Găzduiți site-urile web ale clienților agenției dvs.

Aveți încredere într-o companie expertă pentru a găzdui site-urile web ale clienților dumneavoastră. Bucurați-vă de liniștea de a ști că site-urile dvs. sunt rapide, fiabile și sigure. Consolidarea stabilității și reputației agenției dumneavoastră.

website plans

Un parteneriat de încredere

Suport

Beneficiați de expertiza și de asistența personalizată a consilierului dumneavoastră personal. O echipă de profesioniști este disponibilă toată ziua.

Flexibilitate

Rămâneți liber: măriți sau micșorați performanța și plătiți în consecință, fără să vă faceți griji cu privire la planificare.

Fiabilitate

Viteză, stabilitate și securitate: totul este susținut de două centre de date separate. Ambele locații sunt certificate în conformitate cu standardele internaționale, cum ar fi ISO 27001.

web hosting server

Aplicații la îndemâna dumneavoastră

Alegeți dintre cele mai bune aplicații pentru site-urile web ale clienților dvs. și începeți să construiți unul chiar astăzi.

Există multe aplicații din care puteți alege, inclusiv WordPress, Joomla, TYPO3, Drupal și PrestaShop.

Le puteți instala în doar câteva clicuri și sunt, de asemenea, complet gratuite.

Un domeniu specializat

Ne străduim să vă facem viața profesională cât mai eficientă și mai confortabilă posibil. Cu interfața noastră, vă puteți organiza cu ușurință, având toate contactele într-un singur loc. Evaluați și ajustați nivelurile de performanță ale mediilor dvs. până când acestea sunt la cel mai bun nivel.

Puteți crea chiar mai multe proiecte pe aceeași gazdă fără a pierde viteza!

Cloud Hosting

Platforma TPC

TPC Hosting

Datorită colaborării dintre serverele noastre și spațiile noastre de stocare, site-ul dvs. rămâne întotdeauna operațional și rapid.

Performanță scalabilă

Nu există limitări, găzduirea evoluează în permanență, astfel încât să puteți ține pasul cu schimbările în volumul de trafic.

Protocolul HTTP/2

Încărcați paginile mai rapid cu protocolul HTTP/2, care optimizează viteza și reduce latența, chiar și atunci când utilizați HTTPS!

Certificatele SSL furnizate

Protejați-vă clienții și proiectele lor cu criptarea SSL.
Vă punem la dispoziție un certificat Wildcard SSL, precum și posibilitatea de a instala certificate Let’s Encrypt în câteva minute.

Protecție împotriva atacurilor DDoS

Atacatorii externi pot distruge site-uri web și, uneori, chiar servere, atunci când le suprasolicită cu cereri de trafic false. Aveți protecție împotriva acestor atacuri. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la faptul că site-ul dvs. este indisponibil timp de ore sau zile.

Copie de rezervă a datelor

Datele sunt salvate automat timp de paisprezece zile.

Tehnologii de ultimă generație

Cele mai recente tehnologii și limbaje de dezvoltare de software cu securitate la nivel de întreprindere sunt utilizate pentru a asigura o performanță maximă.

Tehnologii mai vechi

Ne-am angajat să rămânem în pas cu tehnologia de vârf, sprijinind în același timp tehnologiile mai vechi (de exemplu, PHP 7.4 și 8.1).

Aplicație mobilă

Gestionați-vă mediile de oriunde și în orice moment cu ajutorul aplicației mobile TPC.

Începeți procesul gratuit

14 zile de încercare gratuită. Nu este necesar niciun card de credit.

Zile :
Orele :
Proces-verbal :
Secunde

- OFERTA SPECIALĂ DE PRIMĂVARĂ 2024 PENTRU PACHETELE ANUALE -

Gazduire WEB
30% OFF

Valabil pentru pachetele anuale
Domeniu gratuit inclus