Implementați aplicațiile dvs. rapid și ușor cu Node.js pe TPC Cloud!

Aplicațiile Node.js dezvoltate pentru a fi implementate pe o platformă PaaS Cloud oferă întreprinderilor o soluție fiabilă, rentabilă, sigură și ușor de utilizat pentru găzduirea aplicațiilor lor în cloud. Cu Node.js, întreprinderile pot implementa și extinde rapid și ușor aplicațiile lor pentru a răspunde nevoilor în creștere ale clienților lor.

Website and hosting

Eliberați puterea Node.js pe TPC Cloud
Implementați aplicațiile dvs. rapid și ușor!

Node.js pe TPC PaaS Cloud este soluția perfectă pentru companiile care doresc să își implementeze rapid și ușor aplicațiile. Cu interfața sa intuitivă de utilizator și caracteristicile sale puternice, cum ar fi autoscalarea, disponibilitatea ridicată și integrarea sigură cu serviciile existente, Node.js pe TPC PaaS Cloud facilitează punerea în funcțiune rapidă a aplicațiilor dumneavoastră. Iar cu instrumentele sale integrate de analiză și monitorizare, puteți fi siguri că aplicațiile dumneavoastră funcționează fără probleme și eficient. Cu Node.js pe TPC PaaS Cloud, puteți configura și implementa aplicațiile dvs. rapid și ușor, profitând în același timp de scalabilitatea, securitatea și fiabilitatea pe care le oferă TPC PaaS Cloud. Începeți astăzi și vedeți ce poate face Node.js pe TPC PaaS Cloud pentru dumneavoastră!

Găzduire aplicații NodeJS

TPC găzduiește aplicații NodeJS pentru întreprinderi și persoane fizice. Conceput pentru scalabilitate orizontală și verticală pentru a răspunde nevoilor în creștere sau ad-hoc.

Managerii de dependență

Atunci când construiți o aplicație, este important să alegeți managerul de dependențe potrivit care să răspundă cel mai bine nevoilor proiectului dumneavoastră. Printre opțiunile populare se numără npm, supervisor, forever și pm2. Puteți utiliza oricare dintre ele cu TPC PaaS Hosting

Alegerea simplificată a versiunilor NodeJS

Puteți alege cu ușurință ce versiuni (14.x.x , 16.x.x) de NodeJS să instalați pe server, în funcție de ceea ce este cel mai bine pentru aplicația sau proiectul dumneavoastră. Dumneavoastră alegeți versiunea managerului de dependențe.

Începeți testarea gratuită a TPC Cloud

14 zile de încercare gratuită. Nu este necesar niciun card de credit.
Începând de la 1,61 €* / lună

(*TVA nu este inclusă)

De ce să alegeți TPC pentru găzduire Node.js?

Auto-scalabilitate verticală sau orizontală

Serverul are o capacitate maximă care se adaptează automat la necesități. Stabiliți regulile în funcție de sarcină și lăsați platforma să facă restul.

Aplicație Web Firewall

Web Application Firewall (WAF) furnizat prin echilibrarea sarcinii NGINX prin ModSecurity sau BitNinja. Sunteți protejat de atacuri cum ar fi injecția SQL sau atacurile prin forță brută.

Backup-uri zilnice

În cel de-al doilea centru de date al nostru se efectuează copii de rezervă zilnice, cu o perioadă de păstrare de 14 zile.

O întrebare, un sfat?

Contactați specialiștii noștri și primiți un răspuns rapid.

Zile :
Orele :
Proces-verbal :
Secunde

- OFERTA SPECIALĂ DE PRIMĂVARĂ 2024 PENTRU PACHETELE ANUALE -

Gazduire WEB
30% OFF

Valabil pentru pachetele anuale
Domeniu gratuit inclus