Găzduire VPS

SERVICII VPS

Descoperiți o gamă completă de servere VPS. Găzduirea VPS este soluția perfectă pentru a vă găzdui proiectele atunci când găzduirea partajată nu mai este suficientă. Libertatea de a vă gestiona serverul privat virtual vă permite să-l modelați în funcție de nevoile dvs.

Cheltuiți mai puțin pentru găzduire, primiți cea mai mare cantitate de găzduire TPC!

Atunci când găzduirea partajată nu este suficientă pentru proiectele dvs., serverele VPS sunt opțiunea de găzduire ideală. Serverul VPS poate fi adaptat la nevoile dvs., deoarece aveți control total asupra gestionării acestuia.

ieftine vps server hosting 1
  • Stocare flexibilă
  • Protecție DDoS
  • Online în câteva minute
  • Sisteme de operare
  • Asistență 24/7
  • Centre de date globale
  • Rețeaua Premium
  • Acces la rădăcină

Creșteți-vă proiectul cu un server VPS și obțineți planuri de găzduire VPS rentabile de la TPC Hosting!

Obțineți forța și adaptabilitatea de care aveți nevoie fără efort. Permiteți-ne să ne ocupăm de serverul dvs., astfel încât să puteți petrece
mai mult timp pentru a vă conduce afacerea.

Funcționalități principale

DDos

PROTECȚIA DDoS

Serverele și infrastructura noastră de găzduire VPS sunt, în mod implicit, protejate împotriva atacurilor de tip DDoS.

ROOT ACCESS

Toate serverele VPS sunt dotate cu acces complet la root cu drepturi depline. Și sunt complet auto-administrate.

ONLINE ÎN CÂTEVA MINUTE

Am automatizat întregul proces de gestionare, iar serverul este creat la câteva minute după primirea plății.

SISTEME DE OPERARE

Alegeți dintre mai multe sisteme de operare, precum și versiuni ale aceluiași sistem.

RAID

PROTECȚIA DDoS

Puteți adăuga sau elimina spațiu de stocare suplimentar, puteți crea imagini de server, copii de rezervă și multe altele.

ASISTENȚĂ 24/7

Asistența noastră tehnică este disponibilă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, prin tichete și chat, în limba română, engleză și germană.

DDos

CENTRE DE DATE GLOBALE

Centre de date de înaltă performanță în hub-uri de internet globale. Frankfurt, Amsterdam, Londra, Singapore, New York, etc.

REȚEA PREMIUM

Rețea de înaltă performanță, foarte rapidă și redundantă. Este monitorizat 24 de ore din 24, 7 zile din 7 și este asigurată de mai multe sisteme de securitate.

De ce să ne alegeți pe noi?

SOLUȚII

Infrastructura cloud are componente de cea mai bună calitate de la producători de top precum Dell, HP și Supermicro. Construit pentru o performanță rapidă și de neegalat.

VITEZĂ

Serverele noastre de găzduire VPS sunt construite pentru a oferi o viteză superioară și pentru a se asigura că până și cele mai solicitante aplicații de server web sau orice alte aplicații rulează fără probleme.

SUPORT

Echipa noastră este formată din profesioniști IT în probleme legate de software, cloud, rețele și hardware, ceea ce asigură calitatea asistenței și viteza de răspuns.

GARANȚIE UPTIME

Suntem mândri să oferim unul dintre cele mai înalte standarde de garanție a timpului de funcționare a rețelei (99,95%). Site-ul sau aplicația dvs. va funcționa întotdeauna.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI DESPRE SERVERELE DE GĂZDUIRE VPS!

Da, interfața de administrare poate modifica numărul de procesoare, memorie sau spațiu de stocare. Modificarea de tip upgrade va genera costuri suplimentare, iar cea de tip downgrade va reduce costurile. Modificarea costurilor se va face din momentul în care se schimbă dimensiunea serverului VPS. Schimbarea hard disk-ului (spațiu de stocare) implică o anumită condiționare a numărului de procesoare și a memoriei. De aceea, un downgrade poate fi mai dificil de efectuat automat. Pentru stocare, vă recomandăm un volum suplimentar conectat la server. Acest volum poate fi apoi conectat la un alt server.

Puteți alege orice din magazinul online. Pachetele pot fi combinate, dacă nu găsiți ceea ce căutați, ne puteți contacta.
Ne dorim să fiți foarte mulțumiți de oricare dintre serviciile noastre: domenii, găzduire, servere virtuale cu multe variante între memorie și procesoare, server dedicat, certificate SSL, E-mail, Office 365 și multe alte produse adiacente.

Pentru a putea oferi servicii competitive la prețuri avantajoase, trebuie să folosim automatizarea, să reducem fraudele, să ne păstrăm sistemele în siguranță. Toate aceste motive fac necesară crearea de conturi autorizate ale entităților existente și cu adevărat interesate de serviciile noastre.
Fără plată, nu putem valida existența/identitatea unui partener contractual. Evident, avem și alte sisteme de validare automată, dar cea mai sigură și mai simplă rămâne plata.

Contul VPS și serverul sunt activate atunci când plățile sunt înregistrate în sistemele noastre. Veți primi un e-mail cu toate datele necesare pentru a putea accesa serverul.
Pentru plățile prin card de credit sau PayPal, se activează imediat, iar pentru plățile prin transfer bancar, în ziua în care banii intră în contul nostru.

Cel mai simplu este să creați un tichet de asistență cu cererea dvs. și noi ne vom ocupa de ea. Nu este nevoie de un motiv anume.
Cu toate acestea, există servicii speciale pentru care nu putem rambursa banii. Acestea sunt:
– domenii / aici plata se face în avans pentru 1 sau mai mulți ani și nu există un proces de returnare la nivelul întregii industrii.
– Certificatele SSL plătite sunt emise pentru un an și nu pot fi returnate.

Pentru a oferi flexibilitate maximă, puteți alege diferite sisteme de operare – Linux sau Windows. Când comandați puteți alege între:
Ubuntu (16.04, 18.04, 20.04)
Fedora (32, 33)
Debian (9, 10)
Sute (7, 8)
După pornirea serverului, acesta poate fi reinstalat cu unul dintre următoarele sisteme de operare de către dumneavoastră, prin intermediul panoului de control:
Alpine Virtual 3.12 (amd64)
Archlinux 2020.06.01 (amd64)
CentOS 7.8 (amd64 / netinstall)
CentOS 8.2 (amd64 / netinstall)
Debian 8.10 (amd64 / netinstall)
Debian 9.13 (amd64 / netinstall)
Debian 10.6 (amd64 / netinstall)
Fedora CoreOS 32.20201104.3.0
FreeBSD 11.4 (amd64 / netinstall)
FreeBSD 12.1 (amd64 / netinstall)
FreeBSD 12.1-RELEASE-amd64-bootonly.iso
FreeBSD 12.2 (amd64 / netinstall)
FreePBX 2002 (amd64)
GParted 0.30.0-1 (amd64 / live)
Grml 2018.12 (amd64)
IPFire 2.23 (amd64)
k3OS v0.11.0 (amd64)
Programul de instalare Kali Linux 2020.1b (amd64)
Micro 6.45.9
NetBSD 9.1 (amd64)
NixOS 20.09 (amd64 / minimal)
OpenBSD 6.7
OpenBSD 6.8
OpenSUSE 15.1
OpenSUSE 42.3
OPNsense 20.7 (amd64)
pfsense CE 2.4.5 (amd64)
Proxmox Mail Gateway 6.2 ISO Installer
Proxmox VE 6.2 ISO Installer
RancherOS 1.5.6
Slackware 14.2
SystemRescueCD (2018-04-02)
Ubuntu 16.04.6 (amd64 / netinstall)
Ubuntu 18.04.4 (amd64)
Ubuntu 20.04.1 (amd64)
virtio-win-0.1.185
VyOS 1.3 (amd64)
Windows Server 2012 R2 Română
Windows Server 2012 R2 German
Windows Server 2012 R2 Language Pack
Windows Server 2012 R2 rusesc
Windows Server 2016 Română
Windows Server 2016 Germană
Pachet de limbi pentru Windows Server 2016
Windows Server 2016 Rusă
Windows Server 2019 Română
Windows Server 2019 Germană
Unele dintre acestea necesită licențe pentru a funcționa, licențe pe care trebuie să le aduceți. Dacă aveți nevoie de un server Windows licențiat, atunci vă recomandăm serverele VPS Windows pe care le puteți găsi aici.

Un server virtual privat sau, pe scurt, VPS este soluția perfectă pentru afacerea dvs. atunci când aceasta este prea mare pentru o simplă găzduire web, partajată cu alte companii și persoane, dar și atunci când aveți nevoie de mai multe resurse. VPS este, de fapt, o mașină virtuală care utilizează serverele din cloud. Cea mai importantă calitate este că poate fi redimensionat flexibil și permite diferite sisteme de operare.
Un serviciu VPS vă oferă în primul rând stabilitate și securitate. Deși există asemănări între acest serviciu și găzduirea partajată, acesta din urmă este destinat proiectelor mici care nu au nevoie de multe resurse și nu au un trafic intens.
Dacă doriți să trimiteți e-mailuri în masă, doriți personalizări ale sistemului, securitate sporită și prețuri mici, împreună cu un control ridicat, atunci VPS este ceea ce aveți nevoie.
Pe lângă spațiul de stocare de pe server, vă punem la dispoziție și alte facilități, cum ar fi domenii, adrese de e-mail, rapoarte de vizitatori, diverse scripturi și multe altele.

Un VPS (Virtual Private Server) este o metodă de virtualizare care permite compartimentarea unui singur server în mai multe servere, astfel încât fiecare dintre serverele virtuale să poată susține propriile procese. Fiecare VPS poate fi instalat cu propriul sistem de operare și cu propriile resurse dedicate. În concluzie, un VPS este un server virtual dedicat independent.
Serverele private virtuale au aceiași parametri tehnici ca și un server dedicat: Procesor, memorie RAM, spațiu de stocare, sistem de operare, adresă IP dedicată, acces root, etc.
Dacă aveți întrebări, ne puteți contacta în orice moment prin intermediul formularului de contact.
Dacă aveți îndoieli, nu ezitați să ne contactați pe chat sau prin intermediul formularului de contact. Vom verifica necesitățile dumneavoastră și vă vom ajuta imediat.

Alegeți cea mai bună experiență de Găzduire Cloud administrată pentru afacerea dumneavoastră!