Produsele cumpărate de la TPC Hosting pot fi rambursate numai dacă sunt anulate în termen de 30 de zile de la data tranzacției.

Notă: Datorită naturii lor, criptomonedele, jetoanele și activele digitale sunt, în general, ireversibile, iar ratele lor de schimb sunt extrem de volatile și tranzitorii. Nu putem fi responsabili pentru niciun risc, inclusiv riscul de schimb și riscul de piață, dar nu limitat la acesta. Produsele cumpărate utilizând criptomonede, jetoane sau active digitale nu vor fi rambursate.

„Data tranzacției”, în sensul prezentei politici de rambursare, înseamnă data achiziționării oricărui produs sau serviciu, care include data la care orice proces de reînnoire este procesat de TPC Hosting în conformitate cu termenii și condițiile contractului de produs sau serviciu aplicabil. (Termeni si conditii). Puteți anula un produs în orice moment, dar o rambursare va fi emisă numai dacă anularea este solicitată în termenul de rambursare specificat pentru produsul aplicabil, dacă este disponibil. Notă: Unele produse au politici sau cerințe diferite pentru o rambursare asociată acestora, inclusiv unele produse care nu sunt eligibile pentru rambursare în niciun caz. Vă rugăm să consultați mai jos condițiile de rambursare aplicabile acestor produse.

Politica de anulare

Anularea reînnoirilor de servicii pentru promovarea continuă a site-ului web, găzduirea site-ului web sau servicii de înregistrare a domeniului trebuie făcută cu cel puțin șapte 5 zile lucrătoare înainte de sfârșitul perioadei de serviciu curente. Solicitările primite mai târziu de șapte 5 zile lucrătoare înainte de sfârșitul perioadei de serviciu curente vor fi tratate ca anulare a serviciilor pentru următoarea perioadă de serviciu.

Trebuie să solicitați anularea prin panoul de control al zonei clientului / prin trimiterea unui bilet de asistență sau să trimiteți un e-mail la [email protected] pentru a vă anula serviciul. După primirea cererii de anulare, întreaga sumă sau orice deducere va fi rambursată prin metoda de plată originală în termen de 10 – 15 zile lucrătoare.

Politica de rambursare

La TPC Hosting suntem foarte mândri că ne încântăm clienții. Vă rugăm să consultați politicile noastre de rambursare pentru diferite servicii.

Prezentare generală a politicii de rambursare:

Canceled Policy
3-30 Zile Între 3-30 de zile, sunteți eligibil pentru o rambursare pentru toate serviciile de găzduire. Nu se pot rambursa taxele de înregistrare a domeniului din timpul achizițiilor sau reînnoirilor inițiale.
În termen de 3 zile Dacă este anulat în primele 3 zile, puteți primi o rambursare integrală pentru găzduire (minus costul pentru domeniul inclus, dacă este cazul).
30+ Days Nu sunt oferite rambursări după 30 de zile.

Conturi de găzduire web
Toate conturile noi de găzduire web sunt acoperite de o garanție de 30 de zile pentru restituirea banilor. Dacă sunteți nemulțumiți de serviciile noastre în orice moment în primele 30 de zile de la deținerea unui cont activ, vom emite o rambursare de 100% a banilor dvs., cu excepția cazului în care se specifică altfel la momentul achiziției sau înainte de aceasta.

Dacă comanda contului de găzduire web include un nume de domeniu, numele de domeniu nu este rambursabil și va fi calculat la prețul de domeniu obișnuit. Vezi și Pentru nume de domenii

Reînnoiri de găzduire web
Contul dvs. de găzduire web se va reînnoi lunar sau anual. Rambursările pentru reînnoirea contului de găzduire web vor fi acordate clienților care solicită anularea serviciului lor, în scris, cu cel puțin 5 zile înainte de data reînnoirii. Nu se vor face excepții de la această politică.

Nume de domeniu
Toate vânzările de nume de domeniu sunt definitive în momentul achiziției. Sunteți singurul proprietar al oricărui nume de domeniu înregistrat prin serviciile noastre la plata integrală. Dacă decideți să părăsiți serviciul nostru pentru un alt furnizor, numele de domeniu sunt transferabile și, prin urmare, nu fac obiectul rambursărilor.

Modificările aduse denumirilor de domeniu înregistrate (ortografie incorectă etc.) nu pot fi făcute odată ce domeniul a fost achiziționat cu un registru de domenii. Este foarte important să verificați ortografia numelui de domeniu și vă recomandăm să îl citiți și altcineva pentru a vă asigura că este exact așa cum vă așteptați.

Reînnoiri de nume de domeniu
Reînnoirile de nume de domeniu sunt facturate automat conform programului convenit în contract. Acestea se vor reînnoi automat până când veți scrie și anula reînnoirea numelui de domeniu. Rețineți că numele de domenii se încadrează în cel puțin un plan anual.

Pentru proiecte / dezvoltare web
În cazul în care un client nu este complet mulțumit de serviciile noastre, putem oferi o rambursare în termen de 30 de zile de la data instalării proiectului. Rambursările finale vor fi efectuate după deducerea taxei de serviciu și a tarifelor orare pentru lucrările finalizate de noi.

Datorită eșecului tranzacției / deducere de două ori
Dacă vă confruntați cu o problemă de eșec al tranzacției, vă rugăm să verificați contul dvs. bancar pentru orice deducere, dacă nu găsiți nicio deducere, puteți încerca din nou să plătiți factura respectivă, altfel trebuie doar să trimiteți un bilet de asistență cu extrasul bancar pentru a urmări acea problemă. În cazul în care ați plătit de două ori pentru o singură tranzacție, vă rugăm să deschideți un bilet de asistență sau să ne trimiteți un e-mail pentru a verifica problema, iar suma tranzacției va fi rambursată prin aceeași sursă în termen de 15-20 de zile lucrătoare

Certificate SSL – Plătite
Odată instalate, SSL-urile nu sunt rambursabile, cu excepția următoarelor cazuri:
Dificultăți tehnice SSL severe, dacă clientul nu a îndeplinit cerințele unice pentru SSL (numai validare extinsă SSL).

Dacă clientul sună pentru a anula suplimentele în intervalul de timp de facturare, putem emite o rambursare. Dacă ne contactați după data reînnoirii, acesta nu poate fi rambursat.

Certificate SSL – Inclus cu pachetul de găzduire
Se aplică aceeași politică ca și conturile de găzduire web.

SiteLock
Clientul trebuie să plătească o taxă egală cu 50% din totalul Termenului Anual („Taxa de anulare”). SiteLock poate fi anulat în termen de 30 de zile de la achiziționare sau reînnoire pentru o rambursare completă. După 30 de zile, rambursările nu sunt permise.

Backup și restaurare site Pro
O rambursare integrală va fi emisă pentru Site Backup & Restore Pro dacă clientul anulează găzduirea în termen de 30 de zile. Doar produsul în sine poate fi rambursat integral dacă este anulat în termen de 5 zile. Dacă este anulată oricând după aceea, se poate emite o rambursare proporțională.

Instrumente SEO
Instrumentele SEO pot fi anulate în termen de 30 de zile de la achiziționare sau reînnoire pentru o rambursare completă. După 30 de zile, rambursările nu sunt permise.