Găzduire Web

Platforma noastră de găzduire web SSD, protejată DDoS a fost concepută pentru a oferi calitatea, fiabilitatea și viteza necesare prezenței dvs. web profesională.

 • Protecție DDoS și firewall-uri multiple

 • Copii de rezervă zilnice, certificat SSL

 • Discuri SSD, LiteSpeed Web Server, CDN

 • Instalator automat pentru mai mult de 380 de aplicații

 • Interfață de management integrată

Începând cu
€ 3,99

Găzduire VPS

Găzduirea SSD VPS este ideală pentru întreprinderi datorită rentabilității, vitezei, fiabilității și securității. Oferă flexibilitate pentru scalarea resurselor fără investiții hardware costisitoare.

 • Protecție DDoS și firewall-uri multiple

 • Copii de rezervă zilnice, certificat SSL

 • Discuri SSD, LiteSpeed Web Server, CDN

 • Instalator automat pentru mai mult de 380 de aplicații

 • Interfață de management integrată

Începând cu
€ 3,95

PaaS Cloud

Soluțiile PaaS Cloud se taxează în funcție de utilizare, fiind destinate întreprinderilor de orice dimensiune. Platforma noastră stabilă garantează experiențe fără probleme cu soluțiile cloud PaaS PaaS One-Click.

 • Protecție DDoS și firewall-uri multiple

 • Copii de rezervă zilnice, certificat SSL

 • Discuri SSD, LiteSpeed Web Server, CDN

 • Instalator automat pentru mai mult de 380 de aplicații

 • Interfață de management integrată

Începând cu
€ 1,61

Diverse opțiuni de găzduire

TPC Hosting oferă o gamă cuprinzătoare de soluții de găzduire, inclusiv găzduire partajată, VPS și Cloud Hosting, asigurându-se că întreprinderile, indiferent de mărime sau scară, pot selecta un plan de găzduire care se aliniază perfect cu nevoile lor operaționale și constrângerile bugetare.

Securitate robustă pe mai multe niveluri

Acordând prioritate siguranței dvs. digitale, TPC Hosting implementează măsuri de securitate robuste, inclusiv protecție DDoS, firewall-uri multiple și soluții suplimentare de securitate cibernetică, protejând site-ul dvs. și datele de diverse amenințări online și asigurând operațiuni de afaceri neîntrerupte.

Protecția datelor și backup

Punând un accent puternic pe protecția și disponibilitatea datelor, TPC Hosting oferă backup-uri zilnice în toate pachetele de găzduire, asigurând că datele dumneavoastră sunt stocate în siguranță în diferite locații geografice, reducând riscurile și asigurând continuitatea afacerii.

Suport 24/7

Cu o echipă de asistență dedicată, disponibilă 24/7, TPC Hosting se asigură că orice probleme, întrebări sau defecțiuni tehnice sunt rezolvate prompt, asigurând un timp de nefuncționare minim și menținând buna funcționare a site-ului și aplicațiilor dvs. de afaceri.

Performanță și viteză optimizate

TPC Hosting utilizează o multitudine de caracteristici de îmbunătățire a performanței, asigurându-se că site-ul și aplicațiile dvs. web oferă cea mai rapidă și mai fiabilă experiență de utilizare, ceea ce este crucial pentru menținerea satisfacției clienților și a clasamentului SEO.

30 zile de garanție de returnare a banilor

Descoperiți soluțiile puternice ale TPC Hosting fără riscuri cu garanția noastră de 30 de zile de returnare a banilor, asigurându-vă că satisfacția și investiția dvs. sunt protejate în timp ce explorați opțiunile noastre robuste de găzduire. La TPC Hosting, succesul și liniștea dumneavoastră digitală sunt prioritățile noastre de top.

Partener digital complet

TPC Hosting integrează perfect găzduirea securizată web și VPS, e-mailuri robuste, marketing inovator și instrumente avansate de securitate, oferind o soluție digitală cuprinzătoare care se adaptează afacerilor, de la startup la întreprindere, asigurând o prezență online robustă și scalabilă pe tot parcursul creșterii dumneavoastră.

Certificări ISO

TPC Hosting este certificată ISO 9001 și ISO 27001, asigurând că aderă la standardele internaționale în domeniul managementului calității și al securității informațiilor, oferind un nivel suplimentar de asigurare în ceea ce privește fiabilitatea și securitatea soluțiilor de găzduire.

Cea mai eficientă protecție de securitate pentru site-ul dvs. web cu TPC Hosting!

Într-un mediu în continuă schimbare, securitatea site-urilor web poate fi un subiect dificil (și poate derutant). Crearea unui cadru de securitate vă poate ajuta să reduceți riscul total, indiferent de mărimea companiei dumneavoastră.

Proprietarii de site-uri web trebuie să țină pasul cu actualizările la WordPress și alte CMS-uri, plugin-uri și alte elemente care trebuie actualizate.

Menținerea securității site-ului web este un efort continuu și un aspect crucial al gestionării site-ului web.

Digital Cyber Security PNG Picture

Alegeți cea mai bună experiență de găzduire web administrată pentru afacerea dumneavoastră!

Încercați-l gratuit . 30 de zile bani înapoi garantat.

Stimulează încrederea in brandul tău cu un email cu domeniu personalizat!

Ridicați imaginea afacerii dvs. cu o adresă de e-mail cu domeniul dvs. propriu. Semnalizează profesionalism, autenticitate și credibilitate, asigurându-i pe clienți și parteneri de legitimitatea mărcii dumneavoastră. Faceți ca fiecare comunicare să conteze cu un email personalizat pentru domeniu!

feature slide1

Fortificarea prezenței dvs. online cu securitate și vizibilitate puternice

Găzduirea TPC acordă prioritate securității site-ului dvs. web, oferind acces sigur și convenabil la aplicații și date. Măsurile noastre solide vă protejează împotriva pierderilor financiare și a potențialelor acțiuni în justiție, sporind credibilitatea site-ului dumneavoastră.

Dincolo de protecție, protocoalele noastre de securitate stimulează SEO și clasamentele Google, asigurând vizibilitatea și fiabilitatea site-ului dumneavoastră. De asemenea, păzim cu atenție informațiile utilizatorilor, subliniind faptul că un site web securizat nu este doar o opțiune, ci este esențial. În peisajul digital actual, un site neprotejat poate fi mai dăunător decât un site neprotejat.

Totul Premium – În Special Suportul

Vă stăm la dispoziție cu o echipă foarte experimentată de suport tehnic. Pentru orice problemă, întrebare, propunere de îmbunătățire, comandă sau chiar laudă, ne bucurăm când intri în legătură cu noi.

Ai Nevoie De Ajutor? Suntem aici chiar acum.

b support img1

Asistență dedicată 24/7

99% Uptime garantat

30 de zile de bani înapoi

Zile :
Orele :
Proces-verbal :
Secunde

- OFERTA SPECIALĂ DE PRIMĂVARĂ 2024 PENTRU PACHETELE ANUALE -

Gazduire WEB
30% OFF

Valabil pentru pachetele anuale
Domeniu gratuit inclus