limita în orice moment anumiți parametri ai serviciului de e-mail oferit clienților.
Vă încurajăm să folosiți sisteme dedicate pentru trimiterea de comunicări în masă prin e-mail/newslettere.

Politica anti-spam

Trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate (SPAM) pentru a promova orice site care utilizează serverele noastre sau prin intermediul serverelor terților pentru a promova orice site sau aplicație găzduită în rețeaua TPC Hosting va duce la suspendarea sau anularea contului de găzduire al clientului, fără preaviz.
TPC Hosting nu permite utilizarea serviciilor sale direct sau indirect pentru trimiterea, transmiterea, manipularea sau livrarea de mesaje de e-mail:

 • nesolicitate (spam) cu încălcarea oricărei legi existente în acest sens
 • trimiterea de uși virale, malware, phishing, etc.
 • la adresele de e-mail obținute prin metode de recoltare
 • la adrese care sunt incomplete sau inexacte
 • care nu fac obiectul celor mai bune practici din industrie
 • pentru listele achiziționate, închiriate sau împrumutate
 • la liste care vor genera un număr mare de plângeri SPAM
 • la adrese care vor duce la includerea IP-urilor în listele negre
 • care utilizează sau conțin anteturi falsificate
 • care utilizează sau conțin nume de domenii inexistente
 • care ascund sau încearcă să îngreuneze aflarea punctului de origine al transmisiei
 • utilizarea altor metode de adresare înșelătoare
 • care utilizează numele de domeniu al unui terț fără consimțământul acestuia
 • trimise prin intermediul unui server terț fără consimțământul lor
 • care conțin informații false sau confuze

Clientul se obligă să răspundă la solicitările TPC Hosting cu privire la reclamațiile făcute de terți cu privire la activitatea sa în termen de 5 zile de la trimiterea notificării.
TPC Hosting își rezervă dreptul de a solicita în orice moment dovada consimțământului acordat de către abonat operatorului listei de trimitere de mesaje.
TPC Hosting își rezervă dreptul de a solicita operatorului de listă metodele de abonare/dezabonare prezentate abonaților.
TPC Hosting își rezervă dreptul de a suspenda activitatea contului în cazul în care aceste prevederi nu sunt respectate.

Trimiterea/recepționarea corespondenței

TPC Hosting nu poate garanta livrarea e-mailurilor trimise de pe dispozitivele respective în rețeaua TPC Hosting în căsuța de primire a destinatarilor.
De asemenea, TPC Hosting nu poate garanta livrarea e-mailurilor indiferent de locația expeditorului/destinatarului (internă/externă rețelei TPC Hosting).
Trimiterea sau primirea unui e-mail poate fi afectată de mai mulți factori interni sau externi, printre care:

 • căsuțe poștale fără spațiu disponibil care nu mai pot primi mesaje
 • IP-uri de expediere incluse în diverse liste negre a căror conexiune la serverul de e-mail de destinație este blocată
 • disfuncționalități privind serverele de e-mail de trimitere/recepție
 • disfuncționalități interne/externe ale rețelei
 • servere de poștă electronică cu filtre de spam agresive
 • conținut de e-mail considerat spam de către serverul destinatarului/emitentului
 • atașamente care depășesc dimensiunea acceptată de serverul de poștă electronică al expeditorului/destinatarului
 • respingerea temporară a mesajelor de e-mail din cauza politicilor de greylisting
 • și așa mai departe

IP dedicat

Starea IP-urilor dedicate atribuite clienților este verificată în prealabil, înainte de alocarea efectivă.
Verificarea include, dar nu se limitează la: statutul IP-ului în diverse liste negre, reputația acestuia și așa mai departe.

Prin urmare, alocarea și modificarea ulterioară a PI se va face numai din motive bine întemeiate. Acest lucru este necesar în special pentru adresele IPv4, care sunt în prezent limitate în spațiul european. Puteți găsi mai multe informații pe site-ul web al RIPE. De asemenea, dorim să menționăm că ne rezervăm dreptul de a atribui adrese IP din spațiul IPv6, care nu au nicio limitare și funcționează la fel ca IPv4.

Cererea de schimbare a unui IP poate fi refuzată sau taxată dacă, în urma acțiunilor întreprinse de client, statutul sau reputația IP-ului a fost afectată.
Costul modificării va fi echivalent cu taxa de alocare IP pentru restul perioadei de găzduire.

Resurse

Fiecare cont de găzduire partajată are propriile resurse în funcție de tipul de pachet achiziționat. Lista detaliată a acestor resurse poate fi consultată accesând pagina de utilizare a resurselor
Toate conturile sunt monitorizate pentru a urmări consumul de resurse.

TPC Hosting își rezervă dreptul de a contacta clientul pentru un upgrade al pachetului deținut sau cu sugestii de îmbunătățire a performanțelor în cazul în care una sau toate resursele contului de găzduire deținut sunt adesea folosite la capacitate maximă.

Fișierele mai mari de 500 MB nu pot fi stocate pe conturile de găzduire partajată, cu excepția copierii de rezervă a contului dumneavoastră.

Serviciile TPC Hosting nu pot fi utilizate pentru streaming audio, video, partajare de fișiere, partajare de imagini.
De asemenea, este interzisă utilizarea serverelor noastre ca mediu de stocare (de exemplu, filme, mp3, fotografii, arhive, kituri software etc.).

TPC Hosting își rezervă dreptul de a suspenda fără preaviz aplicațiile sau conturile a căror activitate împiedică sau afectează în orice mod buna funcționare a serverului.
Planul Reseller vă permite să creați/adăugați un număr gratuit de 10 conturi de găzduire, inclusiv contul de reseller. Clienții care doresc să creeze/adăugă un număr mai mare de conturi au posibilitatea de a achiziționa un număr mai mare de conturi decât limitele implicite.

În cazul VPS-urilor administrate de TPC Hosting, licența panoului de control instalată pe VPS poate impune o limitare a numărului de conturi și/sau domenii care pot fi create în baza acestei licențe. Această limitare poate fi modificată și/sau eliminată în orice moment prin reducerea/actualizarea licenței legate de panoul de control.

Validitate

Acest document este valabil pentru o perioadă nedeterminată.
TPC Hosting își rezervă dreptul de a aduce modificări la acest document, motiv pentru care clienții sunt rugați să îl consulte periodic.
Dacă aveți întrebări suplimentare, vă rugăm să ne contactați.

- OFERTA SPECIALĂ DE PRIMĂVARĂ 2024 PENTRU PACHETELE ANUALE -

Gazduire WEB
30% OFF

Valabil pentru pachetele anuale
Domeniu gratuit inclus