Cluster Tomcat

Cluster TomEE auto scalabil

Disponibil în One-click

Ce este Apache Tomcat

Apache TomEE este un server Java pregătit pentru întreprinderi, creat pe baza Apache Tomcat, cu implementarea
Caracteristicile MicroProfile și Jakarta EE. TPC oferă 3 distribuții diferite de TomEE

Profilul web

Oferă implementarea Jakarta EE, inclusiv Servlets, JSP, JSF, JTA, JPA, JPA, CDI, Bean Validation și EJB Lite.

MicroProfil

Extinde opțiunile WebProfile cu suport complet pentru MicroProfile Plus – conține toate tehnologiile din MicroProfile, la care se adaugă JAX-WS, JEE Connectors și JMS

PluME

Suportă tot ce este în profilul Plus, inclusiv Eclipse Mojarra și EclipseLink (această distribuție este necesară pentru organizațiile care migrează de la Eclipse Glassfish la proiectul Apache TomEE)

Serverul de aplicații TomEE rulează fără cerințe suplimentare de timp de execuție sau timp de pornire pentru aplicațiile mari și este compatibil cu majoritatea instrumentelor compatibile cu Tomcat și testate de Tomcat.

Ce este gruparea?

Clusterizarea este atunci când aveți mai multe servere/noduri independente (servere/noduri) care sunt interconectate pentru a asigura o disponibilitate ridicată, o scalabilitate îmbunătățită, o mai bună disponibilitate și performanță a aplicațiilor, cu o întreținere ușoară.

O astfel de configurare se face în principal pentru a vă asigura că aplicația dvs. oferă un timp de funcționare de 100%, în timpul unui trafic ridicat sau în cazul unei defecțiuni hardware.

Ce este TomEE Auto Clustering Topologie de clusterizare automată

tomcat tomee topologie

Apache Tomcat Standalone este un program foarte performant de unul singur. În cazul în care doriți o arhitectură de înaltă disponibilitate și vă așteptați la un trafic foarte mare pe site-ul dvs., atunci Tomcat este cel mai bun.

Cu suport integrat pentru replicarea sesiunilor sincronă și asincronă în memorie și externă, segmentarea clusterului și compatibilitatea cu toate soluțiile comune de echilibrare a încărcării, serverele Tomcat sunt pregătite pentru cluster imediat ce sunt scoase din cutie.

Începeți în câțiva pași

Capacitatea de a rula TomEE în clustere este unul dintre principalele beneficii ale TPC. Puteți implementa un cluster TomEE în TPC prin simpla vizită la MarketPlace.

Căutați Auto Scalable TomEE Cluster și faceți clic pe Install (Instalare)

Dați mediului un nume, un nume de subdomeniu și alegeți locația în care doriți ca aplicația să fie găzduită, apoi faceți clic pe Install și platforma va configura mediul pentru dvs.

Mediul dumneavoastră este pregătit. Toate acreditările necesare sunt trimise la adresa de e-mail înregistrată. Iată cum va arăta mediul dumneavoastră

Treceți cu mouse-ul în fața opțiunii de implementare și puteți alege oricare dintre cele 3 opțiuni de implementare și implementați aplicația. De asemenea, puteți automatiza procesul de implementare în funcție de cerințele dumneavoastră.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Beneficii

  • Easy to manage
  • One-Click Installation
  • Real-time scaling with an increase in users
  • Data replication and backup solution to keep your data safe.
  • Highly secure infrastructure
  • Inbuilt CDN to cater to a worldwide audience
  • Granular billing charged based on resource consumption in real-time, helps you save cost and eradicates the need for rightsizing.

Implementarea TPC Hosting

Pentru a găzdui instantaneu propriul cluster Tomcat/TomEE scalabil, faceți clic pe butonul DEPLOY de mai jos și introduceți adresa dvs. de e-mail.

Notă: dacă sunteți deja un client TPC, vă rugăm să vizitați piața și să urmați pașii de mai sus.

Prețuri de tip Pay-per-Use pentru eficiența costurilor clusterului TomEE

TPC oferă un proces unic de scalare automată cu plata pe baza consumului real,
dar nu pe dimensiunea serverului

TPC măsoară din oră în oră cât de mult RAM și CPU din fiecare container sunt consumate în fiecare oră și vă taxează doar pentru resursele care sunt utilizate efectiv, dar nu și pentru limitele de scalare pe care le-ați stabilit. Puteți seta o limită maximă de scalare pentru fiecare container, astfel încât resursele să fie întotdeauna disponibile în cazul unor vârfuri de sarcină sau al altor modificări de consum. Indiferent cât de mare este limita – plata se va baza doar pe utilizarea reală. Astfel, nu trebuie să plătiți niciodată pentru resurse nefolosite. Astfel, reduceți costurile de consum și, în același timp, obțineți o performanță mai bună. Pentru a afla mai multe despre prețurile noastre, vă rugăm să vizitați pagina de prețuri și blogul nostru de prețuri.

Aveți nevoie de ajutor profesional?

Contactați reprezentantul Serviciului Clienți pentru a vă oferi cele mai bune servicii personalizate
de pe piață, indiferent dacă sunteți o mică sau o mare întreprindere.