Gazduire pentru dezvoltatori PHP

TPC Hosting oferă găzduire PHP cu cea mai recentă versiune, baze de date MySQL/PostgreSQL, load balancers, scripting, instrumente de depanare, Apache/NGINX/LiteSpeed Web Servers, și cadre web pentru o funcționare ușoară și eficientă a site-ului web cu o dezvoltare ușoară.

PHP Development Technology

Asigurați-vă site-ul dvs. web cu Soluții fiabile de Găzduire PHP

Găzduirea PHP este un instrument esențial pentru orice site web care dorește să utilizeze limbajul de programare PHP și mediul de baze de date MySQL. PHP este un limbaj puternic și versatil care permite dezvoltatorilor să creeze aplicații web și site-uri web dinamice și interactive. Cu PHP, dezvoltatorii pot crea interfețe de utilizator, site-uri web bazate pe date și chiar jocuri interactive. Găzduirea PHP oferă infrastructura necesară pentru ca aceste aplicații și site-uri web să funcționeze fără probleme și în mod eficient.

PHP este un limbaj popular care este folosit de peste 80% din site-urile web de pe internet. Din cauza popularității sale, este esențial ca toate site-urile web să folosească cea mai bună găzduire PHP disponibilă. O bună găzduire PHP va oferi instrumentele și resursele necesare pentru a se asigura că site-urile web funcționează rapid, sigur și eficient. Acesta va include, de asemenea, un mediu de baze de date fiabil și sigur, astfel încât site-urile web să poată stoca și gestiona datele în siguranță.

În plus, o bună găzduire PHP va oferi o varietate de caracteristici și instrumente care pot ajuta dezvoltatorii să creeze aplicații web puternice și interactive. Aceste caracteristici pot include scripturi încorporate, instrumente de depanare și chiar cadre web pentru a ajuta dezvoltatorii să creeze rapid și ușor site-uri web dinamice.

În cele din urmă, găzduirea PHP este esențială pentru orice site web care dorește să utilizeze limbajul PHP și mediul de baze de date MySQL. Cu TPC Hosting, dezvoltatorii pot crea site-uri web puternice, dinamice și interactive.

Toate soluțiile bazate pe PHP sunt pre-configurate pe TPC Cloud Marketplace (WordPress, Drupal, Magento, Joomla, Magnolia etc.).

Crearea unui server PHP

Implementați codul PHP pe servere Apache, LiteSpeed sau NGINX utilizând GIT, SVN, FTP, arhivă fără timp de nefuncționare.Puteți adăuga/elimina dinamic baze de date, balansatoare de sarcină, cloudlets PPH, mașini virtuale și multe alte opțiuni.Alegeți versiunea PHP dorită: 8.x.x, 8.0.x, 7.4.x
new php logo

Crearea unui server PHP

Libertatea de dezvoltare

Implementați rapid codul PHP pe diferite servere cu Apache, LiteSpeed sau NGINX fără a compromite performanța sau viteza.

Flexibilitate ridicată

Gestionați resursele alocate fiecărui server în parte, plătind doar pentru ceea ce utilizați.

Implementarea continuă

Implementați cod PHP cu fiecare modificare cu integrarea Git, SVN, FTP, SFTP, URL și Arhivă.

Backup

Backup-ul zilnic al serverului este gratuit, cu o perioadă de păstrare de 14 zile. Nu vă faceți griji cu privire la securitatea datelor dumneavoastră!

O întrebare, un sfat?

Contactați specialiștii noștri! Echipa noastră de experți vă va oferi rapid răspunsuri fiabile. Cu zeci de ani de experiență, puteți avea încredere în noi pentru a vă ajuta să luați deciziile corecte. Obțineți un răspuns rapid

Zile :
Orele :
Proces-verbal :
Secunde

- OFERTA SPECIALĂ DE PRIMĂVARĂ 2024 PENTRU PACHETELE ANUALE -

Gazduire WEB
30% OFF

Valabil pentru pachetele anuale
Domeniu gratuit inclus