Filtrarea Email Spam

SECURITATE E-MAIL CREATĂ PENTRU DUMNEAVOASTRĂ

Recâștigați controlul asupra mesajelor primite

Conectați-vă Online în 3 Pași Simpli

Filtrarea Emailurilor la Primire

Eliminați spam-ul și virușii din e-mail înainte ca aceștia să ajungă în rețeaua dvs.

Protejați-vă rețeaua

De la

€ 2.52 / lună / domeniu

Filtrarea Emailurilor la Trimitere

Împiedicați Spam-ul și Virușii să părăsească vreodată rețeaua dvs. fără să știți.

Protejați-vă reputația

De la

€ 2.52 / lună / domeniu

Filtrarea Emailurilor la Primire

Nu mai pierdeți niciodată un e-mail și asigurați integritatea datelor de e-mail pentru conformitate legală

Backup și Conformitate

De la

€ 3.79/ lună / domeniu

Blochează aproape 100% din viruși, programe malware și spam înainte ca acestea să ajungă în căsuța dvs. de e-mail.

Filtrarea e-mailurilor primite vă oferă toate aceste beneficii…

 • Protecție completă a Inbox-ului la prețuri competitive
 • Configurare ușoară
 • Diverse opțiuni de raportare
 • Creșterea productivității angajaților
 • Filtrare extrem de precisă
 • Creșteți continuitatea și redundanța e-mailurilor primite
 • Interfață prietenoasă pentru a vă păstra controlul deplin asupra e-mailului dvs.
 • Compatibil cu orice server de mail

De ce să alegeți Filtru de Intrare Email de la SpamExperts?

Filtrarea e-mailurilor primite filtrează toate e-mailurile primite și elimină spamul și virușii înainte ca aceste amenințări să ajungă în rețea, cu o rată de precizie de aproape 100%. Panoul de control extins vă permite să păstrați controlul deplin. În plus, în cazul în care serverul de e-mail nu funcționează, e-mailul dvs. va fi pus în așteptare. E-mailurile din coada de așteptare pot fi accesate, citite și pot primi răspunsuri prin intermediul interfeței web, adăugând continuitate e-mailurilor primite!

De ce aveți nevoie de un filtru de intrare email profesionist?

Nu mai riscați să vă expuneți la amenințări la adresa rețelelor IT. Dacă în fiecare zi, căsuța dvs. de primire este plină de mesaje nesolicitate, atunci este un semn că aveți nevoie de o soluție profesională de filtrare a mesajelor primite. Beneficiați de protecție completă pentru căsuța dvs. de intrare email și spuneți adio amenințărilor cu spam, viruși și malware!

Cum funcționează

Odată ce domeniul dvs. este implementat (automat) în filtrul de intrare și filtrarea este activată, e-mailul va trece prin cloud-ul de filtrare SpamExperts. E-mailurile primite sunt analizate și scanate în siguranță în timp real. Nu este necesară nicio instruire sau configurare și totul funcționează imediat. Orice mesaj detectat ca fiind spam este mutat în carantină, în timp ce mesajele care nu sunt spam sunt trimise la serverul de e-mail. Carantina poate fi monitorizată în SpamPanel, ușor de utilizat, prin rapoarte de e-mail sau chiar direct în serviciul de e-mail! Nu mai pierdeți timp cu spam-ul, pur și simplu concentrați-vă energia asupra afacerii, în timp ce rămâneți în control total.

Filtrarea e-mailurilor expediate vă oferă toate aceste beneficii…

 • Gata cu blacklisting
 • Evitați costurile legate de retragerea de pe listă
 • Îmbunătățirea productivității angajaților
 • Protejați reputația brandului și a sistemelor dumneavoastră IT
 • Creșteți continuitatea și livrarea e-mailurilor trimise
 • Îmbunătățirea capacității de gestionare a abuzurilor

Ce este filtrarea de ieșire?

Filtrarea e-mailurilor trimise este vitală pentru a vă proteja reputația infrastructurii IT și pentru a vă asigura că toate e-mailurile trimise ajung în siguranță acolo unde ar trebui. Această soluție profesională va bloca spam-ul și virușii să părăsească rețeaua dvs. și va împiedica ca IP-ul (IP-urile) dvs. să mai apară vreodată în blacklist. În plus, Filtru de Expediere SpamExperts vă oferă rapoarte și instrumente pentru a detecta conturile compromise și pentru a bloca utilizatorii care trimit spam.

De ce aveți nevoie de ea?

Rețeaua dvs. a trimis vreodată e-mailuri spam fără știrea dvs.? Din cauza slăbiciunilor rețelei, aproape orice dispozitiv poate fi compromis pentru a transmite SMTP de ieșire, permițând trimiterea de spam sau malware din rețeaua dvs. fără ca dvs. să știți! Prin urmare, este esențial să investiți într-o soluție profesională de filtrare a mail-urilor expediate. Păstrați buna reputație a companiei dumneavoastră, împiedicați spam-ul să părăsească rețeaua dumneavoastră și evitați să fiți trecut în blacklist, astfel încât e-mailul dumneavoastră să ajungă întotdeauna acolo unde trebuie să ajungă.

Arhivarea e-mailurilor vă oferă toate aceste beneficii…

 • Include filtrarea e-mailurilor primite și trimise!
 • Asigurarea conformității legale
 • Managementul protecției datelor ușor de utilizat
 • Arhivă comprimată, criptată și securizată
 • Nu mai pierdeți niciodată un e-mail!
 • Îmbunătățirea performanțelor sistemului IT
 • Continuitate adăugată la e-mail, suport pentru jurnal și re-expediere ușoară

Arhivarea Emailurilor

Arhivarea e-mailurilor păstrează și protejează toate e-mailurile primite și trimise pentru acces ulterior. Este o modalitate excelentă de a recupera e-mailurile pierdute sau șterse din greșeală, de a accelera răspunsul la audituri, de a securiza e-mailurile și atașamentele de proprietate intelectuală, precum și în scopuri de “eDiscovery” în caz de litigiu.

Cum te poate ajuta?

Căutați cu disperare un e-mail important de anul trecut, dar nu reușiți să îl găsiți și riscați să primiți o amendă sau să pierdeți o afacere importantă din această cauză? Preveniți acest lucru cu o soluție profesională de Arhivare a Emailurilor. Arhivarea Emailurilor este un instrument esențial pentru a păstra o copie de rezervă sigură a tuturor e-mail-urilor și pentru a respecta legalitatea.

În același timp, deoarece schimburile de e-mail au putere juridică și sunt obligatorii din punct de vedere legal, conformitatea e-mailurilor a devenit o preocupare extrem de importantă pentru organizații. Prin urmare, în anumite industrii este obligatoriu să se păstreze o copie de rezervă securizată a tuturor Emailurilor și să se respecte prevederile legale.