Perspective noi datorită DevOps

Vă ajutăm să alegeți instrumentele DevOps și să implementați soluții de automatizare adaptate la afacerea dumneavoastră și la utilizările dumneavoastră.
Vă ajutăm să adoptați practici moderne de dezvoltare și să vă construiți un lanț de integrare și implementare continuă.

managed hosting

Accelerare

Accelerați ciclul de dezvoltare, timpul de lansare pe piață a aplicației, cheltuind în același timp mai puțină energie.

Optimizare

Integrați problemele de producție încă din faza de dezvoltare, reduceți sarcina operațională și reduceți costurile.

Implementarea observabilității, monitorizarea performanței aplicațiilor (APM) încă de la începutul dezvoltării.

Industrializare

Automatizați, stabilizați și realizați implementări repetabile.

Securitate

Facilitați securitatea aplicațiilor. Automatizați revizuirea codului, testele de securitate a codului.

Experții noștri vă vor face viața mai ușoară

Automatizați-vă dezvoltarea și infrastructura de la început până la sfârșit: Docker, CI/CD Pipeline, GitOps, Infrastructure as Code, Observability.

Livrați rapid aplicații, asigurând în același timp calitatea și stabilitatea serviciilor în producție. Automatizare la toate nivelurile.

Containere

Containerizarea aplicațiilor dumneavoastră, cu ajutorul Docker, este un pas esențial în implementarea operațională a abordării DevOps.

Utilizarea containerelor oferă dezvoltatorilor mai multă flexibilitate și viteză, permițându-le să ruleze componentele aplicațiilor lor fără a se preocupa de infrastructura de bază.

Integrare CI/CD și implementare continuă

Integrarea continuă (CI) vă permite să gestionați modificările și versiunile de cod din depozitele dvs. și să automatizați testarea și calificarea aplicațiilor dvs. înainte ca acestea să intre în producție.

Continuous Deployment (CD) se referă la automatizarea și securizarea implementării aplicațiilor dvs. în diferite medii, de la platformele de testare la cele de producție.

Observabilitatea și monitorizarea aplicațiilor

Împreună cu monitorizarea aplicațiilor, capacitatea de observare a aplicațiilor garantează disponibilitatea acestora și contribuie la îmbunătățirea continuă a acestora datorită informațiilor colectate în producție.

De îndată ce sunt proiectate, aplicațiile trebuie să expună sistemului de monitorizare parametrii aplicației potriviți prin APM, mapare și urmărire.

O soluție de monitorizare avansată se bazează pe tehnologii de referință, cum ar fi ElasticSearch, Prometheus sau Grafana.

Infrastructură sub formă de cod

Infrastructure as Code (IaC) permite gestionarea dinamică a resurselor de infrastructură prin intermediul codului: mentenabilitate și backup, replicare, gestionarea dependențelor etc.

Beneficiază atât dezvoltatorii, cât și echipele operaționale și se bazează pe tehnologii precum Ansible, Terraform, Cloud Scripting…

Aceste bune practici DevOps sunt interdependente și necesită o abordare globală și metodică pentru a le adopta cu calm și eficiență.

Sprijinim echipele dumneavoastră în adoptarea și implementarea eficientă a tehnologiilor DevOps adaptate organizației și nevoilor dumneavoastră.

Alte soluții pentru dumneavoastră

Servicii și operațiuni gestionate

Vă implementăm și gestionăm platformele CI/CD și de automatizare în mediul ales de dumneavoastră: On-Premises, Cloud TPC.

Ne asigurăm că acestea sunt menținute în stare operațională și că sunt actualizate frecvent pentru funcționalitate și securitate.

Pregătire

Vă ajutăm să vă implementați automat codul pe serverele de aplicații sau să vă simplificați mediul prin automatizarea sarcinilor în toate proiectele de infrastructură DevOps.

Atingeți-vă obiectivele cu ajutorul cursurilor noastre de formare.

- OFERTA SPECIALĂ DE PRIMĂVARĂ 2024 PENTRU PACHETELE ANUALE -

Gazduire WEB
30% OFF

Valabil pentru pachetele anuale
Domeniu gratuit inclus