TPC, instrumentul tău de colaborare

Cel mai esențial instrument de productivitate de la e-mail încoace
Stochează. Împărtășește. Lucrează.

domain hosting

Filesharing, de încredere pentru 200 de milioane de utilizatori din întreaga lume

logo cern hosting site
website provider
managed cloud hosting
european commision hosting site
website solutions
managed hosting
managed cloud hosting

Spaces

Spaces este un concept revoluționar de dosare de proiect conceput pentru a stimula colaborarea digitală fără întreruperi pentru echipele la distanță de toate dimensiunile, asigurând în același timp conformitatea, controlul și securitatea datelor. Spaces oferă o experiență optimizată pentru utilizatori și reduce semnificativ volumul de muncă al administratorilor.

Web office

Web Office oferă o suită de integrări puternice: OnlyOffice, Microsoft 365, Collabora Online și Microsoft Office Online. Acest lucru permite utilizatorului să colaboreze fără probleme și în siguranță, indiferent de locație și de dispozitiv.

online server hosting
virtual server

Siguranță prin proiectare

Infinite Scale încorporează standarde de securitate de ultimă generație și cele mai bune practici pentru a asigura o protecție superioară a datelor și a confidențialității. Infinite Scale este conceput ca o arhitectură pe trei niveluri care separă componentele de stocare, backend și frontend care comunică prin API-uri sigure și bine definite.

Pentru organizațiile cu cerințe ridicate de guvernanță a datelor

Controlați-vă datele – întotdeauna, oricând și oriunde. Implementați TPC Hosting la fața locului, într-un centru de date ales de dumneavoastră sau într-o configurație hibridă. Reglementări și certificări? Nu e nevoie să mai spuneți nimic. Noi vă asigurăm spatele! Cu autentificare multifactorială, criptare și gestionarea elaborată a ciclului de viață al fișierelor. Doriți să dețineți 100% din date? Să luăm legătura acum.

managed hosting

Preferați SaaS? Check out TPC Hosting.online!

Pentru organizații mai mici și utilizatori privați

Nu aveți timp pentru gestionarea infrastructurii? TPCHosting.online este cea mai bună alegere pentru suveranitatea datelor și flexibilitatea unei soluții SaaS. Platforma noastră, găzduită integral în Germania, vă permite să începeți imediat. Păstrați-vă datele în siguranță în orice moment. Conform și fără întreținere.

domain hosting
dedicate server

Controlați cine vă poate accesa datele

Oferiți personalului o modalitate ușoară, flexibilă și sigură de partajare a fișierelor și dosarelor. Implicarea în siguranță a persoanelor de contact din afara organizației dvs. cu documente selectate. Partajați linkuri publice protejate de parole și date de expirare.

Luați-vă adio de la conexiunile lente la VPN, de la documentele nedezvăluite atașate la e-mailuri și de la shadow IT în cloud-uri publice cu securitate îndoielnică.

Pregătit pentru GDRP

Regulamentul general privind protecția datelor

Pregătit pentru LGPD

Legea generală de protecție a datelor

Pregătiti pentru CCRF

Cadrul de reglementare privind cloud computing

Pregătit pentru HIPAA

Legea privind portabilitatea și răspunderea privind asigurările de sănătate (Health Insurance Portability and Accountability Act)

Pregătit pentru CCPA

Legea privind confidențialitatea consumatorilor din California

Creșterea productivității

Echipele moderne colaborează de oriunde și de pe orice dispozitiv. Faceți-le mai eficiente, permițându-le să stocheze, să partajeze și să lucreze cu datele și documentele lor printr-un singur punct de acces.

Lucrați simultan la documente, creați prezentări împreună în timp real, adnotați fișiere și multe altele, economisind astfel timp în procesele de coordonare și feedback.

Credem că nevoia de suveranitate a datelor și colaborarea în timp real pot fi reconciliate în cloud-uri private.

managed cloud hosting

Colaborare convenabilă cu părțile interne și externe, fără a stoca datele în cloud-ul public. API-urile deschise și modularitatea vă permit să integrați aproape orice în TPC Hosting - suveranitatea datelor prin design.

Utilizatorii iubesc TPC

domain hosting

4.2

dedicate server

4.1

managed cloud hosting

4.7

Ultimele noastre știri

Fiți la curent cu ceea ce urmează

Înscrieți-vă la newsletter-ul TPC:

Formularul a fost trimis cu succes!
S-a produs o eroare la trimiterea formularului. Vă rugăm să verificați din nou toate câmpurile din formular.
Prin trimiterea acestui formular, sunt de acord că doresc să primesc notificări și servicii prin e-mail, telefon sau anunțuri personalizate. Prin urmare, sunt de acord ca TPC să stocheze și să utilizeze datele mele de contact pentru informații suplimentare și pentru a optimiza și adapta oferta la interesele mele individuale. Îmi pot revoca consimțământul pentru viitor în orice moment, fie direct prin intermediul linkului din e-mailuri, fie prin e-mail la revoke@tpc.com. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să consultați și Declarația de Confidențialitate.

- OFERTA SPECIALĂ DE PRIMĂVARĂ 2024 PENTRU PACHETELE ANUALE -

Gazduire WEB
30% OFF

Valabil pentru pachetele anuale
Domeniu gratuit inclus