Soluție modernă de găzduire pentru întreprinderile mici

Gestionați găzduirea companiei dvs. utilizând cele mai bune practici printr-o interfață de gestionare simplificată. Serviciile noastre de găzduire sunt adaptate pentru a reduce costurile IT fără a compromite securitatea sau performanța.

website solutions

Găzduire adecvată pentru toți

Găzduire adecvată pentru toți

Suport

Profitați de cunoștințele de specialitate și de îndrumarea personalizată oferite de consilierul dumneavoastră. Echipa noastră de profesioniști rămâne accesibilă și pregătită să vă ajute pe tot parcursul zilei.

Flexibilitate

Bucurați-vă de libertatea de a vă ajusta performanțele și compensațiile fără a fi nevoie de o planificare extensivă, ceea ce vă permite să vă adaptați fără efort la nevoile în continuă evoluție.

Fiabilitate

O infrastructură dublă de centre de date distincte, fiecare dintre acestea fiind certificat cu meticulozitate în conformitate cu standardele internaționale, cum ar fi ISO 27001, menține viteza, stabilitatea și securitatea. Configurația dublă asigură redundanța și conformitatea, consolidând angajamentul nostru de a oferi servicii de înaltă performanță, stabile și sigure.

web hosting server

Accesul la aplicații chiar la îndemâna dumneavoastră

Revoluționați modul în care interacționați cu aplicațiile digitale cu ajutorul soluției noastre inovatoare. Prin aducerea accesibilității la un nou nivel, platforma noastră se asigură că fiecare aplicație de care aveți nevoie este la îndemână, permițându-vă să îndepliniți sarcinile în mod eficient și eficace.

Perfect integrat și ușor de utilizat, sistemul nostru simplifică complexitatea gestionării mai multor aplicații, permițându-vă să vă concentrați asupra a ceea ce contează cu adevărat. Experimentați confortul de a avea toate instrumentele la o singură atingere și eliberați-vă potențialul de productivitate ca niciodată.

Controlează-ți cheltuielile

Găzduirea web este unul dintre cele mai mari costuri recurente ale unei afaceri, așa că de ce să nu plătiți doar pentru ceea ce aveți nevoie? Cu prețuri accesibile bazate pe utilizare, cheltuiți doar ceea ce aveți nevoie, când aveți nevoie.

website servers

Tehnica TPC

Modernitate, securitate și rapiditate

TPC Hosting

Site-ul dvs. este întotdeauna activat și funcționează rapid, deoarece spațiile noastre de stocare și serverele lucrează împreună.

Eficacitate scalabilă

Asigurați o eficacitate scalabilă cu soluțiile noastre de ultimă generație. Transformați-vă afacerea pentru o creștere durabilă. Explorați strategiile noastre astăzi!

Protocolul HTTP/2

Chiar și atunci când se utilizează HTTPS, protocolul HTTP/2 optimizează performanța și reduce latența, permițând încărcarea mai rapidă a paginilor!

Certificatele SSL oferite

Obțineți certificate SSL fiabile pentru a vă securiza site-ul web. Asigurați protecția datelor și consolidați încrederea cu diversele noastre oferte pentru tranzacții online sigure.

Protecție împotriva atacurilor de tip Denial-Of-Service

Protejați-vă sistemul sau rețeaua împotriva atacurilor de tip DoS (Denial-of-Service) prin implementarea unor protocoale eficiente de gestionare a traficului și a unor măsuri de securitate.

Backup de date

Stocarea automată a datelor are o durată de 14 zile.

Cele mai recente progrese tehnologice de astăzi

Rămâneți în frunte cu cele mai recente progrese tehnologice de astăzi! Descoperiți inovațiile de ultimă oră care ne modelează lumea. Explorați descoperirile din domeniul inteligenței artificiale, roboticii, energiei regenerabile și multe altele.

Tehnologie învechită

Deși susținem tehnologii mai învechite (cum ar fi PHP 7.4 și 8.1), suntem dedicați să fim la curent cu tehnologia.

Program mobil

Utilizați programul mobil TPC pentru a vă gestiona mediile oricând și din orice locație.

Începeți încercarea gratuită

14 zile de încercare gratuită. Nu este necesar niciun card de credit.

Zile :
Orele :
Proces-verbal :
Secunde

- OFERTA SPECIALĂ DE PRIMĂVARĂ 2024 PENTRU PACHETELE ANUALE -

Gazduire WEB
30% OFF

Valabil pentru pachetele anuale
Domeniu gratuit inclus