Găzduire web sigură, rapidă și ușoară
pentru afaceri cu TPC Hosting!

Asset 2 8 800x700 1

Noi, la TPC Hosting, oferim o soluție fiabilă și accesibilă pentru toate nevoile dumneavoastră de găzduire web, e-mail și magazin online. Serverele noastre sunt optimizate pentru viteză și performanță maximă, asigurând că site-ul dvs. și magazinul dvs. online funcționează rapid și fără probleme, oferind o experiență perfectă pentru vizitatorii dvs.

Echipa noastră de asistență pentru clienți 24/7 este întotdeauna disponibilă pentru a vă ajuta cu orice problemă pe care o puteți întâmpina, asigurându-vă că prezența dvs. online nu este niciodată întreruptă.

Cu panoul nostru de control ușor de utilizat, gestionarea site-ului dvs. web și a e-mailului este foarte simplă.

Înscrieți-vă astăzi la TPC Hosting și bucurați-vă de liniștea de a ști că prezența dvs. online este pe mâini bune.

openserachtpc

Nume de Domeniu Gratuit

Toate planurile noastre anuale includ un domeniu gratuit (.ro, .com, .eu), astfel încât, la prețul pachetului de găzduire, veți primi tot ce aveți nevoie pentru a vă muta noua afacere online.

E-mail Personalizat gratuit

Creați o adresă de e-mail care să corespundă domeniului dvs. pentru a oferi afacerii dvs. un aspect profesional. Este foarte ușor să achiziționați căsuțe poștale suplimentare dacă aveți nevoie de mai multe.

Certificat SSL de Bază Gratuit

Oferim un certificat SSL pentru toate site-urile gestionate prin pachetul de găzduire achiziționat, inclusiv pentru e-mail și toate serviciile oferite.

Backup Zilnic Gratuit

Întotdeauna avem o copie a site-ului dumneavoastră pentru a vă oferi siguranță. Puteți oricând să comandați mai mult spațiu de backup dacă aveți nevoie.

Migrarea Gratuită a Site-ului

Experții noștri vor migra orice cont de găzduire existent, fără probleme sau taxe suplimentare.

Instalare WordPress cu Un Singur Clic

Instalați WordPress, Joomla, Drupal și peste 400 de aplicații web. Instalare rapidă, care nu necesită cunoștințe tehnice anterioare.

purchase
configuration
internet