Găzduire baze de date MySQL / MariaDB

Găzduirea bazelor de date MySQL/MariaDB cu TPC Cloud Hosting PaaS este o modalitate puternică și fiabilă de a vă stoca datele în cloud. Este o soluție sigură, rapidă și rentabilă care permite întreprinderilor să își stocheze datele în cloud, cu avantajul suplimentar al scalabilității, disponibilității ridicate și redundanței. Datorită interfeței sale ușor de utilizat, întreprinderile își pot gestiona rapid și ușor bazele de date MySQL/MariaDB. În plus, întreprinderile pot profita de asistența pentru clienți 24/7 a TPC Cloud Hosting PaaS, care le permite să rezolve rapid și ușor orice problemă pe care o pot întâmpina cu bazele de date.

Free web hosting

Dezlănțuiți puterea lui MariaDB / MySQL Cu TPC Cloud Hosting PaaS Pentru performanțe și securitate îmbunătățite

TPC Cloud Hosting PaaS este alegerea perfectă pentru companiile care caută o soluție fiabilă, sigură și rentabilă pentru găzduirea bazelor de date MySQL/MariaDB. Oferă o platformă pentru găzduirea bazelor de date de orice dimensiune, de la mic la mare, fără a fi nevoie de hardware sau software suplimentar. TPC Cloud Hosting PaaS oferă o gamă largă de avantaje, cum ar fi:

    1. Scalabilitate: TPC Cloud Hosting PaaS permite întreprinderilor să își extindă cu ușurință bazele de date MySQL/MariaDB pe măsură ce nevoile lor se schimbă. Acest lucru oferă întreprinderilor flexibilitatea de a adăuga sau elimina rapid resurse pentru a satisface cerințele lor unice de stocare.
    2. Performanță ridicată: TPC Cloud Hosting PaaS pune la dispoziția întreprinderilor servere de înaltă performanță, optimizate pentru bazele de date MySQL/MariaDB. Acest lucru asigură faptul că întreprinderile își pot accesa datele rapid și în siguranță, fără probleme de latență.
    3. Securitate: TPC Cloud Hosting PaaS oferă întreprinderilor un mediu sigur pentru stocarea și gestionarea bazelor de date MySQL/MariaDB. Acesta oferă măsuri de securitate integrate, cum ar fi autentificarea și autorizarea, criptarea datelor și copii de rezervă ale datelor.
    4. Economii de costuri: TPC Cloud Hosting PaaS oferă întreprinderilor o soluție rentabilă pentru găzduirea bazelor de date MySQL/MariaDB.

Fiabilitate

Serverele SQL sunt utilizate în aplicații critice în care integritatea datelor este extrem de importantă. Puteți crea clustere primare-primare, primare-N x secundare, clustere Galera etc. cu un singur clic.

Versiuni

Alegeți versiunea dorită

MySQL CE 8.0.x, 5.7.x, …

MariaDB 10.9.x, 10. 8.x, 10. 7.x, 10.6,x, …

Eficiență

Implementați automat baza de date (MySQL / MariaDB) și phpMyAdmin. Vă puteți concentra pe construirea site-ului dvs. web în loc să gestionați infrastructura.

Start rapid

Implementați rapid diferite tipuri de baze de date din interfața web prietenoasă, API sau prin intermediul CLI-ului nostru în doar câteva clicuri.

Backup-uri automate

Nu numai că beneficiați de o copie de rezervă zilnică, ci și de o perioadă de păstrare de 14 zile, ceea ce vă oferă un nivel mai ridicat de protecție împotriva pierderii sau a eșecului datelor.

Ușor de actualizat

Actualizați-vă baza de date în câteva clicuri. Totul fără nicio intervenție suplimentară din partea dumneavoastră.

Începeți procesul gratuit

14 zile de încercare gratuită. Nu este necesar niciun card de credit.

Resurse TPC

O întrebare, un sfat?

Contactați specialiștii noștri și primiți un răspuns rapid.

Zile :
Orele :
Proces-verbal :
Secunde

- OFERTA SPECIALĂ DE PRIMĂVARĂ 2024 PENTRU PACHETELE ANUALE -

Gazduire WEB
30% OFF

Valabil pentru pachetele anuale
Domeniu gratuit inclus