Redis

Gazduire Redis

Găzduiți baza de date Redis pe TPC Cloud Platform. Bucurați-vă de copii de rezervă automate, stocare SSD, performanță neîntreruptă și protecție sigură prin firewall.

Liniște sufletească

Construit pe o infrastructură de clasă enterprise, serviciul nostru de găzduire Redis este suficient de robust pentru a face față celor mai grele sarcini de lucru.

Disponibilitate

Nu veți duce niciodată lipsă de disponibilitate și performanță datorită scalării verticale.

Actualizați-vă baza de date

Măriți sau micșorați dimensiunea resurselor bazei de date în funcție de necesități, chiar și pe site-urile de producție live. Vom configura automat Redis.

De ce să alegeți TPC?

Cazare profesională

Găzduirea pe mai multe servere într-un cluster garantează disponibilitatea în orice moment.

Monitorizarea în timp real a găzduirii

Rămâneți informat cu privire la starea de sănătate a bazei de date Redis. Cu ajutorul monitorizării și administrării în timp real, supraveghem utilizarea resurselor, conexiunile de rețea și activitatea bazei de date.

Planuri de întreținere

Creșteți și reduceți cu ușurință capacitatea, fără timp de nefuncționare, pe măsură ce baza de date crește sau se micșorează.

Oferim planuri de găzduire a bazei de date Redis de la 2.21 CHF/lună.

Disponibilitate

Bucurați-vă de o garanție de 99,95% uptime cu găzduirea noastră Redis.

Începeți procesul gratuit

14 zile de încercare gratuită. Nu este necesar niciun card de credit.

Resurse TPC

 • PaaS Cloud: Cum să Vă Revoluționați Aplicațiile de Întreprindere

  PaaS Cloud: Cum să Vă Revoluționați Aplicațiile de Întreprindere

  PaaS Cloud: Cum să Vă Revoluționați Aplicațiile de Întreprindere Odată cu accelerarea rapidă a transformării digitale, întreprinderile de toate dimensiunile apelează la aplicații de întreprindere personalizate pentru a crește eficiența operațională, a obține un avantaj competitiv și a îmbunătăți experiența clienților. Fie că este vorba de instrumente interne personalizate, de platforme de analiză a datelor…


 • Beneficiile Utilizării PaaS Cloud pentru Gestionarea Eficientă a Aplicațiilor Web

  Beneficiile Utilizării PaaS Cloud pentru Gestionarea Eficientă a Aplicațiilor Web

  Beneficiile Utilizării PaaS Cloud pentru Gestionarea Eficientă a Aplicațiilor Web Cloud-ul Platforma ca Serviciu (PaaS) s-a impus ca un schimbător de joc în lumea aplicațiilor web, oferind o experiență revoluționară pentru utilizatori. Cu soluțiile PaaS Cloud de la TPC Hosting, companiile își pot gestiona în mod eficient aplicațiile și serviciile într-un mod mai eficient și…


 • Utilizarea PaaS Cloud de la TPC-Hosting pentru Soluții de Telemedicină de Ultimă Generație

  Utilizarea PaaS Cloud de la TPC-Hosting pentru Soluții de Telemedicină de Ultimă Generație

  Utilizarea PaaS Cloud de la TPC-Hosting pentru Soluții de Telemedicină de Ultimă Generație Introducere: Aplicații de Telemedicină de Pionierat cu PaaS Cloud de la TPC-Hosting Pe măsură ce industria de asistență medicală navighează într-un peisaj din ce în ce mai digital, soluțiile de telemedicină oferă un potențial imens pentru îmbunătățirea îngrijirii și accesibilității pacienților. PaaS…


O întrebare, un sfat?

Contactați specialiștii noștri și primiți un răspuns rapid.