Găzduire Web2022-07-20T15:59:22+03:00

GĂZDUIREA WEB PENTRU
AFACEREA TA!

Tot ce ai nevoie și poate chiar mai mult pentru a fi prezent online!

Start-up, Micro, IMM sau întreprindere mare, avem soluții pentru orice mărime! Totul securizat, performant și cu ajutor oricând ai nevoie.

TESTEAZĂ ACUM

TESTARE 30 DE ZILE – FĂRĂ RISC.

Încercați-ne timp de 30 de zile fără riscuri! Sunteți complet protejați de programul nostru de garantare fără riscuri. Dacă din orice motiv vă decideți să vă anulați contul în următoarele 30 de zile, veți primi o rambursare instantanee, fără întrebări. (Domeniile și certificatele SSL sunt excluse)

Ce putem face pentru dvs.

Conducerea unei afaceri poate fi o provocare, pentru a vă ajuta, vă oferim un sistem online de realizare site cu imagini incluse și e-mail cu fiecare nume de domeniu și multe altele. INCLUSE ÎN PREȚ!

Găzduire cloud super rapidă

Beneficiile Cloud + Simplicitatea Găzduirii Partajate

 • Discuri SSD pentru performanță maximă
 • Certificat SSL de bază inclus
 • Backup zilnic
 •  Imunify 360
 •  Cloud Linux OS
 •  Web Server Apache, Nginx, LiteSpeed
 •  PHP 5.3x, 5.4x, Perl, Python
 • Administrare DNS Gratuită
 • Protecție DDoS la nivel de rețea
 • MySQL 5
 • Protecție Anti Spam &Anti Virus
 • Acces Securizat FTP
 • Interfață integrată de administrare
 • Acces phpMyAdmin
 • Sistem de webmail profesional
 • și multe altele…

PUTERE SIGURĂ

Toate componentele create pentru
operațiuni neîntrerupte

SECURITATE & REȚEA

Stabilitate, Securitate &
Redundanță

PERFORMANȚĂ CRESCUTĂ

Reziliență și putere
pe toate nivelele

Instalați aplicații populare în câteva secunde

Alege din peste 400 de aplicații rapid de instalat incluzând sistem de blog populare și sisteme de administrare a conținutului precum WordPress, Joomla și Drupal; soluții E-Commerce precum osCommerce, OpenCart și PrestaShop și o gamă largă de alte titluri software populare incluzând phpBB, Open Web Analytics, Moodle și multe altele. Toate acestea și nu numai sunt disponibile cu pachetele noastre de găzduire web.

VEZI LISTA COMPLETĂ CU APLICAȚIILE NOASTRE CU INSTALARE RAPIDĂ

Asigurați-vă securitatea site-ului cu un

CERTIFICAT SSL GRATUIT!

Un certificat SSL creează un tunel securizat prin care informațiile precum nume de utilizator, parolă, numere de card de credit și alte date importante pot trece în siguranță.

Toate pachetele noastre de găzduire web au certificat SSL de bază inclus.

Securitate avansată

Toate sistemele noastre sunt în centre de date securizate în Uniunea Europeană. Folosim tehnologii profesionale pentru a putea garanta cele mai sigure medii de găzduire web pentru oricare pachet de hosting.

Securitate avansata

Dintre tehnologiile folosite enumerăm:

 • Imunify360
 • Acronis Cyber Protect
 • Sophos Intercept X for Server
 • Cloud Linux

Găzduirea noastră vă oferă siguranță

Conducerea unei afaceri poate fi o provocare, așa că noi vă venim în ajutor și vă oferim GRATUIT un site builder, imagini și email pentru fiecare domeniu cumpărat.

Și bineînțeles suport tehnic pentru orice fel de probleme tehnice.

Nume de Domeniu Gratuit

Toate planurile noastre anuale vă oferă un domeniu gratuit (.ro, .com, .eu), incluzând astfel tot ce aveți nevoie pentru mutarea afacerii dvs. în online în prețul pachetului de găzduire.

Email personalizat gratuit

Creați adrese de email care să corespundă domeniului dvs. pentru a construi o imagine profesională afacerii dvs. Este facil să achizionați adrese de email extra dacă solicitați acest lucru.

Certificat SSL de Bază Gratuit

Oferim certificat SSL pentru toate site-urile administrate prin pachetul de găzduire achiziționat, inclusiv pentru e-mail și toate serviciile oferite.

Backup Zilnic Gratuit

Avem mereu o copie a site-ului dvs. pentru a vă oferi siguranță. Puteți comanda oricând mai mult spațiu de backup, dacă veți avea nevoie.

Migrare Gratuită

Experții noștri vor migra orice cont de găzduire existent, fără probleme sau taxe adiționale.

Instalări la un click distanță

Instalați WordPressJoomlaDrupal și peste 400 de aplicații web. Instalare rapidă ce nu solicită cunoștințe tehnice anterioare.

Cum funcționează?

Începeți să vă construiți site-ul web în câteva minute.

1

Comandă

Finalizați procesul de plată, profitând de oferta limitată. Întregul proces va dura doar un minut!

2

Configurați-vă contul

Procesul de transfer și configurare durează doar un minut! Alegeți să creați unul nou sau să transferați contul dvs.

3

Experimentați puterea

Profitați de cele mai noi tehnologii de găzduire web, adăugați putere proiectului dvs. și profitați de beneficii.

ÎNCEPEȚI ACTUALIZAREA

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

ÎNTREBĂRI & RĂSPUNSURI

De ce fel de Web Hosting am nevoie?2021-11-24T00:59:39+02:00

Depinde de tipul de site pe care vrei să îl urci online. Pentru site-uri simple, de prezentare ajunge pachetul nostru “Standard Hosting Hub” care oferă tot ce ai nevoie la cu un raport calitate preț excelent.

Depinde de asemnea dacă ai nevoie de o soluție de e-commerce, alte aplicații, câți utilizatori aștepți să vină, cine administrează sistemul și multe altele. Dacă știi ce trebuie, poți alege oricare dintre pachetele de web hosting. Pentru performanțe mai mari poți folosi și servere virtuale.

Dacă nu ești sigur ne poți contacta pe chat sau prin formularul de contact. Vedem ce necesități ai și îți facem cu drag o recomandare.

Ce înseamnă găzduire Web Hosting?2021-11-24T00:59:42+02:00

Serviciul de găzduire web hosting permite atât persoanelor fizice, cât și celor juridice să aibă un site web accesibil pe Internet.

Firmele care oferă astfel de servicii pun la dispoziția clienților resursele tehnice partajate sau dedicate ale unui server cu acces la Internet pentru ca site-ul clientului să fie vizibil în rețeaua globală de Internet. Un server este un computer puternic, ce are posibilitatea de a stoca și prezenta website-urile mai multor clienți și dispune de o conexiune la Internet foarte puternică, capabilă să servească cererilor venite din partea browserelor sau a altor sisteme.

Pe lângă spațiul de stocare pe server, punem la dispoziția ta și alte facilități, cum ar fi: domenii, adrese de email, rapoarte despre vizitatori, diverse script-uri și multe altele.

Am cumpărat o găzduire web; acum ce fac?2021-11-24T00:59:45+02:00

În principal trebuie pus un site online. Aveți tot ce este nevoie pentru a crea 5 pagini direct din browser sau cu oricare program de editare de pagini web cât și varianta de a angaja o firmă să facă totul pentru tine.

Poți accesa zona de clienți unde poți vedea serviciile active și poți configura ce ai nevoie: adrese de e-mail, baze de date, conturi ftp, subdomenii, etc.

Cum fac să accesez garanția de 30 zile?2021-11-24T00:59:47+02:00

Cel mai simplu creezi un ticket de suport cu cererea ta și noi ne ocupăm. Nu ne trebuie vreun motiv anume.

Sunt totuși anumite servicii la care nu putem returna banii. Acestea sunt:

 • domeniile / aici plata se face în avans pe 1 an sau mai mulți ani și nu există proces de retur la nivelul întregii industrii.
 • certificatele SSL plătite se eliberează pe un an de zile și nu pot fi returnate
Când se activevază contul?2021-11-24T00:59:50+02:00

Contul se activează în momentul înregistrării plății în sistemele noastre.

La plățile prin card de credit sau PayPal activarea este imediată, la plățile prin transfer bancar, în ziua în care intră banii în contul nostru.

De ce să plătesc dacă vreau doar să testez?2021-11-24T00:59:53+02:00

Pentru a putea oferi servicii competitive la un preț avantajos, trebuie să ne folosim de automatizări, trebuie să reducem cazurile de fraudă, trebuie să menținem siguranța sistemelor noastre. Toate aceste motive fac necesară crearea de conturi autorizate, ale unor entități existente interesate real de serviciile noastre.

Fără plată nu putem valida existența/identitatea unui partener de contract. Evident avem și alte sisteme de validare automată, cel mai sigur rămâne însă plata.

Ce oferte pot să aleg?2021-11-24T00:59:55+02:00

Puteți alege orice din magazinul online. Pachetele se pot combina, dacă nu găsiți ce căutați, ne puteți contacta.

Vrem să fii foarte mulțumit(ă) de oricare serviciu al nostru: domenii, hosting, servere virtuale cu multe variante între memorie și procesoare, server dedicate, certificate SSL, E-mail, Office 365, și multe alte produse adiacente.

  SUPORT DEDICAT 24/7

99,9% GARANȚIE UPTIME

TESTEAZĂ 30 ZILE FĂRĂ RISC!

Go to Top