INTEGRAREA DEZVOLTĂRII

Putem dezvolta și integra o multitudine de sisteme

Avem experiență în mai multe limbaje de programare și în multe aplicații software, OnPrem, Cloud, Hybrid, etc. De asemenea, putem integra o multitudine de aplicații și sisteme. Putem folosi orice standard de management de proiect, waterfall, agile, kanban etc. Specialiștii noștri sunt certificați în Prince2, PMI și altele.


ÎNTREBAȚI-NE

Servicii de dezvoltare de software personalizat pentru cerințe specifice de afaceri!

Încredere de către multe companii de renume pentru a alimenta afacerea lor cu servicii inovatoare și rentabile de dezvoltare de software personalizat. Pentru a îmbunătăți eficiența afacerii și pentru a ieși în evidență în industria dumneavoastră, colaborați cu TPC Hosting pentru a dezvolta soluții software personalizate de ultimă generație.


Vorbiți cu expertul nostru în soluții!

Websites and hosting
dedicated server hosting

Dezvoltare software personalizat & Integrare companie!

Susținem procesul complet de dezvoltare de software personalizat, care este deosebit de calificat pentru cerințele, dificultățile și obiectivele companiei dumneavoastră. Cu cel mai înalt nivel de expertiză în afaceri, vă înțelegem pe deplin nevoile și vă traducem conceptele în rezultate concrete.

Avem expertiză într-o gamă largă de limbaje de programare și programe software, inclusiv OnPrem, Cloud, Hybrid etc. De asemenea, putem combina mai multe sisteme și aplicații diferite. Suntem liberi să aplicăm orice metodologie de management de proiect, inclusiv cascadă, agile, kanban etc.

Dacă doriți să dezvoltați sau să integrați “ceva”

Folosiți formularul de mai jos pentru a ne spune ce idei aveți. Nu trebuie să fie idei finale, doar suficient cât să începem o discuție.

b support img1

Totul Premium – În Special Suportul

Vă stăm la dispoziție cu o echipă foarte experimentată de suport tehnic. Pentru orice problemă, întrebare, propunere de îmbunătățire, comandă sau chiar laudă, ne bucurăm când intri în legătură cu noi.

Ai Nevoie De Ajutor? Suntem aici chiar acum.

Suport

Contactează-ne!

Alegeți cea mai bună experiență de găzduire cloud administrată pentru afacerea dumneavoastră!


Începeți Acum

- OFERTA SPECIALĂ DE PRIMĂVARĂ 2024 PENTRU PACHETELE ANUALE -

Gazduire WEB
30% OFF

Valabil pentru pachetele anuale
Domeniu gratuit inclus