Ox App Suite

OX App Suite este o suită de aplicații puternice de e-mail și productivitate create pentru orice dimensiune de afacere (și buget).

Cumpărați un e-mail profesional pentru afacerea dvs. care face o impresie cu TPC Hosting!

Fiecare proprietar de afacere are nevoie de o adresă de e-mail de încredere în scopuri de afaceri, iar firmele mici și întreprinderile nou înființate au uneori nevoie ca aceasta să fie cât mai accesibilă. Utilizând TPC Hosting, vă puteți stabili credibilitatea în fața clienților dvs. cu un cont de e-mail profesional legat de afaceri. Pentru organizațiile de orice dimensiune, OX App Suite este o colecție de aplicații puternice de e-mail și productivitate (și buget).

  • Profesional email@your-domain.com
  • Timp de funcționare sigur și fiabil de 99,9%.
  • Utilizați Webmail, aplicații pentru desktop sau mobil
  • Cutii poștale de 10GB și 50GB
  • Fără Spam
  • Lucrați de Oriunde
6811201 previzualizare

Căsuța dvs. poștală nu trebuie să mai conțină spam și e-mailuri dăunătoare. Angajații se pot trezi că petrec o mare parte
din timpul lor în reclame de vânzări inutile și ștergerea involuntară a unor e-mailuri de afaceri esențiale. OX App Suite protejează
căsuța dvs. poștală electronică de spam, viruși, spyware și amenințări de phishing prin utilizarea inteligenței artificiale și a software-ului de filtrare predictivă a spam-ului.

Așteptați Mai Multe de la Email

  • email-profesional@domeniul-tău.com
  • Sigur și fiabil; cu 99,9% Uptime
  • Utilizați Webmail, Aplicații Mobile sau Desktop
  • Căsuțe poștale uriașe de 10GB și 50GB

Spuneți La Revedere la Spam

Folosind inteligența artificială și software-ul de apărare predictivă a e-mailurilor, OX App Suite luptă pentru a vă proteja căsuța de e-mail de spam, viruși, malware și atacuri de phishing.

Lucrează Oriunde

OX App Suite se sincronizează pe toate dispozitivele dumneavoastră. Iar accesul Mobil și Desktop nu reprezintă o problemă, deoarece OX App Suite funcționează fără probleme pentru toți clienții nativi.

Funcționalități

Stocarea Fișierelor în Cloud

Stocați și partajați documentele dvs. importante în siguranță în cloud. Și cu (până la) 50 GB, veți avea suficient spațiu pentru anii următori.

Adăugați Aplicații de Productivitate!

Creați, editați și partajați documente Microsoft Office precum Word, Excel și PowerPoint cu aplicațiile online puternice ale App Suite.

Partajare Calendar și Contacte

Comunicați ca o întreprindere cu calendarul partajat, asistentul de planificare, suportul iCal și lista globală de adrese(GAL)!

Adu-ți Aplicațiile tale

Adăugați cu ușurință serviciile și/sau aplicațiile de e-mail preferate în App Suite; cum ar fi Gmail, Dropbox, Zoom (în curând) și multe altele!

O mulțime de funcții de e-mail

Caracteristicile tale preferate de e-mail sunt toate aici, inclusiv Redirecționări, Auto-Răspunsuri, Filtre, Semnături, Notificări și multe altele!

Aspecte legate de Confidențialitate

OX App Suite
OX App Suite + Productivitate
99,9% SLA uptime
+
+
Anti-Virus și Anti-Spam Premium
+
+
email@domeniul-tău.com
+
+
Dimensiunea Cutiei Poștale
10GB
25GB
Webmail cu funcții complete
+
+
Acces mobil și desktop (IMAP)
+
+
Calendare, contacte, sarcini partajate
+
+
CardDAV și CalDAV
+
+
Pagină de administrare
+
+
Stocarea fișierelor în cloud
25GB
Suita Office online
+
Creați / editați Word Docs
25GB
Creați / editați foile de calcul
+
Creați / editați PowerPoint
+
Creați / editați PowerPoint
+

2,11 euro/lună/utilizator

3,38 euro/lună/utilizator

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI

OX App Suite acceptă următoarele limbi: English, German, Dansk, Dansk, Czech, Spanish, French, Italian, Latvian, Hungarian, Dutch, Polish, Portuguese, Russian, Romanian, Slavic, Finnish, Swedish, 中文 简体, 中文 繁體, 日本語 日本

OX Text, OX Spreadsheet și OX Presentation sunt cele 3 aplicații din cadrul termenului mai larg OX Documents. Aceste aplicații pot fi utilizate pentru a crea și edita online documente de text, foi de calcul și prezentări. Creați și editați documente de oriunde, utilizând caracteristicile și funcțiile familiare din soluția software Office și pe toate dispozitivele dumneavoastră.

App Suite funcționează fără probleme cu majoritatea clienților nativi de e-mail pentru desktop și mobil.
Dispozitive mobile: iPhone cu iOS 11/iOS 12, Smartphone cu Android 4.1 sau o versiune ulterioară
Browsere acceptate: Safari, Chrome (ultima versiune și cea anterioară), Mozilla Firefox (ultima versiune și cea anterioară), Microsoft Internet Explorer 11/Edge

Da, OX App Suite suportă în totalitate CalDAV și CardDAV. Iar pentru utilizatorii de Android, sincronizarea este ușoară prin intermediul aplicației noastre dedicate Android Sync App.

OX Drive este o soluție de stocare online pentru a vă stoca documentele, fotografiile și materialele media în cloud. Acest lucru înseamnă că trebuie doar să accesați OX App Suite și OX Drive și veți avea acces la toate fișierele dumneavoastră. OX Drive vă permite să vă sincronizați fișierele cu toate dispozitivele dvs. folosind browserul sau aplicațiile native.

Da, OX App Suite acceptă conectarea tuturor conturilor de e-mail IMAP externe, inclusiv a furnizorilor populari, cum ar fi Gmail, Yahoo și Outlook.com. Adăugați pur și simplu adresa de e-mail și parola în App Suite și orice e-mail trimis către aceste conturi va apărea în interfața App Suite.

Da! OX App Suite utilizează tehnologie proprie, precum și parteneriate cu furnizori bine stabiliți în industria antispam pentru a vă păstra căsuța de e-mail cât mai curată și mai sigură posibil.

Toate planurile OX App Suite includ acces la Webmail, Calendar, Tasks și Address Book. Pachetul Productivity adaugă OX Drive și OX Documents (text, foi de calcul și prezentări).