.NET Core

Începeți să vă găzduiți .Net
Aplicație de bază

Implementați-vă aplicația .NET Core și conectați-o cu ușurință la bazele de date cu ajutorul unei platforme cloud care taxează doar pentru ceea ce utilizați efectiv și la oră.
.NET Core este o versiune open source și multi-platformă a .NET. Aceasta vă permite să creați site-uri web, servicii și aplicații.

Acesta este adesea utilizat pentru aplicațiile cloud sau pentru reproiectarea aplicațiilor de întreprindere mari în microservicii.

Serviciu la cerere

Găzduirea este complet scalabilă. Plătiți doar pentru ceea ce aveți cu adevărat nevoie, la oră.

Tehnologie avansată

Soluția de găzduire .Net Core de la TPC vă permite să vă implementați aplicația prin GIT, SVN sau FTP sau prin intermediul interfeței de administrare web.

Implementare simplă

Procesul de implementare este simplificat. Vă puteți concentra pe alte aspecte ale proiectului dumneavoastră, cum ar fi crearea de noi caracteristici sau vânzarea mai multor produse.

Alegeți versiunea dorită

Versiuni disponibile

1.18.x, 1.17.x, 1.16.x, 1.15.x, 1.14.x

De ce să alegeți TPC pentru găzduirea .Net Core?

Scalabilitate orizontală

Definiți-vă regulile, iar infrastructura se va adapta automat

Scalabilitate verticală

Stabiliți o limită maximă pentru fiecare server și plătiți doar pentru ceea ce utilizați efectiv. Resursele sunt ajustate automat.

Infrastructură sub formă de cod

Industrializați-vă infrastructura prin automatizarea implementărilor cu ajutorul unei infrastructuri simple și cuprinzătoare ca și cod, scrisă în YAML sau JSON.

Implementarea fără întreruperi

Implementați-vă codul fără timp de nefuncționare, platforma TPC se ocupă de asta.

Începeți procesul gratuit

14 zile de încercare gratuită. Nu este necesar niciun card de credit.

Resurse TPC

 • PaaS Cloud: Cum să Vă Revoluționați Aplicațiile de Întreprindere

  PaaS Cloud: Cum să Vă Revoluționați Aplicațiile de Întreprindere

  PaaS Cloud: Cum să Vă Revoluționați Aplicațiile de Întreprindere Odată cu accelerarea rapidă a transformării digitale, întreprinderile de toate dimensiunile apelează la aplicații de întreprindere personalizate pentru a crește eficiența operațională, a obține un avantaj competitiv și a îmbunătăți experiența clienților. Fie că este vorba de instrumente interne personalizate, de platforme de analiză a datelor…


 • Beneficiile Utilizării PaaS Cloud pentru Gestionarea Eficientă a Aplicațiilor Web

  Beneficiile Utilizării PaaS Cloud pentru Gestionarea Eficientă a Aplicațiilor Web

  Beneficiile Utilizării PaaS Cloud pentru Gestionarea Eficientă a Aplicațiilor Web Cloud-ul Platforma ca Serviciu (PaaS) s-a impus ca un schimbător de joc în lumea aplicațiilor web, oferind o experiență revoluționară pentru utilizatori. Cu soluțiile PaaS Cloud de la TPC Hosting, companiile își pot gestiona în mod eficient aplicațiile și serviciile într-un mod mai eficient și…


 • Utilizarea PaaS Cloud de la TPC-Hosting pentru Soluții de Telemedicină de Ultimă Generație

  Utilizarea PaaS Cloud de la TPC-Hosting pentru Soluții de Telemedicină de Ultimă Generație

  Utilizarea PaaS Cloud de la TPC-Hosting pentru Soluții de Telemedicină de Ultimă Generație Introducere: Aplicații de Telemedicină de Pionierat cu PaaS Cloud de la TPC-Hosting Pe măsură ce industria de asistență medicală navighează într-un peisaj din ce în ce mai digital, soluțiile de telemedicină oferă un potențial imens pentru îmbunătățirea îngrijirii și accesibilității pacienților. PaaS…


O întrebare, un sfat?

Contactați specialiștii noștri și primiți un răspuns rapid.