Cluster Kubernetes

Simplificați implementarea cu un cluster Kubernetes pregătit pentru producție cu un singur clic!

Production-Ready Kubernetes Cluster in One-Click este un instrument care ajută utilizatorii să implementeze și să configureze rapid un cluster Kubernetes complet operațional. Acesta dispune de configurare automată a clusterelor, rețele securizate și implementare automată a aplicațiilor. Acest instrument simplifică procesul de configurare a unui cluster Kubernetes pentru sarcini de lucru de nivel de producție, facilitând utilizatorilor începerea rapidă și fiabilă a utilizării Kubernetes.

Servicii de clustere Kubernetes Ready Environments
vă ușurează munca.

Kubernetes Cluster-as-a-Service (CaaS) oferă o varietate de beneficii pentru companiile care doresc să își maximizeze capacitățile de producție Kubernetes. Kubernetes Cluster Services oferă o modalitate ușoară și eficientă de a crea clustere Kubernetes cu servicii de infrastructură integrate, cum ar fi noduri, stocare, rețele și servicii cloud. Companiile vor beneficia, de asemenea, de oferta noastră Kubernetes Platform-as-a-Service (PaaS), care permite scalarea și implementarea rapidă a unor noi medii Kubernetes în câteva minute. Ofertele Kubernetes CaaS și PaaS oferă măsuri de securitate solide la nivelul gazdei și al aplicației. În combinație cu asistența noastră cuprinzătoare pentru clienți 24/7, aceste instrumente oferă servicii fiabile cu mai puține obstacole tehnice pe care echipele și utilizatorii trebuie să le gestioneze pe măsură ce își extind implementările Kubernetes.

 • Se poate mări sau micșora cu ușurință: Kubernetes poate adăuga sau elimina automat noduri pentru a face față unei sarcini crescute.
 • Securizat: Kubernetes utilizează blocarea distribuită pentru a proteja nodurile unul de celălalt, asigurând că datele sunt întotdeauna consecvente.
 • Robust: Kubernetes a fost testat în luptă și este bine întreținut.
 • Ușor de utilizat: Kubernetes este un proiect open-source bine documentat, cu o comunitate bogată de utilizatori.
 • Flexibil: Kubernetes poate fi adaptat pentru a răspunde unor nevoi specifice, ceea ce îl face o platformă versatilă.
 • Scalabil: Kubernetes poate crește odată cu organizația dumneavoastră, permițându-vă să vă extindeți pe măsură ce nevoile dumneavoastră cresc.

Componente Kubernetes preinstalate
la Configurare

Servicii de cloud cluster Kubernetes Cluster
 • Plugin CNI (alimentat de Weave) pentru suport pentru rețele suprapuse
 • Controlul de intrare Trafik pentru transferul cererilor HTTP/HTTPS către servicii
 • Managerul de pachete HELM pentru a auto-instala soluții preambalate din depozite
 • CoreDNS pentru rezoluția internă a numelor
 • Provisioner dinamic de volume persistente
 • Heapster pentru colectarea statisticilor
 • TPC Hosting SSL pentru protejarea rețelei de intrare
 • Tabloul de bord Kubernetes

Prețuri de plată la utilizare pentru Kubernetes Costuri
Eficiență

Prețurile de tip Pay-per-Use pentru Kubernetes reprezintă cheia eficienței costurilor și a maximizării bugetului dumneavoastră în lumea în continuă evoluție a tehnologiei. Cu acest model de tarifare, plătiți doar pentru resursele pe care le consumați efectiv, eliminând astfel nevoia de investiții inițiale și reducând costurile curente. Rezultă o soluție extrem de flexibilă și rentabilă, care vă permite să vă adaptați rapid la nevoile de afaceri în schimbare și să profitați de noi oportunități.

În general, prețurile cu plata la utilizare pentru Kubernetes reprezintă soluția optimă pentru întreprinderile care au nevoie de o infrastructură scalabilă, eficientă și rentabilă. Oferă un nivel de flexibilitate și control care nu poate fi egalat de alte modele de prețuri, asigurându-vă că vă puteți maximiza bugetul și că puteți rămâne în fața concurenței.

În plus, acest model de stabilire a prețurilor elimină complexitatea și imprevizibilitatea structurilor tradiționale de stabilire a prețurilor. Oferă un model de tarifare transparent și direct, permițându-vă să vă previzionați și să vă gestionați cu precizie costurile lunare.

Plătind doar pentru ceea ce utilizați, puteți evita aprovizionarea excesivă și puteți minimiza risipa, asigurându-vă că bugetul dumneavoastră este utilizat în mod eficient. Cu prețurile cu plata la utilizare, vă puteți mări sau micșora aplicația în funcție de necesități, fără teama de a suporta costuri inutile.

Dacă aveți întrebări despre serviciul nostru de scalare automată sau despre scalarea contului dvs. de găzduire TPC în general, vă rugăm să contactați echipa noastră de asistență. Aceștia sunt întotdeauna bucuroși să vă ajute și vor fi mai mult decât fericiți să vă răspundă la orice întrebare pe care o aveți.

Prețuri de tip "Plătești cât Consumi" pentru eficiența costurilor Kubernetes

Sistemul va face o fotografie instantanee a resurselor utilizate de toate containerele la fiecare oră și va calcula cantitatea de RAM și CPU consumată de fiecare container. În cazul în care se atinge limita de RAM sau CPU pentru un container, sistemul nu va plăti pentru resursele acelui container. În caz contrar, sistemul va plăti pentru resursele consumate de container până la limita maximă, după care va înceta să plătească.

Începeți încercarea gratuită a TPC Cloud

14 zile de încercare gratuită. Nu este necesar niciun card de credit.
Începând de la 1,61 €* / lună

(*TVA nu este inclusă)

Instalarea Kubernetes într-un Singur Clic

Beneficiile găzduirii Kubernetes cu
TPC Hosting

Start Ușor

Componentele pre-configurate ale Kubernetes și instalarea automată în câteva clicuri nu necesită intervenție manuală

Hiper Scalabilitate

Clusterul este proiectat pentru scalare automată pe verticală și orizontală, cu detectarea automată a noilor noduri de lucru.

Disponibilitate Multi-Cloud

Obțineți o disponibilitate ridicată și o latență redusă prin distribuirea sarcinilor de lucru între centrele de date și zonele de disponibilitate ale diferitelor cloud-uri

Management Simplificat

Tabloul de bord Kubernetes din dotare este completat de o interfață intuitivă, SSH Web încorporat și CLI pentru o orchestrare mai convenabilă.

Automatizare Flexibilă

Automatizarea DevOps integrată în cadrul pachetului poate fi personalizată și extinsă folosind API deschis și Cloud Scripting

Eficiența Costurilor

Plătiți doar pentru resursele consumate, beneficiind de densitatea și scalabilitatea containerelor, precum și de un model de tarifare “plătești cât consumi”.

Aveți nevoie de un răspuns?

Contactați specialiștii noștri! Echipa noastră de experți vă va oferi rapid răspunsuri fiabile. Cu zeci de ani de experiență, puteți avea încredere în noi pentru a vă ajuta să luați deciziile corecte. Obțineți un răspuns rapid