Cluster WordPress

Creează-ți WordPress ideal
Învățământul ca PaaS.

Aveți nevoie de un mediu sigur și redundant pentru site-urile dvs. WordPress? Nu căutați mai departe! Platforma noastră PaaS (Platform-as-a-Service) vă oferă cele mai bune caracteristici și cea mai înaltă performanță, menținând în același timp site-ul dvs. în siguranță și securitate.

Eliberați puterea lui WordPress
cu soluții PaaS scalabile

Un mediu WordPress flexibil, redundant și securizat ca Platform-as-a-Service (PaaS) este o soluție ideală pentru companiile care doresc să își maximizeze experiența WordPress. Acesta oferă scalabilitate, fiabilitate și securitate pentru orice site web WordPress. Acest mediu include mai multe servere, permițând echilibrarea automată a încărcăturii și scalarea automată. Acesta include, de asemenea, mecanisme de stocare în cloud și de backup, asigurând o redundanță și o securitate complete. În plus, acest mediu oferă caracteristici avansate de securitate, cum ar fi autentificarea cu mai mulți factori, detectarea intruziunilor și firewall-uri, pentru a vă asigura că datele dumneavoastră sunt întotdeauna în siguranță. Cu acest mediu, întreprinderile pot profita de cele mai recente tehnologii și pot rămâne în fața concurenței.

Servere LiteSpeed Web Server sau NGINX PHP cu scalare automată preconfigurată
Cluster MariaDB Galera Cluster cu disponibilitate ridicată sau replicare master-slave MySQL
Redis caching și stocare partajată
Let’s Encrypt SSL preinstalat ca un add-on
Integrare CDN premium pentru încărcarea rapidă a activelor statice
Web Application Firewall în LiteSpeed Web Server
Filtrare anti-DDoS Layer-7 pentru protecție împotriva traficului botnet
WordPress Multisite Networking

Începeți în câțiva pași

Abilitatea de a rula WordPress în clustere sau independent este unul dintre principalele beneficii ale TPC PaaS Hosting. În câteva secunde puteți implementa o arhitectură cluster/standalone pentru a optimiza performanța și adaptabilitatea site-ului web. Pentru a instala arhitectura aleasă de dvs., accesați TPC Hosting Marketplace, selectați WordPress Cluster sau WordPress Standalone Kit, apoi treceți la instalare. Puteți utiliza WordPress în clustere/în producție imediat sau puteți crea medii de dezvoltare pentru a vă testa aplicațiile și pentru a utiliza diferite versiuni de PHP. Trebuie să vă conectați pentru a accesa Marketplace.

Configurați strategia de scalare perfectă pentru dvs. (scăzută, medie, ridicată), pe baza încărcăturii de trafic de pe site-ul dvs. web: indicați dacă doriți să scalați resursele mai mult sau mai puțin agresiv în funcție de volumul de trafic. De asemenea, puteți solicita instalarea certificatului SSL (Secure Sockets Layer) în momentul în care vă creați mediul.

După ce ați terminat de implementat mediul, conectați-vă direct la instanța WordPress implementată și veți putea gestiona toate componentele care au fost configurate automat (baza de date, rețeaua etc.) și să le adaptați pentru a se potrivi cerințelor dumneavoastră specifice.

Puteți avea un site WordPress cu toate funcțiile complete fără a investi într-un domeniu personalizat sau premium. De fapt, TPC Hosting vă oferă un subdomeniu gratuit pe care să îl folosiți în mediul dvs., astfel încât nu este nevoie de niciun cost sau expertiză tehnică pentru a începe.
Dacă doriți să beneficiați de avantajele suplimentare ale unui nume de domeniu personalizat, cum ar fi o mai bună recunoaștere a mărcii, timpi de încărcare a site-ului mai rapizi și o mai mare vizibilitate în motoarele de căutare, va trebui să vă actualizați contul. Trebuie doar să vă conectați la contul dvs. și să vă adăugați propriul domeniu accesând pagina de setări.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Alegeți planul dvs. de găzduire PaaS WordPress

Alegeți între două kituri de găzduire administrată pentru WordPress, în funcție de
experiența, traficul preconizat și accesibilitatea automatizării.

Găzduire independentă WordPress

Căutați cea mai bună modalitate de a implementa și gestiona site-ul sau blogul dumneavoastră? WordPress este soluția perfectă pentru tine! Cu WordPress, primiți un container independent cu un kit încorporat pentru alegerea serverelor de aplicații optime și un set de caracteristici avansate pentru a rula site-uri web și bloguri. În plus, WordPress CMS este implementat folosind resurse minime alocate pentru o eficiență a costurilor. Așa că nu așteptați, începeți să folosiți WordPress astăzi și experimentați puterea unui CMS puternic și ușor.

Arhitectura autonomă a WordPress
Arhitectura autonomă a WordPress

Clusterul WordPress cu scalabilitate automată

Sunteți în căutarea unei soluții eficiente și eficiente din punct de vedere al costurilor pentru a vă optimiza proiectele foarte încărcate? Nu căutați mai departe de WordPress Cluster Kit! Acest pachet vă oferă o alegere integrată de servere, clusterizare a bazei de date și un mod de scalare pentru a crea un mediu optim. De asemenea, dispune de autoscalare și disponibilitate ridicată atât pentru mediile de dezvoltare, cât și pentru cele de producție, astfel încât să puteți fi siguri că sarcinile de lucru sunt gestionate în mod eficient. Nu mai așteptați încă un minut pentru a obține WordPress Cluster pentru proiectul dvs. astăzi!

Arhitectura clusterului WordPress
Arhitectura clusterului WordPress

Începeți încercarea gratuită a TPC Cloud

14 zile de încercare gratuită. Nu este necesar niciun card de credit.
Începând de la 1,61 €* / lună

(*TVA nu este inclusă)

Implementați WordPress

Cu cele 2 opțiuni de mai jos puteți implementa direct WordPress Standalone sau ca Cluster.
Aveți nevoie doar de adresa dvs. de e-mail pentru a testa gratuit timp de 14 zile.

Securitatea noastră

Aplicație Web Firewall

Funcții de securitate WAF încorporate în Litespeed pentru a bloca conexiunile defectuoase.

Automatizare puternică

API-ul nostru simplu și intuitiv pentru dezvoltatori vă permite să gestionați și să extindeți produsele existente, precum și să trimiteți comenzi noi fără interacțiune.

Protecție DDoS gratuită

Toate centrele noastre de date sunt echipate cu rețele protejate împotriva DDoS pentru a vă asigura că mediile dvs. sunt sigure.

Certificat SSL gratuit și reînnoire automată

Oferim certificate SSL LetsEncrypt gratuite, care se reînnoiesc automat. În timpul instalării, add-on-ul descarcă și configurează clientul Let’s Encrypt (așa-numitul agent de gestionare a certificatelor (CMA)), solicită certificate de la Autoritatea de Certificare Let’s Encrypt (CA), aplică certificatele emise la stiva de software în funcțiune în funcție de specificul integrării SSL și adaugă un cron job special pentru a iniția actualizarea certificatelor atunci când data de expirare este aproape.

WordPress Brute Force Attack Protection

Un “atac de autentificare prin forță brută” este un tip de atac împotriva unui site web pentru a obține acces la site prin ghicirea numelui de utilizator și a parolei, din nou și din nou. WordPress este cel mai popular CMS și, prin urmare, este o țintă frecventă a acestui tip de atac. Paginile wp-login.php și xmlrpc.php sunt cele mai frecvente ținte ale atacurilor de forță brută prin metoda POST. WordPress nu are nicio protecție încorporată pentru a preveni acest lucru, de aceea este nevoie de o soluție terță. Acest sistem încorporat de protecție împotriva atacurilor de forță brută WordPress Hosting va proteja mediile WordPress de găzduire partajată împotriva atacurilor de forță brută la scară largă, care au potențialul de a distruge servere întregi.

Centre de date conforme cu Tier 4

Securitatea fizică maximă este obținută prin parteneriate cu cele mai importante întreprinderi de centre de date din întreaga lume. Cu un minim de 99.9999% Data Center Uptime Record, clienții noștri pot fi siguri că aplicațiile și site-urile lor sunt în siguranță în fața dezastrelor naturale sau a actelor criminale.

Prețuri de tip “Pay-per-Use” pentru
Eficiența costurilor WordPress

TPC Hosting oferă un proces unic de scalare automată cu plata bazată pe consumul real, dar nu pe partea de server.

Sistemul măsoară din oră în oră cât de mult se consumă memoria RAM și procesorul din fiecare container și solicită plata doar pentru aceste resurse utilizate, dar nu și pentru limite. Puteți seta o limită maximă de scalare pentru fiecare container, astfel încât resursele să fie întotdeauna disponibile în cazul unor vârfuri de sarcină sau al altor modificări ale consumului. Indiferent cât de mare este limita – plata se va baza doar pe utilizarea reală. Restul resurselor alocate vor aștepta în pool ca aplicația să le solicite, iar acest lucru este complet gratuit.

Aveți nevoie de ajutor profesional?

Contactați reprezentantul Serviciului Clienți pentru a vă oferi cele mai bune servicii personalizate
de pe piață, indiferent dacă sunteți o mică sau o mare întreprindere.