GPT Base, GPT-3 5 Turbo & GPT-4: Care este diferența?

Detectorul AI de încredere pentru ChatGPT, GPT-4 și multe altele

чат гпт 4

Fiind informat înseamnă că puteți face alegeri mai bune, cum ar fi să nu folosiți GPT-4 doar pentru că este cea mai recentă ofertă sau să alegeți GPT Base pentru că este cea mai ieftină. Cel mai mare avantaj al GPT Base este faptul că este foarte ieftin, presupunând că nu cheltuiți mai mult pentru a-l ajusta. Este, de asemenea, un model de înlocuire a modelelor de bază GPT-3 originale și utilizează API-ul de completare existent. Babbage-002 este un înlocuitor pentru modelele GPT-3 ada și babbage, în timp ce Davinci-002 este un înlocuitor pentru modelele GPT-3 curie și davinci.

чат гпт 4

ChatGPT este conceput pentru a oferi răspunsuri utile și ușor de înțeles, dar nu este perfect. Dacă aveți nevoie de mai multe informații sau explicații, nu trebuie decât să le solicitați. ChatGPT este un instrument excelent pentru a învăța noi concepte de programare. De exemplu, dacă începeți să învățați JavaScript, îi puteți cere să vă explice ce este o variabilă și cum să o utilizați în cod. ChatGPT vă va oferi o explicație clară și concisă, împreună cu exemple de cod pentru a vă ajuta să înțelegeți. Sperăm că acum ați înțeles mai bine diferența dintre diferitele modele de inteligență artificială ale OpenAI și diferențele dintre ele.

A fost fondată cu misiunea de a promova inteligența digitală într-un mod care să aducă beneficii umanității. Deși există unele limitări ale ChatGPT, acesta este antrenat pe o cantitate mare de date, ceea ce îl face capabil să genereze text în diferite stiluri și tonuri.

Modelul nostru a fost antrenat pe un corpus mare și divers de texte scrise de oameni și generate de inteligența artificială, cu accent pe proza engleză. Până în prezent, GPTZero a deservit peste 2,5 milioane de utilizatori din întreaga lume și lucrează cu peste 100 de organizații din domeniul educației, angajărilor, publicațiilor, juridic și multe altele. În primul rând, astfel de roboți de chat personalizați le pot răspunde clienților mai rapid și mai eficient decât o poate face serviciul de asistență pentru clienți bazat pe oameni.

Odată ce v-ați decis și ați plătit abonamentul de 20 de dolari pe lună, veți obține acces complet la versiunea GPT-4 a chatbot-ului. Gândiți-vă la GPT-4 ca la o versiune foarte inteligentă în comparație cu GPT-3.5. Este mai bun în a oferi răspunsuri precise și ușor de înțeles și poate face față unor sarcini mai dificile. De exemplu, dacă vă întrebați despre un subiect complicat, GPT 4 îl poate explica mai clar.

Căutați în cod, depozite, utilizatori, probleme, cereri de extragere…

Accesați un model premium cu cea mai mare fidelitate și interpretabilitate. Dacă sunteți interesat de cel mai nou model GPT de la OpenAI, aici puteți explora GPT-4 Turbo. GPT 4 poate produce răspunsuri de cuvinte, ceea ce este mult prea mult decât ceea ce face GPT-ul anterior. Deși îl puteți utiliza cu un abonament lunar de 20 de dolari la ChatGPT Plus, este mai probabil să producă 40% de rezultate faptice decât GPT 3.5. Descoperiți cum puteți utiliza ChatGPT 4 pentru analiza datelor din afacerea sau proiectul dumneavoastră. ChatGPT este deținut și dezvoltat de OpenAI, laboratorul de cercetare în domeniul inteligenței artificiale.

În loc să petreceți ore întregi încercând să vă dați seama ce nu este în regulă, puteți pur și simplu cere ChatGPT să vă ajute să vă depanați codul. Oricine poate folosi instrumentul nostru ChatGPT, dar folosirea acestui instrument AI pentru a utiliza întregul său potențial este posibilă doar atunci când știi cum să te informezi ca un profesionist. Înțelegerea modului în care funcționează ingineria prompturilor este extrem de importantă pentru a vă permite să folosiți prompturi personalizate pentru a obține cele mai bune rezultate din instrumentele de inteligență artificială.

Pentru a vedea schema completă și pentru a încerca exemplele, consultați documentația noastră API. Detaliile granulare furnizate de GPTZero permit administratorilor să observe utilizarea AI în întreaga instituție. Aceste date ne ajută să ne ghidăm în ceea ce privește tipul de educație, parametrii și politicile care trebuie puse în aplicare pentru a promova o utilizare inovatoare și sănătoasă a inteligenței artificiale. Accesați o scanare mai profundă cu niveluri fără precedent de analiză de text AI. Tabloul nostru de bord a fost dezvoltat special pentru a răspunde nevoilor educatorilor.

Sunteți confuz de diferențele dintre toate modelele OpenAI? Există o mulțime de oferte, iar distincțiile sunt neclare, dacă nu sunteți familiarizat cu inteligența artificială. Dar dacă învățați să le deosebiți, puteți economisi bani și vă puteți ajuta să folosiți modelul de inteligență artificială potrivit pentru munca pe care o aveți de făcut.

Există o versiune cu sursă deschisă a lui Whisper și una pe care o puteți accesa prin intermediul OpenAI. Am vorbit mult despre modelele GPT, dar există și alte modele OpenAI despre care merită să înveți și care ar putea fi mai potrivite pentru ceea ce încerci să faci. GPT-4 poate analiza și comenta imagini și grafice, spre deosebire de GPT-3.5, care poate analiza doar text. De asemenea, îl puteți face să își specifice tonul vocii și sarcina (de exemplu, “Vorbește întotdeauna ca Yoda”). Un exemplu în acest sens este funcția de instrucțiuni personalizate a ChatGPT Plus, dar există și alte aplicații în ceea ce privește controlul producției, în special pentru aplicațiile chatbot. Se utilizează cel mai bine atunci când este reglat pentru sarcini specifice, în caz contrar utilizați GPT-3.5 sau GPT-4.

Dacă nu sunteți sigur ce fragment de cod să folosiți pentru nevoile dumneavoastră de programare, cereți sugestii de la ChatGPT. ChatGPT online vă va oferi o listă de fragmente de cod posibile, împreună cu explicațiile și exemplele de utilizare ale acestora. ChatGPT acceptă mai multe limbaje de programare, inclusiv Python, Java și JavaScript. Alegeți limba cu care doriți să lucrați și începeți să codificați. Instrumentele de inteligență artificială sunt foarte avantajoase pentru oameni, dacă sunt utilizate cu înțelepciune. Aceste instrumente nu sunt menite să înlocuiască oamenii, ci să catalizeze creativitatea și nivelul de productivitate al acestora în sarcinile lor.

Doar pentru că un model nu este potrivit pentru un scop anume, nu înseamnă că nu îl puteți îmbunătăți prin instruire. Vă puteți crea propriile modele personalizate prin ajustarea unui model OpenAI de bază cu propriile date de instruire. După ce l-ați reglat, aceasta modifică structura de facturare atunci când faceți cereri pentru modelul respectiv, enumerate mai jos.

ChatGPT versiunea online este un model lingvistic AI de ultimă generație care vă permite să vă îmbunătățiți productivitatea fără a cheltui niciun ban. Adam este editorul rezident al blogului Pluralsight și și-a petrecut ultimii 13 ani scriind despre tehnologie și software. A ajutat la proiectarea de software pentru controlul iluminării aerodromurilor pe aeroporturi importante și este foarte interesat de AI/ML și de proiectarea de aplicații. Embeddings este un model interesant care verifică relația dintre șirurile de text și le transformă într-un număr reprezentativ. De exemplu, cuvântul “Taco” și “Food” ar fi strâns legate, în timp ce cuvintele “Food” și “Computer” nu ar fi.

чат гпт 4

ChatGPT, cu diversele sale modele, inclusiv GPT 4, disponibil online, este un chatbot bazat pe inteligență artificială, alimentat de tehnologia de transformare generativă preformată (GPT). Răspunde cu o conversație naturală asemănătoare celei umane atunci când introduceți mesaje de text sau date de intrare în el. Modelele GPT-3.5 înțeleg și generează limbaj natural sau cod. Dacă ați folosit vreodată versiunea gratuită a ChatGPT, aceasta este în prezent alimentată de unul dintre aceste modele. Este bun atât la îndeplinirea sarcinilor generale, cât și a celor specifice chat-ului și este considerat un model “suficient de bun” pentru majoritatea nevoilor. Unul dintre cele mai importante avantaje ale ChatGPT free online este capacitatea sa de a genera text în orice domeniu sau subiect.

Nu ai reușit să accesezi hix.ai

În al doilea rând, acestea ajută întreprinderile să își reducă costurile operaționale cauzate de serviciile de asistență pentru clienți. Așadar, chatbots personalizați alimentați de ChatGPT pot automatiza activitățile de asistență pentru clienți ale unei companii. API-ul nostru returnează un câmp document_classification care indică cea mai probabilă clasificare a documentului. De asemenea, furnizăm o probabilitate pentru fiecare clasificare, care este returnată în câmpul class_probabilities.

Chat GPT gratuit poate fi utilizat, de asemenea, pentru diverse sarcini NLP (Natural Language Processing), cum ar fi analiza sentimentelor, rezumarea și traducerea limbilor. Această funcție este utilă pentru întreprinderile care operează la nivel global și comunică cu clienții în diferite limbi. Prin urmare, ChatGPT online este un instrument puternic care poate fi folosit pentru a vă îmbunătăți abilitățile de codare. Indiferent dacă sunteți începător sau programator experimentat, vă oferă asistență personalizată și vă ajută să rezolvați rapid și eficient problemele de codare.

чат гпт 4

Puteți găsi informații suplimentare despre serviciul clienți AI, inteligența artificială și NLP. Am creat GPTZero ca un instrument pentru a evidenția posibila utilizare a inteligenței artificiale în scrierea de texte. Tot ce trebuie să știți despre GPTZero și detectorul nostru de chat gpt. ChatGPT este utilizat pentru a analiza feedback-ul și sentimentele clienților față de produse sau servicii.

Aplicațiile sale sunt vaste și are potențialul de a revoluționa modul în care comunicăm cu mașinile. Sperăm că acest ghid v-a fost de ajutor și că acum vă puteți bucura de beneficiile Chat PG de a folosi ChatGPT ca instrument de comunicare, învățare și divertisment. ChatGPT este disponibil online și poate fi accesat aici prin intermediul oricărui dispozitiv care are o conexiune la internet.

Folosiți instrumentul nostru de detectare a inteligenței artificiale în timp ce navigați pe internet pentru a găsi conținut de inteligență artificială. Creați un raport de scriere pe Google Docs pentru a vizualiza statisticile despre scrisul dumneavoastră. Un script de conversație GPT de bază conceput pentru a vă ajuta să învățați să interacționați cu tehnologia GPT a OpenAI. Prin urmare, cu abilitatea sa de a genera orice doriți, ChatGPT este un instrument excepțional care poate fi utilizat în diverse scopuri.

Acest lucru permite mașinilor să înțeleagă relația dintre cuvinte. Îl puteți încorpora în aplicațiile dvs. pentru a crea și edita imagini și opere de artă pornind de la o descriere text. De asemenea, în prezent, îl puteți testa prin intermediul interfeței Labs a OpenAI, fără a-l integra în aplicația dvs. Prețul este stabilit în funcție de rezoluția imaginilor cu care lucrați.

Poe – Chat rapid AI

Cu ChatGPT, vă puteți ridica abilitățile de codare la un nivel de expert și vă puteți crește productivitatea. Vă rugăm să nu mai așteptați; începeți să discutați cu chatbotul nostru conversațional AI și experimentați viitorul AI. Lasă-ți creativitatea să curgă, explorează idei noi și distrează-te interacționând cu acest chatbot AI gratuit și avansat.

Mai degrabă, atunci când un document primește o clasificare MIXTĂ sau AI_ONLY, propoziția evidențiată va indica în ce parte a documentului credem că s-a întâmplat acest lucru. Acuratețea modelului nostru crește, de asemenea, pentru texte similare ca natură cu setul nostru de date. Deși ne antrenăm pe un set foarte divers de texte generate de oameni și de inteligența artificială, majoritatea setului nostru de date este în proză în limba engleză, scrisă de adulți. Natura conținutului generat de inteligența artificială este în continuă schimbare. Ca atare, aceste rezultate nu ar trebui să fie folosite pentru a-i pedepsi pe elevi.

ChatGPT vs. Copilot: Care chatbot AI este mai bun pentru dumneavoastră? – ZDNet

ChatGPT vs. Copilot: Ce chatbot AI este mai bun pentru dumneavoastră?.

Postat: Wed, 14 Feb 2024 08:00:00 GMT[sursa]

Acesta poate gestiona mult mai multe jetoane decât GPT-3.5, ceea ce înseamnă că poate rezolva probleme mai dificile cu o precizie mai mare. O defalcare a modelelor OpenAI, inclusiv punctele forte, punctele slabe și costurile acestora. De asemenea, abordăm modele de inteligență artificială mai puțin cunoscute, cum ar fi Whisper și Embeddings. Acesta este un instrument extraordinar nu numai pentru a evalua rezultatul final, ci și pentru a vizualiza în timp real procesul de redactare a documentului. Acest instrument este o lupă care îi ajută pe profesori să privească mai îndeaproape în spatele unui document, creând în cele din urmă un schimb de idei mai bun care îi poate ajuta pe copii să învețe. Cu raportul nostru de scriere, puteți vedea culisele unui document Google, inclusiv statisticile de scriere, conținutul AI și un videoclip al procesului de scriere.

Am efectuat numeroase teste pe conținut scris de oameni și rezultatele au fost 100% corecte. Dacă sunteți interesat să descoperiți cele mai bune GPT-uri personalizate pentru a vă automatiza sarcinile specifice, am creat o listă cu 40+ cele mai bune GPT-uri personalizate pentru dumneavoastră. Atunci când începeți o nouă conversație OpenAI, veți avea opțiunea de a utiliza unul dintre modelele vechi sau чат гпт 4 GPT-4. Rețineți că Chat GPT 4 online este un pic mai lent decât celelalte modele, dar este, de asemenea, mult mai complex în interacțiunile sale. În primul rând, va trebui să vă înscrieți pentru serviciul de abonament ChatGPT Plus, care este versiunea plătită a site-ului. Acest lucru vă va oferi acces la GPT-4 și la capacitățile sale avansate.

Modelul nostru este antrenat pe milioane de documente care acoperă diverse domenii de scriere, inclusiv crearea de texte, scriere științifică, bloguri, articole de știri și multe altele. În plus, evidențiem propozițiile care au fost detectate ca fiind scrise de inteligența artificială. Utilizatorii API pot accesa această evidențiere prin intermediul câmpului highlight_sentence_for_ai. Clasificarea la nivel de propoziție nu ar trebui să fie utilizată exclusiv pentru a indica faptul că un eseu conține IA (cum ar fi plagiatul ChatGPT).

Puteți beneficia de acest ChatGPT imediat, fără obligații! Fără descărcări, fără instalări, doar acces instantaneu la un chatbot puternic de inteligență artificială conversațională la îndemâna dumneavoastră. Puteți să vă înscrieți pentru o perioadă de încercare gratuită de 10 zile fără niciun angajament, așa că de ce să nu verificați cursurile noastre (și să obțineți peste o săptămână de perfecționare profesională la un cost foarte ieftin de zero dolari?).

De ce GPTZero față de alte modele de detecție?

Această tehnologie de inteligență artificială este extrem de utilă atunci când vine vorba de crearea de postări în social media. Nu numai că ajută la găsirea de noi idei pe baza cuvintelor cheie date de utilizator, dar editează și revizuiește conținutul generat pentru a elimina greșelile. În plus, a început să genereze conținut în funcție de cerințele personalizate ale fiecărui utilizator. ChatGPT online gratuit este folosit pentru a genera conținut de înaltă calitate pentru întreprinderi, social media și alte materiale de marketing. Creatorii de conținut pot folosi acest instrument de inteligență artificială pentru a compune postări sau anunțuri convingătoare într-un timp foarte scurt. Dacă nu înțelegeți răspunsul de la ChatGPT, nu vă fie teamă să cereți clarificări.

чат гпт 4

Aceasta utilizează o tehnică numită învățare nesupravegheată pentru a analiza și a învăța modele în datele pe care este instruită. Odată antrenat, acesta poate genera text care nu este doar corect din punct de vedere gramatical, ci și relevant din punct de vedere semantic. Acestea sunt modelele GPT de buget și, după cum v-ați aștepta, sunt cele mai puțin utile din fabrică. Modelele de bază GPT pot să înțeleagă și să genereze text și coduri, dar nu se pricep foarte bine la a urma instrucțiuni, așa că veți obține adesea răspunsuri mai generalizate sau aleatorii. Toate aceste modele înțeleg și generează cod și text, dar acuratețea, viteza și costul cu care fac acest lucru sunt diferite. Utilizatorii noștri au văzut cum utilizarea textului generat de inteligența artificială a proliferat în educație, certificare, angajare și recrutare, platforme de socializare, dezinformare și nu numai.

Intrați în conversații cu inteligență artificială cu instrumentul nostru gratuit ChatGPT chiar acum. Îmbrățișați posibilitățile nelimitate și bucurați-vă de călătoria de descoperire. Acest site utilizează un serviciu de securitate pentru a se proteja împotriva atacurilor online. Acțiunea pe care tocmai ați efectuat-o a declanșat soluția de securitate.

CHAT-GPT4-Time-Lapse

Atunci când cereți ajutorul ChatGPT pentru a vă ajuta cu codul, fiți cât mai specific posibil. “, întrebați “Cum pot refactoriza această bucată de cod Python pentru a fi mai eficientă? ” Fiind specific, ChatGPT va înțelege mai bine întrebarea dumneavoastră și vă va oferi un răspuns mai precis și mai util. În această secțiune, vă voi îndruma cum să utilizați ChatGPT gratuit pentru a vă îmbunătăți abilitățile de codificare și vă voi oferi câteva sfaturi de care trebuie să țineți cont în timp ce utilizați acest chatbot cu inteligență artificială pentru codificare. Opțiunea de actualizare vă va arăta o comparație între versiunea gratuită și cea premium, astfel încât să puteți decide care este planul potrivit pentru dumneavoastră.

  • Așadar, chatbots personalizați alimentați de ChatGPT pot automatiza activitățile de asistență pentru clienți ale unei companii.
  • Atunci când cereți ajutorul ChatGPT pentru a vă ajuta cu codul, fiți cât mai specific posibil.
  • De exemplu, dacă începeți să învățați JavaScript, îi puteți cere să vă explice ce este o variabilă și cum să o utilizați în cod.
  • Cu raportul nostru de scriere, puteți vedea culisele unui document Google, inclusiv statisticile de scriere, conținutul AI și un videoclip al procesului de scriere.

Integrați abilitățile de detectare a inteligenței artificiale ale GPTZero în propriile dumneavoastră instrumente și fluxuri de lucru. De când a inventat detectarea AI, GPTZero încorporează cele mai recente cercetări în detectarea ChatGPT, GPT4, Google-Gemini, LLaMa și a noilor modele AI, precum și în investigarea surselor acestora. ChatGPT ShellMaster permite interacțiunea cu linia de comandă prin chat folosind ChatGPT Plus de la OpenAI. Rulați scripturi, gestionați fișiere și monitorizați procesele direct de pe chat. Să zicem că lucrați la un proiect Python și întâmpinați o eroare în cod.

Recomandăm cadrelor didactice să folosească rapoartele noastre de scriere din spatele scenei ca parte a unei evaluări holistice a lucrărilor elevilor. Întotdeauna există cazuri limită în ambele cazuri în care IA este clasificată ca fiind umană, iar omul este clasificat ca fiind IA. Versiunea online a ChatGPT este concepută pentru a genera text prin prezicerea următorului cuvânt dintr-o anumită propoziție sau paragraf.

Copilot de la Microsoft 365 primește o actualizare GPT-4 Turbo și o generare îmbunătățită a imaginilor – The Verge

Copilotul Microsoft 365 primește o actualizare GPT-4 Turbo și o generare îmbunătățită a imaginilor.

Postat: Wed, 03 Apr 2024 07:00:00 GMT[sursa]

Acestea ajută computerele să facă lucruri cum ar fi să-și dea seama dacă o propoziție este pozitivă sau negativă, să traducă limbi străine și chiar să scrie ca un om. Este un pic ca și cum am învăța computerele să vorbească limba noastră folosind un cod special. Dacă încercați să transformați discursul în text sau să traduceți ceva în limba engleză, Whisper este modelul pe care trebuie să îl alegeți.

Dacă doriți să aflați cum pot profesorii să folosească în mod eficient ChatGPT pentru a-și optimiza abilitățile de predare în interiorul și în afara clasei, consultați ChatGPT pentru profesori. Căutați o experiență uimitoare de conversație ChatGPT 4 Online fără niciun cost? ChatGPT-ul nostru este la fel ca și ChatGPT-ul oficial și poate fi folosit gratuit. Traduce vorbirea în text și multe limbi în engleză. Chiar dacă GPT-4 a fost lansat de ceva timp, GPT-3.5 este încă foarte popular datorită prețului său mai mic și vitezelor mai rapide. Modelul actual, GPT-3.5 Turbo, este considerat cel mai capabil model din familia GPT-3.5.

Acest lucru poate fi atenuat într-o oarecare măsură prin reglarea fină a modelului pentru a îndeplini o sarcină limitată (dar reglarea fină a modelului costă bani). Deoarece este cel mai recent model, este mai costisitor decât GPT-3.5. De asemenea, ca urmare a faptului că este mai puternic, este și mai lent în a da răspunsuri. GPT-4 este cel mai bun atunci când ești mai preocupat de precizie decât de viteză. Acuratețea modelului nostru crește pe măsură ce mai mult text este supus modelului. Nu, GPTZero funcționează în mod robust pe o gamă de modele lingvistice AI, inclusiv, dar fără a se limita la ChatGPT, GPT-4, GPT-3, GPT-2, LLaMA și serviciile AI bazate pe aceste modele.

Sau, dacă doriți ca acesta să îndeplinească o sarcină dificilă, cum ar fi scrierea unui program de calculator, este mai probabil să reușească în comparație cu ChatGPT sau GPT-3.5 Turbo. Acesta poate transforma un desen pe hârtie într-un site web funcțional cu drepturi depline. De exemplu, dacă îi oferiți lui Chat GPT-4 online o imagine cu produse alimentare pe ea, vă poate oferi diferite rețete pe care le puteți găti utilizând produsele alimentare din imagine.

Deci, dacă doriți să vă duceți abilitățile de codificare la nivelul următor, încercați ChatGPT 4 online și vedeți cum vă poate ajuta să deveniți un expert în codificare. În timp ce ChatGPT sau ChatGPT 4 online este un instrument util pentru codificare, este important să ne amintim că nu este un substitut pentru învățarea și exersarea abilităților de codificare. Nu este nevoie să căutați mai mult decât ChatGPT – un chatbot cu inteligență artificială care vă poate oferi asistență în domeniul codării, vă poate răspunde la întrebări de programare și chiar poate genera fragmente de cod pentru dumneavoastră.

Pentru a obține probabilitatea pentru cea mai probabilă clasificare, se poate utiliza câmpul predicted_class. Probabilitatea clasei corespunzătoare clasei prezise poate fi interpretată ca șansa ca detectorul să fie corect în clasificarea sa. De exemplu, 90% înseamnă că 90% din timp, în cazul documentelor similare, detectorul nostru este corect în predicția pe care o face. În cele din urmă, fiecare predicție este însoțită de un câmp confidence_category, care poate fi ridicat, mediu sau scăzut. Categoriile de încredere sunt reglate astfel încât, atunci când câmpul confidence_category este ridicat, 99,1% din articolele umane sunt clasificate ca fiind umane, iar 98,4% din articolele AI sunt clasificate ca fiind AI.

Există mai multe acțiuni care ar putea declanșa acest bloc, inclusiv trimiterea unui anumit cuvânt sau a unei anumite fraze, o comandă SQL sau date cu o formă defectuoasă. O reprezentare numerică a textului care poate fi utilizată pentru a măsura relația dintre doi biți de text. https://chat.openai.com/ Bun pentru sarcini de căutare, grupare, recomandări, detectare a anomaliilor și clasificare. Aceasta este în prezent cea mai avansată serie de modele GPT pe care OpenAI o are în ofertă (și de aceea alimentează în prezent produsul lor plătit, ChatGPT Plus).

Un instrument pe care îl puteți utiliza pentru a verifica dacă conținutul respectă politicile de utilizare ale OpenAI și pentru a lua măsuri, cum ar fi filtrarea acestuia. GPTZero este cel mai bun instrument de detectare a inteligenței artificiale pentru profesori și educatori. GPTZero a fost incomparabil mai precis decât oricare dintre celelalte verificatoare AI. Pentru mine, este cea mai bună soluție pentru a crea încredere în clienții mei. GPTZero a fost singurul performer consistent, clasificând corect textul generat de AI. Am creat un API ușor de utilizat pentru ca organizațiile să detecteze conținutul AI.

Modelul nostru de detectare a inteligenței artificiale conține 7 componente care procesează textul pentru a determina dacă acesta a fost scris de inteligența artificială. Utilizăm o abordare în mai multe etape care are ca scop producerea de predicții care să atingă acuratețea maximă, cu cele mai puține rezultate fals pozitive. Modelul nostru este specializat în detectarea conținutului din modelele Chat GPT, GPT 4, Gemini, Claude și LLaMa. ChatGPT poate depana rapid codul și astfel permite atât profesioniștilor, cât și începătorilor să economisească timp pentru a repara manual erorile prin verificarea fiecărei linii de cod.

Cu toate acestea, pentru a-l utiliza pe site-ul oficial al OpenAI, trebuie să vă creați un cont și să vă conectați. Așadar, vă voi ghida prin procesul de conectare la ChatGPT și vă voi arăta cum să navigați pe platformă. Un alt mod de a folosi ChatGPT pentru codare este de a-i cere soluții la problemele de codare cu care vă confruntați. De exemplu, ați putea întreba “Cum pot să fac codul meu Python să ruleze mai repede? ChatGPT vă va oferi sugestii despre cum să vă optimizați codul pentru o performanță mai bună, cum ar fi utilizarea înțelegerii listelor în loc de bucle for sau evitarea variabilelor globale.

Capacitatea sa de a genera text de înaltă calitate cu ajutorul limbajului natural îl face un instrument ideal pentru crearea de conținut, chatbots și alte aplicații conversaționale. GPTZero este cel mai important detector de inteligență artificială pentru a verifica dacă un document a fost scris de un model lingvistic mare, cum ar fi ChatGPT. GPTZero detectează IA la nivel de propoziție, paragraf și document.

Utilizat pentru cazurile vechi ca înlocuitor pentru GPT-3 original. Nu stocăm și nu colectăm documentele transmise în niciun apel la API-ul nostru. Am vrut să fim extrem de precauți în ceea ce privește stocarea datelor de la orice organizație care utilizează API-ul nostru.Cu toate acestea, stocăm intrările din apelurile efectuate din tabloul nostru de bord. Aceste date sunt folosite doar în mod agregat de GPTZero pentru a îmbunătăți în continuare serviciul pentru utilizatorii noștri. În prezent, clasificatorul nostru poate uneori să semnaleze alte texte generate de mașini sau foarte procedurale ca fiind generate de inteligența artificială și, ca atare, ar trebui să fie utilizat pe porțiuni de text mai descriptive. Spre deosebire de alte detectoare, noi vă ajutăm să interpretați rezultatele printr-o descriere a acestora, în loc să vă oferim doar un număr.

Zile :
Orele :
Proces-verbal :
Secunde

- OFERTA SPECIALĂ DE PRIMĂVARĂ 2024 PENTRU PACHETELE ANUALE -

Gazduire WEB
30% OFF

Valabil pentru pachetele anuale
Domeniu gratuit inclus