Găzduire Pentru SME

Soluție modernă de găzduire pentru întreprinderile mici

Gestionați găzduirea companiei dvs. utilizând cele mai bune practici printr-o interfață de gestionare simplificată. Serviciile noastre de găzduire sunt adaptate pentru a reduce costurile IT fără a compromite securitatea sau performanța.

Găzduire adecvată pentru toți

Suport

Beneficiați de expertiza și de asistența personalizată a consilierului dumneavoastră personal. O echipă de profesioniști este disponibilă toată ziua.

Flexibilitate

Rămâneți liber: măriți sau micșorați performanța și plătiți în consecință, fără să vă faceți griji cu privire la planificare.

Fiabilitate

Viteză, stabilitate și securitate: totul este susținut de două centre de date separate în Elveția. Ambele locații sunt certificate în conformitate cu standardele internaționale, cum ar fi ISO 27001.

Aplicații la îndemâna dumneavoastră

Alegeți dintre cele mai bune aplicații pentru clienții dvs. și începeți să le construiți astăzi!

Puteți alege dintr-o gamă largă de aplicații, inclusiv WordPress, Joomla, TYPO3, Drupal și PrestaShop. Nu trebuie să uităm de gama de servere Microsoft Windows pentru găzduirea datelor și a aplicațiilor de afaceri.

Le puteți instala cu doar câteva clicuri.

Controlează-ți cheltuielile

Găzduirea web este unul dintre cele mai mari costuri recurente ale unei afaceri, așa că de ce să nu plătiți doar pentru ceea ce aveți nevoie? Cu prețuri accesibile bazate pe utilizare, cheltuiți doar ceea ce aveți nevoie, când aveți nevoie.

Platforma TPC

Viteză, siguranță și modernitate

TPC Hosting

Datorită colaborării dintre serverele noastre și spațiile noastre de stocare, site-ul dvs. rămâne întotdeauna operațional și rapid.

Performanță scalabilă

Nu există limitări, găzduirea evoluează în permanență, astfel încât să puteți ține pasul cu schimbările în volumul de trafic.

Protocolul HTTP/2

Încărcați paginile mai rapid cu protocolul HTTP/2, care optimizează viteza și reduce latența, chiar și atunci când utilizați HTTPS!

Certificatele SSL furnizate

Protejați-vă clienții și proiectele lor cu criptarea SSL.
Vă punem la dispoziție un certificat Wildcard SSL, precum și posibilitatea de a instala certificate Let’s Encrypt în câteva minute.

Protecție împotriva atacurilor DDoS

Atacatorii externi pot distruge site-uri web și, uneori, chiar servere, atunci când le suprasolicită cu cereri de trafic false. Aveți protecție împotriva acestor atacuri. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la faptul că site-ul dvs. web este indisponibil timp de ore sau zile.

Copie de rezervă a datelor

Datele sunt salvate automat timp de paisprezece zile.

Tehnologii de ultimă generație

Cele mai recente tehnologii și limbaje de dezvoltare de software cu securitate la nivel de întreprindere sunt utilizate pentru a asigura o performanță maximă.

Tehnologii mai vechi

Ne-am angajat să rămânem în pas cu tehnologia de vârf, sprijinind în același timp tehnologiile mai vechi (de exemplu, PHP 7.4 și 8.1).

Aplicație mobilă

Gestionați-vă mediile de oriunde și în orice moment cu ajutorul aplicației mobile TPC.

Începeți procesul gratuit

14 zile de încercare gratuită. Nu este necesar niciun card de credit.